Dakle, ko zeli vidjeti zanosnu Hanu neka svako vece pohita na gradski stadion i bodri je.
Joging na stadionu Kosevo
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
hananah
#1 Joging na stadionu Kosevo
Nacelnik opcine Centar odobrio trcanje po atletskoj stazi na stadionu Kosevo, odnosno gradskom stadionu, i to besplatno za sve gradjane.
Dakle, ko zeli vidjeti zanosnu Hanu neka svako vece pohita na gradski stadion i bodri je.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#15 Re: Joging na stadionu Kosevo
Komi, toljaga u ruku i u zasjedu

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Joging na stadionu Kosevo
horns&drums wrote:Komi, toljaga u ruku i u zasjedu![]()
![]()
![]()
mislim da je Hana pravo sexi djevojka
čim se bavi đogingom
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma komi ona uopce nije losa, kao ni ti.
Maznut' cete se vi, kad vam horni kaze
Maznut' cete se vi, kad vam horni kaze
-
hananah
E jedna mi stvar nikako nije jasna. Zasto isti likovi vazda miniraju sve teme, da li se uopce postuje necije pravo da diskutuje na neku temu
horny, kad me vec vuces za jezik, a ne bi smio ni pod razno, necu se maznuti sa komijem niti bilo kim od forumasa. I nije mi jasno zasto me nabacujes komiju, pa neki mi dan rece "on je udaren u glavu". Kakvu to igru igras Horny
Mislila sam da si malo odrastao, prestao igrati duple igre i tako to.
Nego, vratimo se temi, zasto ne dodjes na gradski stadion da mi se pridruzis u djogingu
horny, kad me vec vuces za jezik, a ne bi smio ni pod razno, necu se maznuti sa komijem niti bilo kim od forumasa. I nije mi jasno zasto me nabacujes komiju, pa neki mi dan rece "on je udaren u glavu". Kakvu to igru igras Horny
Nego, vratimo se temi, zasto ne dodjes na gradski stadion da mi se pridruzis u djogingu
-
hananah
ja komi dajem sevapa dosta, djeci, zenama Srebrenice, bolesnim zivotinjama, i ma kako mi srce bilo veliko premalo je da bih sevap na tebi zaradjivala. Rado bih ti pomogla nabacivanjem neke frendice, ali ni jedna mi nije toliko mrska, a i bojim se da ces je tako neiskusan napraviti pregnant, pa onda treba da uradi jedino sto joj je pametno, da pobaci karikaturu, a znas da to ostavlja traume na zenama, e vala zaista ni jedna mi nije toliko mrska
Nego, imam gay prijatelja, malo sminke na tvoje lice i prigodna odjeca, mozda bi sta i ispalo od tebe, pa eto, razmisli, oni bar ne mogu zatrudniti, pardon, ti
Nego, imam gay prijatelja, malo sminke na tvoje lice i prigodna odjeca, mozda bi sta i ispalo od tebe, pa eto, razmisli, oni bar ne mogu zatrudniti, pardon, ti