Pozdrav,
Imam namjeru da sa suprugom provedem 8 mart u ovoj Planinskoj kuci.Ako je neko vec bio molim komentar i kako je tamo, a takodje i sta ostali misle o ovom objektu u prirodi.Meni se ne cini los. http://jezernica.ba/
Moderator: anex

Može li se sa autom, da ne lomimo kola? Ako se popravi javi nam kako je, ja sam zainteresovan.SCUD wrote:Jesam druze bio sam,pa situacija je ovakva.
Put od kraja asfalta do jezernice nekih 5 kilometara je izuzetno los.Puno manjih odrona i kamenja po putu a i puno rupa.Kazu da ce biti saniran krajem mjeseca.Priroda je fenomenalna narocito potoci i mali slapovi.Isli smo do vodozahvata nekih 2-3 kilometra na putu za jezero i super je samo ima jos dosta snijega nekih 25-30 cm.Sto se tice objekta smjestaj i hrana su odlicni cijene povoljne usluga dobra.Sve je novo i vrlo vrlo cisto sto je i nas iznenadilo jer znamo obicno kako je po domovima.Ovo u sustini i nije dom nego vise restoran sa smjestajem.Bilo je lijepo a mislim da je u proljece i ljeto dobro mjesto za posjetiti.
mi bi svugdje uposlili druge da ciste za nama. zar je problem pocistiti za sobom, u kesu i sacuvati do prvog kontejnera ili deponije?VjecitiStudent wrote:Da, obavezno posjetiti Prokosko i po mogucnosti uvecati ovu gomilu ...![]()