JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
Moderator: O'zone
#2 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
puna kuca trebi kod has muslimana 

- Black swan
#3 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
živim u sobi 2.5 sa 3.5 metra na kant ulazim u sobu kad je krevet raspremljen
roditelji za 50 godina staža (irak libija jordan iran višegrad omarska sokolac mostar) dobiše 46 kvadrata
sramota

roditelji za 50 godina staža (irak libija jordan iran višegrad omarska sokolac mostar) dobiše 46 kvadrata
sramota

- Alfons Kauders
#4 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
otkud iran hebote?komi wrote:živim u sobi 2.5 sa 3.5 metra na kant ulazim u sobu kad je krevet raspremljen![]()
sramota

- Black swan
#5 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
švercali ratnike u stojadinu
sve ide u sastav službe

#6 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
zato bi ja tebe kod ganica u spavacu sobu da gledas izlozbu zenskog rubljakomi wrote:živim u sobi 2.5 sa 3.5 metra na kant ulazim u sobu kad je krevet raspremljen![]()
sramota

#7 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
Udaj se. Oliva je slobodna.komi wrote:živim u sobi 2.5 sa 3.5 metra na kant ulazim u sobu kad je krevet raspremljen![]()
sramota
- Alfons Kauders
#8 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
ha bolje da su svercali hors, sad bi imao stan od 146 kvadrata...komi wrote:švercali ratnike u stojadinusve ide u sastav službe
![]()
![]()

-
#9 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
intelegencija ili inteligencija? O_o
samo se nadam da manekenke stiklama nisu izgrebale parket... boze sacuvaj, to bi bila katastrofa...
samo se nadam da manekenke stiklama nisu izgrebale parket... boze sacuvaj, to bi bila katastrofa...
#10 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
komi wrote:živim u sobi 2.5 sa 3.5 metra na kant ulazim u sobu kad je krevet raspremljen![]()
sramota
eeeeeeeeee ko im je kriv, sto nisu bili patriote i jugosloveni kao ganic, mozda bi ti sad organizovao fesn ivent u svojoj vili i bio mirin PR
i pobjedjivao na piramidi
vidi fakat Mr. Curbrigenu i ostalim se izvinjajem na pravopisnoj greski, nisam jos kahvu popijo
- Black swan
#11 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU

- Nekako s proljeća
#12 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU

Ne znam na u kojem ce pravcu tema da se razvija, ali sasvim je sigurno da formulisanje njenog naslova i nije bas pametno sročeno.Čak šta više, ne dotiče se suštine...a tu sigurno ima simbioze pameti i umjetnosti.
Evo, nećemo govoriti o ljepoti....
Last edited by Nekako s proljeća on 12/11/2009 09:44, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#13 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
jeste, zivjela je... 1918-1990...komi wrote:živela jugoslavija
vazda sam ja govorio da treba valjati hors...
kad mogu vjeronauku u obdanista, mozemo i mi zuto... isto ti dodje...
-
#14 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
Nekako s proljeća wrote:![]()
Ne znam na u kojem ce pravcu tema da se razvija, ali sasvim je sigurno da formulisanje njenog naslova i nije bas pametno sročeno.Čak šta više, ne dotiče se suštine...a tu sigurno ima simbioze pameti i umjetnosti.
naprotiv, mislim da naslov nije mogao biti bolji!!!! cak stavise, znao sam da je iza tog naslova ova tema!!!!

- Nekako s proljeća
#15 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU

Hajde de, o ukusima se ne raspravlja...
#16 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
ooooooo da da da, i te kako se docite sustine koja nema vezze sa umjetnoscu, naslov teme je provucen da bi se ti zapitao sto to vrijedja moju intele(i)genciju, moju vrijedja a za tvoju ne znam a pravo da ti kazem i ne zanima me,Nekako s proljeća wrote:![]()
meni ova vijest, i druge slicne vijesti, dodje kao kada bi se sada hitler pojavio kao najveci filantrop i humanista
ovo je meni dobar samar, jedan kriminalac/poltron/kukavica/ratni profiter je zbrino sebe i svoju porodicu, no drskost ne prestaje tu, sada njegova mezimica pobjedjuje na tamo nekom showu, PR je nekog tamo priznatog (htjeli mi to priznati ili ne) filmskog festivala, organizuju se modne revije u vili koju je jugosloven bukvalno nasilno prisvoijo (znamo kako je valsnika bikvano s noge ne nogu istjerao na ulicu), i sada je to nekakva intelektualna elita, otac valsnik univerziteta, hcer zavrisla prestizni fakultet itd itd itd
izvini ali meni muda pod bubrege ne mogu prodavati, ovi i slicni njima vrijedjaju moji intele(i)genciju
- Nekako s proljeća
#17 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU

No sikiriki, nije za svakoga liga prvaka...neko mora biti i promatrač.

#18 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
s ciljem nastavka diskusije na ovu temu, ako ti nije mrsko, malo se objasni da ne bi pogresan zakljucak izvukao i tvog citiranog postaNekako s proljeća wrote:![]()
#19 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
Ima se - moze se
Amin
Amin
#20 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
oni su to pošteno prisvojili u ratu, a vi ste samo ljubomorni 

- Black swan
#21 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
Nekako s proljeća wrote:![]()
šta reći
svako bogataško divljanje jeste proljev u lice svim običnim građanima u BiH
#22 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
hmm vidim karanana, komi, thomas su tu samo fale havana, burek i chuchumbayambumbeme pa da lista dezurnih zajebanata bude popunjena 
naravno tema je, u neku ruku i otvorena, da se nasmijemo svojoj muci
@komi
meni nije svako bogatasko divljanje samar, ako je bogatstvo steceno na posten nacin, ali to je rijetkost u BiH,

naravno tema je, u neku ruku i otvorena, da se nasmijemo svojoj muci
@komi
meni nije svako bogatasko divljanje samar, ako je bogatstvo steceno na posten nacin, ali to je rijetkost u BiH,
- Nekako s proljeća
#23 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
Vragolan wrote:s ciljem nastavka diskusije na ovu temu, ako ti nije mrsko, malo se objasni da ne bi pogresan zakljucak izvukao i tvog citiranog postaNekako s proljeća wrote:![]()

Kralju, ako nekada na svom životnom putu i vidiš fekaliju zaobiđi je ako nije tvoja.To je najbolje što mozeš uraditi lično za sebe.Istina i najbolje i za sebe i za druge. Nipošto je nemoj (izmet) razmrljati...ako ništa zarad drugih.
Hoćemo li malo o ljepoti, nije valjda da je nema...
#24 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU
jah fino receno, ali problem se stvara kada nemas gdje stat a da ne ugazis, pa moras plivati u izmetu, kontas, pa ako nekad naletis na cist komad asfalta tiNekako s proljeća wrote:Vragolan wrote:s ciljem nastavka diskusije na ovu temu, ako ti nije mrsko, malo se objasni da ne bi pogresan zakljucak izvukao i tvog citiranog postaNekako s proljeća wrote:![]()
No sikiriki, nije za svakoga liga prvaka...neko mora biti i promatrač.![]()
Kralju, ako nekada na svom životnom putu i vidiš fekaliju zaobiđi je ako nije tvoja.To je najbolje što mozeš uraditi lično za sebe.Istina i najbolje i za sebe i za druge. Nipošto je nemoj (izmet) razmrljati...ako ništa zarad drugih.
Hoćemo li malo o ljepoti, nije valjda da je nema...
zaboravio kako da se ponasas na cistom komadu asfalta, i nastvis da se ponasa kao da i dalje plivas u govnima
- Nekako s proljeća
#25 Re: JOS JEDAN ATAK NA INTELEGENCIJU

Vragolane jedan...