JIIT KCUS

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
belfy

#1 JIIT KCUS

Post by belfy »

znam da je rasformiran kao odjel prije nekoliko mjeseci, ali me interesuje da li neko zna konkretne razloge zasto je rasformiran takav odjel. bilo bi lijepo cuti od onih koji su radili tamo.

da li je u pitanju samo preraspodjela? da li je njega koju su tamo pruzali sada ista na nekom drugom odjelu? da li je odjel samo pripao nekom drugom odjelu? da li je osoblje ostalo da radi u istom dijelu zajedno ili je preraspodijeljeno na druge odijele?

unaprijed hvala svima sa korisnim informacijama. ponajvise ako se javi neko sa samog odjela, moze i na PP.
belfy

#2 Re: JIIT KCUS

Post by belfy »

vjerujem da dosta nije ni culo za ovaj odjel, ali evo jedan bump, posto se niko ni na PP nije javio...
belfy

#3 Re: JIIT KCUS

Post by belfy »

ne ganjam nikakvu viralnost (malo sam prestar za to), tako da si mozda u pravu. no, odjel, kao onakav, je imao zaista posebnu svrhu. ovo je clanak koji je izisao pred zatvaranje: https://www.klix.ba/vijesti/bih/dr-emir ... /160810105
ja o odjelu znam nesto malo, ali mi je znacio jako puno. zato i pitam sta je bilo sa istim.
belfy

#4 Re: JIIT KCUS

Post by belfy »

nisam mislio dizati temu dalje, jer ocigledno niko nema informacije, ali me Troka podsjeti veceras (jer mu je valjda tamo i cerka lezala)...

pa bih samo da kazem svima sa JIIT-a (kojeg nema od kad je Sebija rekla da nije potreban): hvala vam na zivotu. :kakoste:

PS. ako koji moderator ugleda, temu mozete i obrisati.
ganjeta

#5 Re: JIIT KCUS

Post by ganjeta »

Rasformiran je zbog velikih troškova, a ljudi koji su tu radili raspoređeni su na druge odjele.

Rijetki su preživjeli jiit....Ako si među njima...Sretan si.

Na mjestu jiit-a je smještena klinika za endokrinologiju
belfy

#6 Re: JIIT KCUS

Post by belfy »

ganjeta wrote:Rasformiran je zbog velikih troškova, a ljudi koji su tu radili raspoređeni su na druge odjele.

Rijetki su preživjeli jiit....Ako si među njima...Sretan si.

Na mjestu jiit-a je smještena klinika za endokrinologiju
zahvaljujem na odgovoru. nekako je i logicno da su rijetki prezivljavali, jer su tamo jako teski slucajevi. ja kada sam bio dopremljen tamo davali su mi svega 5% sanse za prezivljavanje... ali ja nigdje kod nas nisam vidio onakvu disciplinu i organizovanost. mislim da je steta sto su ih razbucali. no to je ipak samo moje misljenje...
Post Reply