Jok jok iz Bosne!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BlackSteel

#1 Jok jok iz Bosne!

Post by BlackSteel »

Slusam slucajno nocas dnevnik, ni sam ne znam sta mi bi al eto, desi se i meni katkad. I zapara mi bas nocas nesta usi sto sam do sad cuo mali milion puta kao suplju floskulu, i bas mi zivac udari u pm. Tema ono fol kontrola neba sad na nama bla bla. U biti nije to ni poenta koliko me nazivcira neelokventnost cobana i pribjegavanje tim floskulama ispranim tipa nasa mladost ostaje tu bla bla, domaci kadar nemora ic vani. Haman svaki muto sad cim kakav chumez otvori i zaposli kakvu familiju, cim nema sta smisleno rec uhvati se ove floskule. Jebo te ko da je izac izvan granica neka bolescura. Nesta nenormalno. Sta to moze ova zemlja ponudit mladom insanu. U biti nije ni to poenta kolko mi ide na kurac to recikliranje fraza do beskonacnosti. Nije dosta sto su nas nadasve humani europejci pocastili boravkom u ghetu vec jedno 30 kuka samo jer imamo drukcija imena od cjenjenih susjeda sa zapadne strane. Vec sad hajd malo i domaci nek klincima u glavu te ideje trpaju. Ljudi nisu svjesni koliko je pogubna getoizacija mladosti. Koliko je to pogubno dugorocno. Manjak tolerancije za drukcije, automatski i mrznja cvjeta. Kako ocekivat od kera koji je cjeli zivot u kavezu da bude normalan kad ga pustis vani. Koliko samo omladine nije nikad iz Bosne izaslo nigdje, i onda mi jos dodje muto koji ne zna beknut tri smislene i podje srat kako je aman zaman spasioc Bosanske mladosti sto je zaposlio par tetichni da one blinkove zvirljaju na monitorima. A sad sto ce mala oborit koji avioncic dok sa ahbabima pije kafu i traca, o tome cemo kad se desi sranje :)
Post Reply