Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poslije onog u Zetri (kada je otkazao koncert jer prodaja karata nije išla baš "najbolje", a i kako bi kada je svako malo dolazio u Sa i prosipao patetiku a raja nije bila baš pri parama ili su htjeli nešto novo...divlje :D ) mislim da to i nije neka VIJEST
umorna sam od POVRATNIKA.....radovala sam se Gopcu i PMP, tri godine zaredom i kad se najavise cetvrtu godinu zaredom...e ebi ga.....
svakog gosta tri puta dosta
sto se Balasa tice, isla sam na oba koncerta i vise ne mogu.....
princip je isti, sve su ostalo nijanse....a moj zivot je Plavo bijel...
BECHO wrote:
Naravno, mi u dijaspori iskljucivo slusamo Behku i LJucu, Dobojske Dukate i Maru i Derventske Lole.
pretpostavljam da ne radis kao PREVODILAC/TUMACH jer skroz pogresno tumacis ono sto sam napisala...
rekla sam da si LJUBOMORAN jer Balash dolazi ovamo....nisam nista rekla za narodnjake....
cak sam danas, samo za IVY otpjevala nesto turbofolka
Ma nekako su mi njegove pjesme sve na isti kalup unazad 30 godina Isla sam na jedan koncert i dosta, nekako mi je postao pravo patetican
neki se na vrijeme znaju povuci, ili nesto promjeniti, a on nit se povlaci sa scene nit se mijenja, ista majica sto godina, iste pjesme, ista prica
hananah wrote:neki se na vrijeme znaju povuci, ili nesto promjeniti, a on nit se povlaci sa scene nit se mijenja, ista majica sto godina, iste pjesme, ista prica
Dobra majica, dobre pjesme, dobra priča !
U svakom slučaju bolji od svih "novokomponovanih" zajedno.
Da ne valja, ne bi ga niko šljivio ni 2% svih ovih godina.
Pa i Cecu šljivi široka narodna masa, znači li to da valja?
Balaša cijenim kao muzičara, tu je daleko otišao u pozitivnom smislu, ali je s pričom u zadnjih 5 godina počeo da se.re kao nikad dosad. Bolje mu je da malo ohane, ubi u pojam.