joooj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
-
George Costanza
ma masa nas je. ne znam sta da radim, mislim o njoj non-stop.
- SsTtEeLlAa
#4 Re: joooj
Zajebana situacijaGeorge Costanza wrote:sta da radim, volim zenu udatu!
samo ovih par rijeci skoro nista ne govore, daj malo opsirnije napisi o ovome kako bi ti mogli pomoc
-
George Costanza
sta da kazem, zivi blizu mene, znamo se, srce hoce da mi iskoci iz grudi kad sam sa njom. hocu da budem sto cesce sa njom, zadovoljstvo mi je biti u njenom drustvu. ne znam da li ona zna, nesto mi govori da zna ali nisam siguran, ako zna nemam pojma sta na to osjeca. imam djevojku, ali i kad sam sa njom samo mislim o prvoj. mislim da i ona to osjeca, a ne mogu ni ja lagati pa reci da mi je jedina, kada je prva izbija iz nogu. Ona(udata) cesto prica kako je nezadovoljna zivotom i kako joj ne valja muz. kazu i da je prevario, da na internetu trazi druge cure, ostaje sa njim samo zbog djece...
najradje bih htio da je je samo moja koliko god isfurano zvucalo, ali istovremeno necu da se priblizavam udatoj. a sa druge strane ne mogu sebe zamisliti sa drugom u ozbiljnijoj vezi.......

najradje bih htio da je je samo moja koliko god isfurano zvucalo, ali istovremeno necu da se priblizavam udatoj. a sa druge strane ne mogu sebe zamisliti sa drugom u ozbiljnijoj vezi.......
-
basta sljezove boje
koji mu je nick?George Costanza wrote:sta da kazem, zivi blizu mene, znamo se, srce hoce da mi iskoci iz grudi kad sam sa njom. hocu da budem sto cesce sa njom, zadovoljstvo mi je biti u njenom drustvu. ne znam da li ona zna, nesto mi govori da zna ali nisam siguran, ako zna nemam pojma sta na to osjeca. imam djevojku, ali i kad sam sa njom samo mislim o prvoj. mislim da i ona to osjeca, a ne mogu ni ja lagati pa reci da mi je jedina, kada je prva izbija iz nogu. Ona(udata) cesto prica kako je nezadovoljna zivotom i kako joj ne valja muz. kazu i da je prevario, da na internetu trazi druge cure, ostaje sa njim samo zbog djece...
- SsTtEeLlAa
Ako imas ta osjecanja prema toj udatoj zeni , objasni molim te sta onda radis sa svojom djevojkom???... zavlacis i sebe i nju.???.. druga stvar, da li postoji i jedan tracak nade da bi ta zena ikada mogla biti sa tobom...ako ne onda ne znam fakat sta tu trazis..Dobro ti [email protected] zapetljavaj se beze jos vise 
-
George Costanza
zar tvoja drugarica nije imala dozivljaj razmjene energije?pesak wrote:pusti...mani...proci ce te... evo, moja drugaricaje bila zaljubljena u ozenjenog, pa proslo...a on drugima prica kako je nesretno ozenjen...
![]()
gde da se zapetljavas...pusti ...vreme cini svoje...
-
George Costanza
imas pravo, trebo bih raskinut. samo sto me nijedna djevojka ne privuce toliko, i na kraju sve zavrsi da u svakoj relaciji mastam da je na mjestu djevojke udata zena. a sta trazim ni sam neznam.SsTtEeLlAa wrote:Ako imas ta osjecanja prema toj udatoj zeni , objasni molim te sta onda radis sa svojom djevojkom???... zavlacis i sebe i nju.???.. druga stvar, da li postoji i jedan tracak nade da bi ta zena ikada mogla biti sa tobom...ako ne onda ne znam fakat sta tu trazis..Dobro ti [email protected] zapetljavaj se beze jos vise
-
pesak
pa energija se menja...sad razmenjuje s nekim drugim...pa tako i ti...George Costanza wrote:zar tvoja drugarica nije imala dozivljaj razmjene energije?pesak wrote:pusti...mani...proci ce te... evo, moja drugaricaje bila zaljubljena u ozenjenog, pa proslo...a on drugima prica kako je nesretno ozenjen...
![]()
- Prozor
Joj vala, covjek se zaljubio a ti o energijipesak wrote:pa energija se menja...sad razmenjuje s nekim drugim...pa tako i ti...George Costanza wrote:zar tvoja drugarica nije imala dozivljaj razmjene energije?pesak wrote:pusti...mani...proci ce te... evo, moja drugaricaje bila zaljubljena u ozenjenog, pa proslo...a on drugima prica kako je nesretno ozenjen...
![]()
- Prozor
nego @George, posto volis Mileta, ja ti nemam drugog doprinosa...
http://www.youtube.com/watch?v=ipfzHUlSiAM
http://www.youtube.com/watch?v=ipfzHUlSiAM
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
basta sljezove boje wrote:koji mu je nick?George Costanza wrote:sta da kazem, zivi blizu mene, znamo se, srce hoce da mi iskoci iz grudi kad sam sa njom. hocu da budem sto cesce sa njom, zadovoljstvo mi je biti u njenom drustvu. ne znam da li ona zna, nesto mi govori da zna ali nisam siguran, ako zna nemam pojma sta na to osjeca. imam djevojku, ali i kad sam sa njom samo mislim o prvoj. mislim da i ona to osjeca, a ne mogu ni ja lagati pa reci da mi je jedina, kada je prva izbija iz nogu. Ona(udata) cesto prica kako je nezadovoljna zivotom i kako joj ne valja muz. kazu i da je prevario, da na internetu trazi druge cure, ostaje sa njim samo zbog djece...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
moglo bi tebi bit joooj u pravom smislu rijeci
-
Mina_sa
#20 Re: joooj
nije tebi lako, al pokušaj se sabrati...ako je to mogućeGeorge Costanza wrote:sta da radim, volim zenu udatu!
- bosan
Evo ti link ,tek da te prodje volja za tudjom zenom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/madj ... 77240.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/madj ... 77240.aspx