Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
besana wrote:Jes meni dragooo kad muškarci pate...zbog žena...pa ja vam to opisati ne mogu
Pati li koji zbog tebe???
Ako pati, sta li je taj Bogu skrivio ?
Pati li? Operis'o žuč zbog mene?
Bar je tako rekao...a vidiš ja mu ne vjerujem...ja mislim da ga je operisao zbog masne hrane koju havlja...tako da ja uopšte nešto pretjerano ne vjerujem muškim emocijama Sve je to kod muških stvar sujete i kite
George Costanza wrote:
imas pravo, trebo bih raskinut. samo sto me nijedna djevojka ne privuce toliko, i na kraju sve zavrsi da u svakoj relaciji mastam da je na mjestu djevojke udata zena. a sta trazim ni sam neznam.
Tebe izgleda samo udate (citaj zauzete) zene privlace. To nema veze nikakve sa njima vec sa tobom. Da sam na tvom mjestu dobro bih razmislio sta u stvari hocu.
Ako si imalo pametan ne bi rastavljao zenu od djece i muza, bez obzira kakav joj je brak. Sama cinjenica da prica svakome (cak i tebi) da joj je lose govori dosta o njoj kao osobi. Takve stvari se rasciscavaju bez uplitanja trecih osoba u licne probleme.
I ne zaboravi razdvojiti dvoje je grijeh! Vratice ti se u zivotu kad-tad