Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poslije Prijedorskih cvaraka, jos jedan bosnjacki hit!
Rasim Avdic iz Svjetlica kod Doboja poslije zenidbe Srpkinje slikao se u cetnickoj uniformi i URLIKNUO:
IDOL MI JE ČIČA DRAŽA
IDOL MU JE ČIČA DRAŽA: Rasim iz Doboja oženio Srpkinju pa se odmah slikao u četničkoj uniformi
Avdić je izazvao lavinu komentara fotografijom u uniformi, dok se hvali da mu je idol Draža Mihailović
DOBOJ - Nakon Mirsada i Emira iz Prijedora koji su se proslavili u jedenju čvaraka, društvene mreže bruje o Rasimu Avdiću iz sela Svjetlića kod Doboja.
Avdić je nedavno oženio Srpkinju i odmah je na svom Fejsbuk profilu počeo da postavlja fotografije na kojima je u četničkoj uniformi. Rasim se hvali da mu je idol Draža Mihailović.
(saff.ba)
Last edited by kobac40 on 07/01/2015 14:52, edited 1 time in total.
Covjek je cigledno pacijent, a pacijente treba zastitit a ne rugat im se.
Za cvarke - ne kontam u cemu je problem ? Sta ako neko jede svinjetinu, valjda je to stvar licnog izbora.
Za kraj, ovaj portal bi trebao uvesti pravilo da niko bez minimalno 500 postova i 6 mjeseci aktivnosti ne moze otvarat nove teme, nestal bi puno idiotski tema poput ove.
A valjda ce i ovi sto otvaraju ovakve glupe i nepotrebne teme konačno shvatiti da je bolje da gledaju svoga posla; sta me boli qrac sta radi neka budala, SAMO njegov problem, daleko mu kuća od moje!
To sad ja treba da budem savjest čovječanstva, šta li???!
kobac40 wrote:Poslije Prijedorskih cvaraka, jos jedan bosnjacki hit!
Rasim Avdic iz Svjetlica kod Doboja poslije zenidbe Srpkinje slikao se u cetnickoj uniformi i URLIKNUO:
IDOL MI JE ČIČA DRAŽA
IDOL MU JE ČIČA DRAŽA: Rasim iz Doboja oženio Srpkinju pa se odmah slikao u četničkoj uniformi
Avdić je izazvao lavinu komentara fotografijom u uniformi, dok se hvali da mu je idol Draža Mihailović
DOBOJ - Nakon Mirsada i Emira iz Prijedora koji su se proslavili u jedenju čvaraka, društvene mreže bruje o Rasimu Avdiću iz sela Svjetlića kod Doboja.
Avdić je nedavno oženio Srpkinju i odmah je na svom Fejsbuk profilu počeo da postavlja fotografije na kojima je u četničkoj uniformi. Rasim se hvali da mu je idol Draža Mihailović.
(saff.ba)
Ovim srbi nisu nista dobili niti bosnjaci izgubili
kobac40 wrote:Poslije Prijedorskih cvaraka, jos jedan bosnjacki hit!
IDOL MI JE ČIČA DRAŽA
(saff.ba)
Vidiš da je obolio čovjek. Jadna majko šta mu se desilo.
Ma hajde kome ti glumis nekog pacifistu, pozivate na klanje 'bradonja' po forumu i to je ok, a sad se pravis nevinasce...nema goreg sljama od licemjera
Ma hajde kome ti glumis nekog pacifistu, pozivate na klanje 'bradonja' po forumu i to je ok, a sad se pravis nevinasce...nema goreg sljama od licemjera
Ja nikakva klanja bradonja nigdje nisam posminjao, cak ni ubistva, dok se ti na jednoj temi pozivas na islam bla bla, a na drugoj ubijas s bismilom na usnama.
RAUS
Ako mi možemo da se divimo konvertitima u Islam, poput Samia Yusufa i Hamze onog, što ne bi mogao i Rasima ?! Ha ya !?
To što mu je Čiča draža idol, je već znak oštećenosti vitalnih funkcija. Eutanazija bi, u normalnim uslovima, pomagala, ali pošto je u nas država puna ovakvih u raznim bojama, onda ništa.
Ja nikakva klanja bradonja nigdje nisam posminjao, cak ni ubistva, dok se ti na jednoj temi pozivas na islam bla bla, a na drugoj ubijas s bismilom na usnama.
RAUS
Nisi ni osudjivao a spominje se citav dan tesko da je moglo proci da ne vidis, dakle licemjer si i haj razligu naporan si
Ako mi možemo da se divimo konvertitima u Islam, poput Samia Yusufa i Hamze onog, što ne bi mogao i Rasima ?! Ha ya !?
To što mu je Čiča draža idol, je već znak oštećenosti vitalnih funkcija. Eutanazija bi, u normalnim uslovima, pomagala, ali pošto je u nas država puna ovakvih u raznim bojama, onda ništa.