I ova je dobra (šuplja).insomnia78 wrote:Al normalno je to
Sta ce ti neko "nesposoban"
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Kažu, bitno mi je da je sposoban, snalažljiv... nikad neće pare direktno spomenuti.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
I ova je dobra (šuplja).insomnia78 wrote:Al normalno je to
I da je fin,dobar i pazljiv.A takve bacaju odmah u frend zonu.I to level : bridge.McMoy wrote:I ova je dobra (šuplja).insomnia78 wrote:Al normalno je to
Kažu, bitno mi je da je sposoban, snalažljiv... nikad neće pare direktno spomenuti.

dezurni_ucenik wrote:
Ridjobrki ne da gadja u centar, vec u centar centra..Ridjobrki wrote:Mislim... Okej, treba biti pošten i reći da ih ima i onih kojima to materijalno nije primarno ali su ružne i ne kupaju se često.
Sve go hipik i metalika.
Ne radi se tu o ovisnosti, bitno im je da ih ima, da je sposoban da ih stekneZviz wrote:Zavisi gdje si.
Recimo u Danskoj nisu, jer zeni je isponizneje biti ovisna ekonomski od nekoga.
Dok reicmo u Francuskoj nije nista novo, ako se zensko zali na platu medju zenama (udatim) da bi one kao odgovor dale, a zar jos nisi nasla sebi muza.
Mislim, da je to sve individualno.
Ako bi za nekog mogao reci da je drugi svijet, to je Skandinavija. Prosjecna Dankinja citav zivot ima onoliko koliko joj treba.. zivi, radi, razvija se. I normalno da joj materijalno nije sad presudno, ne obraca toliko paznju.Zviz wrote:Zavisi gdje si.
Recimo u Danskoj nisu, jer zeni je isponizneje biti ovisna ekonomski od nekoga.
Dok reicmo u Francuskoj nije nista novo, ako se zensko zali na platu medju zenama (udatim) da bi one kao odgovor dale, a zar jos nisi nasla sebi muza.
Mislim, da je to sve individualno.
Sta ja znam koliko koja ima, ali ja se zabavljam sa fancuskinjom - hebi ti to, ali se naplaca restoranainsomnia78 wrote:Aman ljudi u citavoj evropi prosjecna zena ima koliko joj treba al ce rijetko koja izabrati kokuza
Ovo se trazi , muskarac koji ne pristaje na ucjenex_lecter wrote:sto se mene tice ... ja para imam ... isto tako hocu zenu koja je sposobna zaraditi isto kao i ja ... da je treba grom, fukaru da izdrzavam nema sanse
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
Tačno. Ali svaka roba nađe kupca tako da za takve postoji i ciljna grupa koju čine nelijepi muškarci slabijeg imovinskog stanja.rajvoSa0 wrote: Neko ce skontati kao salu, ipak nije. Istina je da manje atraktivne djevojke, sto izgled, sto karakter, sto sve ostalo... imaju nize kriterije.. i normalno kad ne mozes uloviti nekoga sa parama, da ces reci ma ja sam neiskvarena dusa, ne trebaju meni pare i slicne ublehe..
posalji nam koju od tih sto se javljaju na ppx_lecter wrote:sto se mene tice ... ja para imam ... isto tako hocu zenu koja je sposobna zaraditi isto kao i ja ... da je treba grom, fukaru da izdrzavam nema sanse
Havatar wrote:Ovo se trazi , muskarac koji ne pristaje na ucjenex_lecter wrote:sto se mene tice ... ja para imam ... isto tako hocu zenu koja je sposobna zaraditi isto kao i ja ... da je treba grom, fukaru da izdrzavam nema sanse
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2![]()
Znas li da mi citas misli?Ridjobrki wrote:Tačno. Ali svaka roba nađe kupca tako da za takve postoji i ciljna grupa koju čine nelijepi muškarci slabijeg imovinskog stanja.rajvoSa0 wrote: Neko ce skontati kao salu, ipak nije. Istina je da manje atraktivne djevojke, sto izgled, sto karakter, sto sve ostalo... imaju nize kriterije.. i normalno kad ne mozes uloviti nekoga sa parama, da ces reci ma ja sam neiskvarena dusa, ne trebaju meni pare i slicne ublehe..
Između takvih primjeraka se najčešće razviju jako lijepi dugoročni odnosi koje okolina naziva ljubavlju i srećom.
U suštini, riječ je klasičnoj priči "people mostly deserve each other" gdje su oboje svjesni da ne mogu bolje.
Jarane imas zivota na candy crush saga?x_lecter wrote:dok proberem .. pa cu izbaciti spisak ovih sto otpadnu
rajvoSa0 wrote:Znas li da mi citas misli?Ridjobrki wrote:Tačno. Ali svaka roba nađe kupca tako da za takve postoji i ciljna grupa koju čine nelijepi muškarci slabijeg imovinskog stanja.rajvoSa0 wrote: Neko ce skontati kao salu, ipak nije. Istina je da manje atraktivne djevojke, sto izgled, sto karakter, sto sve ostalo... imaju nize kriterije.. i normalno kad ne mozes uloviti nekoga sa parama, da ces reci ma ja sam neiskvarena dusa, ne trebaju meni pare i slicne ublehe..
Između takvih primjeraka se najčešće razviju jako lijepi dugoročni odnosi koje okolina naziva ljubavlju i srećom.
U suštini, riječ je klasičnoj priči "people mostly deserve each other" gdje su oboje svjesni da ne mogu bolje.Znaci tacno ono sto ja smisljam, ali ne mogu izraziti.. bas to ti napises.
Slobodno pisi jos, vidi se da znas o cemu pricas. Vec sam rekao, ovo nije nista lose, i treba da svaka roba nadje kupca. Licno sam uvjeren da svako ima svoju srodnu dusu.
Pustite vi sad forumasice i moralisanje.
Htijeli vi priznat ili ne, vecina djevojka iz mog okruzenja koje plijene ljepotom + imaju malo u glavi su otisle za muskarce koji imaju pare, jaki su, imaju visok ugled... Jel to posteno? Jeste.
pa to su ti sto su zaradili "ugled"dezurni_ucenik wrote:Boga mi ja ne znam gdje vi nalecete na parove koji cine lijep muskarac i lijepa djevojka.Ja vidim likove uglavnom koji ko da ih je Eso Radeljas pravio u vezama sa lijepim curama.Grob frajer + ljepotica.Ali hajd kako vi rekoste ,pare su pare.Htjeli smo zapad i kapitalizam ,dobili smo ga.