Jonuz company

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
natascha

#1 Jonuz company

Post by natascha »

Ima li iko iskustva sa kompanijom Jonuz company? Vidim konkurs na posao.ba pa me interesuje kakvi su, je li stabilna firma i to?! Ja radim, ali stanje u firmi blaga katastrofa: :sad:
natascha

#2 Re: Jonuz company

Post by natascha »

Ajoj, je li moguce da niko nema nikakvu informaciju? Doista me interesuje kakva je to firma, jer znate, kad radis, strah te ako promijenis firmu da ne naletis na nesto jos gore(ako moze biti gore od onog gdje sam sad:()
Zvek

#3 Re: Jonuz company

Post by Zvek »

Znam da su držali Ilidžanski dijamant i benzinske pumpe. Ilidzanski dijamant su prodali, jer nije baš išlo. Jednu benzinsku pumpu su prodali, valjda Halidu Bešliću. Eto, sad su se valjda prebacili na građevinu.
perfect_guy

#4 Re: Jonuz company

Post by perfect_guy »

natascha wrote:Ima li iko iskustva sa kompanijom Jonuz company? Vidim konkurs na posao.ba pa me interesuje kakvi su, je li stabilna firma i to?! Ja radim, ali stanje u firmi blaga katastrofa: :sad:
interesuje te kakvi su, a radiš tamo?
ne kontam nikako poentu
natascha

#5 Re: Jonuz company

Post by natascha »

Ma neeeee, ne radim tamo. Kad sam rekla da radim, mislila sam da sam zaposlena, a ne da radim u toj firmi. Prijavila bih se na konkurs, jer zelim da promjenim posao. U firmi u kojoj sam sad je trenutno nestabilno, ne znam hoce li se vratiti u nekadasnje stanje tako da sam u potrazi za boljom firmom.
Post Reply