joooj

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

George Costanza

#1 joooj

Post by George Costanza »

sta da radim, volim zenu udatu!
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

George Costanza

ma masa nas je. ne znam sta da radim, mislim o njoj non-stop.
SsTtEeLlAa

#4 Re: joooj

Post by SsTtEeLlAa »

George Costanza wrote:sta da radim, volim zenu udatu!
Zajebana situacija :D:D:D

samo ovih par rijeci skoro nista ne govore, daj malo opsirnije napisi o ovome kako bi ti mogli pomoc :roll: :D :D
George Costanza

sta da kazem, zivi blizu mene, znamo se, srce hoce da mi iskoci iz grudi kad sam sa njom. hocu da budem sto cesce sa njom, zadovoljstvo mi je biti u njenom drustvu. ne znam da li ona zna, nesto mi govori da zna ali nisam siguran, ako zna nemam pojma sta na to osjeca. imam djevojku, ali i kad sam sa njom samo mislim o prvoj. mislim da i ona to osjeca, a ne mogu ni ja lagati pa reci da mi je jedina, kada je prva izbija iz nogu. Ona(udata) cesto prica kako je nezadovoljna zivotom i kako joj ne valja muz. kazu i da je prevario, da na internetu trazi druge cure, ostaje sa njim samo zbog djece...

najradje bih htio da je je samo moja koliko god isfurano zvucalo, ali istovremeno necu da se priblizavam udatoj. a sa druge strane ne mogu sebe zamisliti sa drugom u ozbiljnijoj vezi.......

:?:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

George Costanza wrote:sta da kazem, zivi blizu mene, znamo se, srce hoce da mi iskoci iz grudi kad sam sa njom. hocu da budem sto cesce sa njom, zadovoljstvo mi je biti u njenom drustvu. ne znam da li ona zna, nesto mi govori da zna ali nisam siguran, ako zna nemam pojma sta na to osjeca. imam djevojku, ali i kad sam sa njom samo mislim o prvoj. mislim da i ona to osjeca, a ne mogu ni ja lagati pa reci da mi je jedina, kada je prva izbija iz nogu. Ona(udata) cesto prica kako je nezadovoljna zivotom i kako joj ne valja muz. kazu i da je prevario, da na internetu trazi druge cure, ostaje sa njim samo zbog djece...

najradje bih htio da je je samo moja koliko god isfurano zvucalo, ali istovremeno necu da se priblizavam udatoj. a sa druge strane ne mogu sebe zamisliti sa drugom u ozbiljnijoj vezi.......

koji mu je nick? :lol:
pesak

Post by pesak »

pusti...mani...proci ce te... evo, moja drugarica :D je bila zaljubljena u ozenjenog, pa proslo...a on drugima prica kako je nesretno ozenjen... :lol:
gde da se zapetljavas...pusti ...vreme cini svoje...
olduser

Post by olduser »

drago dijete kani se corava posla :D
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

Ako imas ta osjecanja prema toj udatoj zeni , objasni molim te sta onda radis sa svojom djevojkom???... zavlacis i sebe i nju.???.. druga stvar, da li postoji i jedan tracak nade da bi ta zena ikada mogla biti sa tobom...ako ne onda ne znam fakat sta tu trazis..Dobro ti [email protected] zapetljavaj se beze jos vise :D
George Costanza

pesak wrote:pusti...mani...proci ce te... evo, moja drugarica :D je bila zaljubljena u ozenjenog, pa proslo...a on drugima prica kako je nesretno ozenjen... :lol:
zar tvoja drugarica nije imala dozivljaj razmjene energije? :D
George Costanza

SsTtEeLlAa wrote:Ako imas ta osjecanja prema toj udatoj zeni , objasni molim te sta onda radis sa svojom djevojkom???... zavlacis i sebe i nju.???.. druga stvar, da li postoji i jedan tracak nade da bi ta zena ikada mogla biti sa tobom...ako ne onda ne znam fakat sta tu trazis..Dobro ti [email protected] zapetljavaj se beze jos vise :D
imas pravo, trebo bih raskinut. samo sto me nijedna djevojka ne privuce toliko, i na kraju sve zavrsi da u svakoj relaciji mastam da je na mjestu djevojke udata zena. a sta trazim ni sam neznam.
shiljak

Post by shiljak »

pitaj tu udatu da li bi se udala za tebe, pa da idemo dalje :D :D :D :D :D :D :D
Last edited by shiljak on 02/03/2008 21:41, edited 1 time in total.
bpsang

Post by bpsang »

George Costanza wrote:ma masa nas je. ne znam sta da radim, mislim o njoj non-stop.
uzmi ubi pa se pusku :D
pesak

Post by pesak »

George Costanza wrote:
pesak wrote:pusti...mani...proci ce te... evo, moja drugarica :D je bila zaljubljena u ozenjenog, pa proslo...a on drugima prica kako je nesretno ozenjen... :lol:
pa energija se menja...sad razmenjuje s nekim drugim...pa tako i ti... :D
Prozor

Post by Prozor »

pesak wrote:
George Costanza wrote:
pa energija se menja...sad razmenjuje s nekim drugim...pa tako i ti... :D
Joj vala, covjek se zaljubio a ti o energiji :oops: :D da ovo sa energijom kazem zeni odvalila bi mi se smijat :lol: :D no ofens :D
Prozor

Post by Prozor »

nego @George, posto volis Mileta, ja ti nemam drugog doprinosa...

http://www.youtube.com/watch?v=ipfzHUlSiAM
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

Post by Šeherzada »

basta sljezove boje wrote:
George Costanza wrote:sta da kazem, zivi blizu mene, znamo se, srce hoce da mi iskoci iz grudi kad sam sa njom. hocu da budem sto cesce sa njom, zadovoljstvo mi je biti u njenom drustvu. ne znam da li ona zna, nesto mi govori da zna ali nisam siguran, ako zna nemam pojma sta na to osjeca. imam djevojku, ali i kad sam sa njom samo mislim o prvoj. mislim da i ona to osjeca, a ne mogu ni ja lagati pa reci da mi je jedina, kada je prva izbija iz nogu. Ona(udata) cesto prica kako je nezadovoljna zivotom i kako joj ne valja muz. kazu i da je prevario, da na internetu trazi druge cure, ostaje sa njim samo zbog djece...

koji mu je nick? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: E bas me nasmija.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Zox

Post by Zox »

Postoji jednostavna solucija: voli zenu udatu za tebe.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

moglo bi tebi bit joooj u pravom smislu rijeci
Mina_sa

#20 Re: joooj

Post by Mina_sa »

George Costanza wrote:sta da radim, volim zenu udatu!
nije tebi lako, al pokušaj se sabrati...ako je to moguće :-D
janje_

Post by janje_ »

i ja volim zenu udatu..
sreca pa se udala za mene.. ;)
incognito071

Post by incognito071 »

Djeca su u pitanju
mani se corava posla
bosan

Post by bosan »

Evo ti link ,tek da te prodje volja za tudjom zenom :D

http://www.index.hr/vijesti/clanak/madj ... 77240.aspx
alcho

Post by alcho »

To je prava stvar...ona se razvede, ti je ozenis...i jos odmah dobijes djecu, ne moras ih ni praviti... :D
D4do

Post by D4do »

doduse moja nije udata a to da ne prestajem da mislim o njoj je isto kao i kod tebe, izludi sam sebe
Post Reply