Join EuSee
- Angelina84
#1 Join EuSee
Da li je neko dobio ovu stipendiju?
-
unsa
#2 Re: Join EuSee
25 studenata sa Univerziteta u Sarajevu je dobilo ovu stipendiju za ljetni semestar 2009/2010.
- alica.k
#4 Re: Join EuSee
cestitam tvrtko!
- Angelina84
#5 Re: Join EuSee
samo 25???
I ja sam, trazim kolege/ice
- Angelina84
#6 Re: Join EuSee
unsa wrote:25 studenata sa Univerziteta u Sarajevu je dobilo ovu stipendiju za ljetni semestar 2009/2010.
da li se moze naci spisak tih studenata kako bismo se mogli uvezati (oni koji su primljeni na isti univerzitet) ?
-
Tvrtko II Kotromanic
#7 Re: Join EuSee
hvala punoalica.k wrote:cestitam tvrtko!
evo ima nas za početak dvojeAngelina84 wrote:samo 25???
- Angelina84
#8 Re: Join EuSee
čuj tvrtko, imaš privatnu porukuTvrtko II Kotromanic wrote:hvala punoalica.k wrote:cestitam tvrtko!![]()
evo ima nas za početak dvojeAngelina84 wrote:samo 25???
-
private
#9 Re: Join EuSee
Cao raja... Evo i meneee
Znaci, treca.
Znaci, treca.
- Angelina84
#10 Re: Join EuSee
coolprivate wrote:Cao raja... Evo i meneee![]()
Znaci, treca.
hajmo raja, ima li nas još?
Fale nam još samo 22 čoeka / žene ;D
- Erzsebet
#11 Re: Join EuSee
Možete li mi reći koje ste kriterije ispunilli i šta ćete studirati i gdje? Ja sam aplicirao, ali još nisam dobio odgovor, iako su rekli krajem novembra.
- Erzsebet
#12 Re: Join EuSee
Možete li mi reći koje ste kriterije ispunilli i šta ćete studirati i gdje? Ja sam aplicirao, ali još nisam dobio odgovor, iako su rekli krajem novembra.
-
Tvrtko II Kotromanic
#13 Re: Join EuSee
ne znam fakat, morali su ti javiti. Najbolje je da se obratiš mailom njima ili da kontaktiraš UNSA
- Angelina84
#14 Re: Join EuSee
da, hm a može bit i do njih, možda su fakat nešto pogriješili 
-
unsa
#15 Re: Join EuSee
http://www.s4wb.eu – STIPENDIJE ZA ZAPADNI BALKAN
Od 7. decembra 2009. godine svim studentima u Bosni i Hercegovini dostupna je jedinstvena baza podataka stipendija za Zapadni Balkan – Scholarships for Western Balkans (http://www.S4WB.eu)
S4WB nudi širok spektar stipendija za studente i istraživače Zapadnog Balkana, te im pruža mogućnost informisanja o finansijskoj pomoći za bachelor, master i doktorske studije. Baza podataka nudi sedamnaest oblasti studija u trideset i tri države širom Evrope.
Edukacija je ključna za doprinos integraciji u Evropsku uniju. Stoga ova baza podataka daje studentima Zapadnog Balkana jednostavan pristup detaljnim informacijama o mogućnostima studiranja u inostranstvu, kao i osnovne informacije o finansijskoj pomoći. S4WB će omogućiti studentima Zapadnog Balkana da steknu nova iskustva u drugačijem kulturnom okruženju i da ta iskustva primjene po povratku u svoju domovinu.
Ova web stranica je razvijena od strane SPARK-a, a finansirala ju je belgijska Fondacija kralja Baudouina (KBF) s ciljem promovisanja studentske mobilnosti na Zapadnom Balkanu.
Od 7. decembra 2009. godine svim studentima u Bosni i Hercegovini dostupna je jedinstvena baza podataka stipendija za Zapadni Balkan – Scholarships for Western Balkans (http://www.S4WB.eu)
S4WB nudi širok spektar stipendija za studente i istraživače Zapadnog Balkana, te im pruža mogućnost informisanja o finansijskoj pomoći za bachelor, master i doktorske studije. Baza podataka nudi sedamnaest oblasti studija u trideset i tri države širom Evrope.
Edukacija je ključna za doprinos integraciji u Evropsku uniju. Stoga ova baza podataka daje studentima Zapadnog Balkana jednostavan pristup detaljnim informacijama o mogućnostima studiranja u inostranstvu, kao i osnovne informacije o finansijskoj pomoći. S4WB će omogućiti studentima Zapadnog Balkana da steknu nova iskustva u drugačijem kulturnom okruženju i da ta iskustva primjene po povratku u svoju domovinu.
Ova web stranica je razvijena od strane SPARK-a, a finansirala ju je belgijska Fondacija kralja Baudouina (KBF) s ciljem promovisanja studentske mobilnosti na Zapadnom Balkanu.
- Angelina84
#16 Re: Join EuSee
unsa wrote:http://www.s4wb.eu – STIPENDIJE ZA ZAPADNI BALKAN
Sve su se zemlje nekako uklopile, al Šveđani su tvrd orah