Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ifajsed

#1 Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ifajsed »

Moja teorija je da su generalno vecini zena pare, finansijski status muskarca bitan.

I tu se onda razlikuju zene. Nekima je to sve, moze on biti siledzija, ruzan, loseg karaktera.. a ona ce biti sa njim zbog para, jer im je drugo nebitno. To su obicno djevojke koje su u mladosti bile siromasne, ili su bile osrednje a non stop su bile izlozene bogatima (kako oni zive, sta rade i sl) pa hoce pod silu da udju u to drustvo.

Dok mislim da VECINA zena gleda pare, ali gleda to na nacin da im je bitno da je muskarac sposoban da zaradi, da se zna boriti za familiju i za sebe, pa takve obicno i prate pare. Bar ja mislim, da je za vecinu zena veliki plus kad neko ima pare (pa da li kroz stan, auto, posao) nego da nema, nekome je to sve, nekome bitno ali ne i presudno, a nekome manje bitno.

Sto se tice onih kojima pare uopste nisu bitne, niti o njima razmisljaju, zao mi je ali u to ne mogu povjerovati. Ti su mi oduvijek bili sumnjivi.

Da se razumijemo, ja uopste NE osudjujem, cak sta vise i shvatam ih. Budimo iskreni, vecina zena ne masta o vilama, jahtama i sta ti ja znam. Vjerujem da im je bitno da im djeca imaju dobre uslove, buduce potomstvo, da se one manje muce kroz zivot, da vise mogu uzivati, posvetiti se sebi i slicno.
ilkbahar

#2 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by ilkbahar »

Tim zenama kojim pare nisu bitne i koje su se udale iz ljubavi su glupe, malo je rec. A da ne govorim o gluposti onih koje jos izdrzavaju lezihljebovice.
Havatar

#3 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Havatar »

Nisu , vazno je samo da ih zasmijava .
dezurni_ucenik

#4 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by dezurni_ucenik »

Zbog takvog nacina razmisljanja redovno se povecava broj razvoda brakova.A znam da u vecini slucajeva ne razvode se zato sto nemaju para vec zato sto imaju previse pa se onda pocnu opterecavati nekim stvarima.Citam prije par mjeseci,neka iz Zagreba pise kako ima odlican zivot ,trosoban stan,dvoje djece ,ona i muz visoke plate ali ima jedan problem sto nju kopka - nema strasti u krevetu pa je ona "jadnica" "prisiljena da ide u krevet kod ljubavnika.Znaci ako imas para ne garantuje ti to nikakvu sigurnost u braku ako nisi dobar jebac hanumi. :-D
Last edited by dezurni_ucenik on 27/02/2014 00:09, edited 1 time in total.
Ljakan

#5 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ljakan »

ko su zene?
Arslan_11

#6 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Arslan_11 »

Ta ce zene :) bog im ugoditi ne moze, a kamoli mi...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Zatamnjena stakla

#7 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Zatamnjena stakla »

jesu muškarcima bitne žene kod kuće
S4mpion

#8 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by S4mpion »

Primarni cilj je uvijek bio naći muškarca koji će joj moći obezbijediti zdravo potomstvo i koji će se moći brinuti za njihovo zajedničko potomstvo. Nekada su lovačke vještine bile presudne za opstanak, danas su to uglavnom pare, to je kapitalizam, ali kako god okreneš to nije ništa ni više ni manje od ljudske prirode.
mefistofilis

#9 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by mefistofilis »

trazenje muskarca sa parama je u genetskom kodu vecine zena sposobnih da imaju potomstvo (da se tako izrazim).
u drevnim vremenima zene su birale jake i sposobne muskarce jer su oni bili ti koji su imali zadatak da donesu hranu na sto.
danas su lovci zamijenjeni lovatorima ali je koncept isti.

naravno, ne mozemo reci da sve zene gledaju samo to ali je finansijsko muzjaka faktor koji se ne moze poreci
mefistofilis

#10 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by mefistofilis »

S4mpion wrote:Primarni cilj je uvijek bio naći muškarca koji će joj moći obezbijediti zdravo potomstvo i koji će se moći brinuti za njihovo zajedničko potomstvo. Nekada su lovačke vještine bile presudne za opstanak, danas su to uglavnom pare, to je kapitalizam, ali kako god okreneš to nije ništa ni više ni manje od ljudske prirode.
hahahaha is this coincidence?
S4mpion

#11 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by S4mpion »

atorniji putnik wrote:
S4mpion wrote:Primarni cilj je uvijek bio naći muškarca koji će joj moći obezbijediti zdravo potomstvo i koji će se moći brinuti za njihovo zajedničko potomstvo. Nekada su lovačke vještine bile presudne za opstanak, danas su to uglavnom pare, to je kapitalizam, ali kako god okreneš to nije ništa ni više ni manje od ljudske prirode.
hahahaha is this coincidence?
No, izgleda da smo obojica upućeni u materiju :D
_mufljuz_

#12 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by _mufljuz_ »

u danasnje vrijeme pizda je precijenjena valuta velike nominalne vrijednosti...
Ridjobrki

#13 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ridjobrki »

Većini jesu. A i manjini.
_mufljuz_

#14 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by _mufljuz_ »

atorniji putnik wrote:trazenje muskarca sa parama je u genetskom kodu vecine zena sposobnih da imaju potomstvo (da se tako izrazim).
u drevnim vremenima zene su birale jake i sposobne muskarce jer su oni bili ti koji su imali zadatak da donesu hranu na sto.
danas su lovci zamijenjeni lovatorima ali je koncept isti.

naravno, ne mozemo reci da sve zene gledaju samo to ali je finansijsko muzjaka faktor koji se ne moze poreci
dakle summa summarum - po svim pitanjima zene ne vole zaostale muskarce - ali se drze zaostalih postulata....
Ridjobrki

#15 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ridjobrki »

_mufljuz_ wrote:u danasnje vrijeme pizda je precijenjena valuta velike nominalne vrijednosti...
Ma jes' vraga, i ona je devalvirala.

Ponoviću ono što često kažem u sličnim prigodama: razvojem savremenih metoda transporta i komunikacije nikad u istoriji nije bilo lakše doći do seksa i dijelova za Hondu.
McMoy

#16 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by McMoy »

grehota & sramota pomisliti tako nešto :roll:
_mufljuz_

#17 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by _mufljuz_ »

Ridjobrki wrote:
_mufljuz_ wrote:u danasnje vrijeme pizda je precijenjena valuta velike nominalne vrijednosti...
Ma jes' vraga, i ona je devalvirala.

Ponoviću ono što često kažem u sličnim prigodama: razvojem savremenih metoda transporta i komunikacije nikad u istoriji nije bilo lakše doći do seksa i dijelova za Hondu.
vidjas li bolan da sam to ekonomski rekao bas tako :mrgreen:

jebi ga - pizda je htjeli priznati ili ne - jedno od sredstava dobre zarade i probitka u zivotu - htjeli nehtjeli tako je....
Ridjobrki

#18 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ridjobrki »

Mislim... Okej, treba biti pošten i reći da ih ima i onih kojima to materijalno nije primarno ali su ružne i ne kupaju se često.

Sve go hipik i metalika.
McMoy

#19 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by McMoy »

Ridjobrki wrote:Mislim... Okej, treba biti pošten i reći da ih ima i onih kojima to materijalno nije primarno ali su ružne i ne kupaju se često.

Sve go hipik i metalika.
Nemoj tako.
Kad si na forumu pročitao da neka kaže da joj je stalo do para?
insomnia78

#20 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by insomnia78 »

Havatar wrote:Nisu , vazno je samo da ih zasmijava .
Bravo
Hahaha, ta mi je najjaca

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Ridjobrki

#21 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ridjobrki »

McMoy wrote:
Ridjobrki wrote:Mislim... Okej, treba biti pošten i reći da ih ima i onih kojima to materijalno nije primarno ali su ružne i ne kupaju se često.

Sve go hipik i metalika.
Nemoj tako.
Forumašice su majstorice PR-a.

Svaka šupljira o cvijeću i drveću al' Benga je ono što natjera da krene suza niz butinu. Al' to je normalno.
_mufljuz_

#22 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by _mufljuz_ »

Sve go hipik i metalika.
odes fino u autopraonicu sa njom i u sampom modu pustis gumenu zmiju pod noge i ubio si muhu :mrgreen:

i kaka sad Benga - zar nije Brera :mrgreen:
McMoy

#23 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by McMoy »

Ridjobrki wrote:
McMoy wrote:

Sve go hipik i metalika.
Nemoj tako.
Forumašice su majstorice PR-a.

Svaka šupljira o cvijeću i drveću al' Benga je ono što natjera da krene suza niz butinu. Al' to je normalno.
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#24 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by Ridjobrki »

_mufljuz_ wrote: odes fino u autopraonicu sa njom i u sampom modu pustis gumenu zmiju pod noge i ubio si muhu :mrgreen:

i kaka sad Benga - zar nije Brera :mrgreen:
Na Breru se vlažim ja. :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#25 Re: Jesu zenama bitne PARE KOD MUSKARCA?

Post by insomnia78 »

Al normalno je to
Sta ce ti neko "nesposoban"

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Locked