JEZZZZZAAAAAAA
Moderator: anex
-
komentar
#1 JEZZZZZAAAAAAA
Najava povečanja stope PDV-a sa 17% na 21% ili 22%.
Pa ljudi - dokle ćemo šutjeti????
Pa jeste vi normalni?
Pa to predstavlja porast od 30% u odnosu na prijašnju osnovicu. PA majku ima jeb.m.
Stvarno je ovaj narod stoka ako ovo prođe. Zadnja smrdljiva stoka na ovom svijetu.
Pa nemamo ni autoputa a imamo milijarde ministara koji ništa ne rade a žele nam uvesti stopu kao u Hrvatskoj.
Ima li ikakvih zdravih komentara vezano za navedeno????
Pa jeste vi normalni?
Pa to predstavlja porast od 30% u odnosu na prijašnju osnovicu. PA majku ima jeb.m.
Stvarno je ovaj narod stoka ako ovo prođe. Zadnja smrdljiva stoka na ovom svijetu.
Pa nemamo ni autoputa a imamo milijarde ministara koji ništa ne rade a žele nam uvesti stopu kao u Hrvatskoj.
-
d2
#2 Re: JEZZZZZAAAAAAA
imamo - šuti i trpi 
-
drama
#3 Re: JEZZZZZAAAAAAA
ma to je, ja mislim, za nase dobro...
-
Klodovik
#4 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Normalno da nismo normalni. Treba poskupiti cigarete, alkohol itd. barem 300% do 500%. A PDV... ne znam, pored ministara imamo mi i ekonomista koliko hoćeš. Valjda su oni izračunali i domislili kolika treba biti ta stopa.komentar wrote:Najava povečanja stope PDV-a sa 17% na 21% ili 22%.
Pa jeste vi normalni?
-
franceska
#5 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Prejakodrama wrote:ma to je, ja mislim, za nase dobro...
-
RenaTTa
#6 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Eh...nemoj alkohol 300-500% 
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#7 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Daj Boze da nam uvedu PDV od 100%!Amin
!
- valter.ba
#8 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Pridruzujem se lijepim zeljamakomentar wrote:PA majku ima jeb.m.
- Alfons Kauders
#9 Re: JEZZZZZAAAAAAA
najbolja vijest koju sam cuo ove godine...
eee jos samo da gorivo nikad ne pojeftini...
da hljeb ode na petaka...
ulje na cenera...
a golf dvica na 10000...
crkniteee glupani...
eee jos samo da gorivo nikad ne pojeftini...
crkniteee glupani...
-
nikad_izvini
#10 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Ti si jednostavno pao pod uticaj subverzivnih boljševičko-komunističkih elemenata u predizbornoj kampanjikomentar wrote:Najava povečanja stope PDV-a sa 17% na 21% ili 22%.
Pa jeste vi normalni?
Mirno spavaj
Last edited by nikad_izvini on 02/09/2008 23:38, edited 1 time in total.
-
d2
#11 Re: JEZZZZZAAAAAAA
sve zelis da poskupi samo dvica da pojeftini, sta ti je ba 
-
boucheron
#12 Re: JEZZZZZAAAAAAA
I nesto se bunite protive gay parade a vas qaraju na sve moguce nacine zadnjih 13 godina. Sarajevo postaje svaki dan veca i vece gay komuna samo sto vi i ne znate.Kako vas razvaljuju u cvajtaru vasi dragi politicari, a vi se samo smijete i trazite jos i jos.Neka tako i treba kada ne vidite dalje od svoga nosa. 
- jaza_HZSA
#13 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Ajmo ih rusit............

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#14 Re: JEZZZZZAAAAAAA
malo ljepse komuniciraj....boucheron wrote:I nesto se bunite protive gay parade a vas qaraju na sve moguce nacine zadnjih 13 godina. Sarajevo postaje svaki dan veca i vece gay komuna samo sto vi i ne znate.Kako vas razvaljuju u cvajtaru vasi dragi politicari, a vi se samo smijete i trazite jos i jos.Neka tako i treba kada ne vidite dalje od svoga nosa.
Jupi, pdv 21% jeaaaaaaaah....
- grunt
#15 Re: JEZZZZZAAAAAAA
A okle si pa tiboucheron wrote:I nesto se bunite protive gay parade a vas qaraju na sve moguce nacine zadnjih 13 godina. Sarajevo postaje svaki dan veca i vece gay komuna samo sto vi i ne znate.Kako vas razvaljuju u cvajtaru vasi dragi politicari, a vi se samo smijete i trazite jos i jos.Neka tako i treba kada ne vidite dalje od svoga nosa.
-
beka_mo
#16 Re: JEZZZZZAAAAAAA
S tim povecanjem pdv,cijene svega ce se povecati,osim plata naravno. Sto bi se ekonomskim rijecnikom reklo-smanjio se dohodak stanovnistva. To ti je isto kao reci/smaljila se plata. Sjetim se cijena prije pdv,umedjuvremenu sam dobila drugu bebu-sve je poskupilo,bebi oprema,hrana... Nista od drzave u HNK kantonu nema za djecu. A za tele kad se oteli daju 100KM. Odo ja sa teme ali nema veze.
Necemo krepati s tim novim pdv,nema toga sta mi bosnjaci necemo trpiti da bi nam "bilo bolje'. A kao da su nas paralizirali pa niko ne protestuje,ni studenti,ni penzioneri,ni mi porodice s djecom(a malom je takvih). A bas sad pred izbore bi se moglo mozda nesto i postici s tim. Ali kao sto kazah-paralizirani smo.
Necemo krepati s tim novim pdv,nema toga sta mi bosnjaci necemo trpiti da bi nam "bilo bolje'. A kao da su nas paralizirali pa niko ne protestuje,ni studenti,ni penzioneri,ni mi porodice s djecom(a malom je takvih). A bas sad pred izbore bi se moglo mozda nesto i postici s tim. Ali kao sto kazah-paralizirani smo.
- grunt
#17 Re: JEZZZZZAAAAAAA
beka_mo wrote:... Nista od drzave u HNK kantonu nema za djecu. A za tele kad se oteli daju 100KM. Odo ja sa teme ali nema veze.
- sheilak
#18 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Trazili ste, evo vam ga na!
Ne, ne vjerujem da ce biti toliki assholes i uciniti nam tako nesto! Jednostavno, to se kosi sa svim onim sto smo o njima naucili! Tako posteni, vrijedni ljudi, ta nasa politicka elita, uzori u svemu, uvijek zabrinuti za dobrobit gradjana, ne bi to ucinili.

Ne, ne vjerujem da ce biti toliki assholes i uciniti nam tako nesto! Jednostavno, to se kosi sa svim onim sto smo o njima naucili! Tako posteni, vrijedni ljudi, ta nasa politicka elita, uzori u svemu, uvijek zabrinuti za dobrobit gradjana, ne bi to ucinili.
-
beka_mo
#19 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Ja stvarno,odakle tebe?ima forum za dijasporu. Uostalom nije tema gay parada,a bogami nadji si kakav forum i za to-vidim da si se nalozio na gayeve.grunt wrote:A okle si pa tiboucheron wrote:I nesto se bunite protive gay parade a vas qaraju na sve moguce nacine zadnjih 13 godina. Sarajevo postaje svaki dan veca i vece gay komuna samo sto vi i ne znate.Kako vas razvaljuju u cvajtaru vasi dragi politicari, a vi se samo smijete i trazite jos i jos.Neka tako i treba kada ne vidite dalje od svoga nosa.
-
mIRCerka
#20 Re: JEZZZZZAAAAAAA
da prostis, nije PDV samo za bosnjake, i dokle god cak i greskom tako pisete i mislite, PDV Ce rasti...beka_mo wrote:S tim povecanjem pdv,cijene svega ce se povecati,osim plata naravno. Sto bi se ekonomskim rijecnikom reklo-smanjio se dohodak stanovnistva. To ti je isto kao reci/smaljila se plata. Sjetim se cijena prije pdv,umedjuvremenu sam dobila drugu bebu-sve je poskupilo,bebi oprema,hrana... Nista od drzave u HNK kantonu nema za djecu. A za tele kad se oteli daju 100KM. Odo ja sa teme ali nema veze.
-
drama
#21 Re: JEZZZZZAAAAAAA
kad je to jos vlada radila nesto protiv narodasheilak wrote:Trazili ste, evo vam ga na!
Ne, ne vjerujem da ce biti toliki assholes i uciniti nam tako nesto! Jednostavno, to se kosi sa svim onim sto smo o njima naucili! Tako posteni, vrijedni ljudi, ta nasa politicka elita, uzori u svemu, uvijek zabrinuti za dobrobit gradjana, ne bi to ucinili.![]()
![]()
oni su tu zbog naroda i rade sve da bi narodu bilo bolje
-
beka_mo
#22 Re: JEZZZZZAAAAAAA
da prostis, nije PDV samo za bosnjake, i dokle god cak i greskom tako pisete i mislite, PDV Ce rasti...[/quote]
Ma greska,kontah svi mi koji zivimo u Bih,Bosnjaci,Bosanci, meni je to sve Bosanac.Razumljivo ima nekih koji se uvrijede,ma stvarno me ne interesuje kako se ko zove. Svi smo u istom loncu,kako nam skuhaju tako cemo pojesti svi zajedno kago god se zvali.
Ma greska,kontah svi mi koji zivimo u Bih,Bosnjaci,Bosanci, meni je to sve Bosanac.Razumljivo ima nekih koji se uvrijede,ma stvarno me ne interesuje kako se ko zove. Svi smo u istom loncu,kako nam skuhaju tako cemo pojesti svi zajedno kago god se zvali.
-
mIRCerka
#23 Re: JEZZZZZAAAAAAA
tebi je to greshka, nekom je to problem... ja uvijek kazem da go*no smrdi cije god da je,a bogam ih nama serviraju laganini...da kusamo zlatnim kasikama...al znas sta? Ja cu se na glavu nasadit i obezbijedit sebi hljeb od 1,21 KM, i pazicu i mace i cuke, a ljudima vise pomagat necu, jer ti ljudi sute i trpe...pa nek crkavaju lagano...bash me briga...beka_mo wrote:kontah svi mi koji zivimo u Bih,Bosnjaci,Bosanci, meni je to sve Bosanac.Razumljivo ima nekih koji se uvrijede,ma stvarno me ne interesuje kako se ko zove. Svi smo u istom loncu,kako nam skuhaju tako cemo pojesti svi zajedno kago god se zvali.
-
beka_mo
#24 Re: JEZZZZZAAAAAAA
mIRCerka wrote:tebi je to greshka, nekom je to problem... ja uvijek kazem da go*no smrdi cije god da je,a bogam ih nama serviraju laganini...da kusamo zlatnim kasikama...al znas sta? Ja cu se na glavu nasadit i obezbijedit sebi hljeb od 1,21 KM, i pazicu i mace i cuke, a ljudima vise pomagat necu, jer ti ljudi sute i trpe...pa nek crkavaju lagano...bash me briga...beka_mo wrote:kontah svi mi koji zivimo u Bih,Bosnjaci,Bosanci, meni je to sve Bosanac.Razumljivo ima nekih koji se uvrijede,ma stvarno me ne interesuje kako se ko zove. Svi smo u istom loncu,kako nam skuhaju tako cemo pojesti svi zajedno kago god se zvali.
Ma tako ti je i kod mene,prezivila sam i taj prvi udar pdv,s dvoje djece,i u kantonu kojem kad rodis bebu nikakva prava nemas.Pomagala ljudima,a oni i dalje sjede gdje jesu i kukaju.I dalje pomazem,ali samo sestru koja studira i stare nanu i dedu koji nista nemaju. A cuke i mace svakako hrane moja djeca. A za ostale me apsolutno nije briga.
-
arze
#25 Re: JEZZZZZAAAAAAA
Joj kako ste smijesni sa tim pricama o pdv,ovo onno...Kao sad osjetit cete veliku razliku kad je hljeb 90 pf i prede na 1.2!!!!!
Smanjite pijuckanje kafa po citav dan, besposlicarenje po sportskim kladionicama i uz to trosenje nevjerovatno brzo novca i vidjet cete pomak!!!
Ne kazem da ne treba poopit kafu al nemoras ih 5 na dan popit!
Ili ipak trebas
Smanjite pijuckanje kafa po citav dan, besposlicarenje po sportskim kladionicama i uz to trosenje nevjerovatno brzo novca i vidjet cete pomak!!!
Ne kazem da ne treba poopit kafu al nemoras ih 5 na dan popit!
Ili ipak trebas