Jesu li vam dosadili Putin dupelizacki komentari Srba?

Alfons Kauders

#26 Re: Jesu li vam dosadili Putin dupelizacki komentari Srba?

Post by Alfons Kauders »

Paranoid wrote:
neregistrovan wrote:
sestrere wrote: Sto se tice ovog foruma, jebes clana koji ima vise od 100 komentara na ovom virtualnom Golom Otoku od foruma. Ovdje je teska cenzura, politicka, nacionalna i svakakva. Vodstvo foruma i stranice je antibosnjacko i nece ni sekundu razmisljati da banira sve koji i malo misle u korist Bosnjaka. Obicno su takvi banirani ovdje ekspresno.

Prema tome, ovdje je ponos biti baniran. Nabijem na kurac svako ono dupelizacko smece koje ovdje nije banirano barem pet puta, a koje ima vise od 100 komentara. Taj je ili neprijatelj Bosnjaka ili lize dupe temeljito i ne smije napisati nista sto nije kontra pokvarene uredjivacke i teske cenzor antibosnjacke politike ovog foruma.
potpisujem svaku riječ ! :thumbup:
Dusa draga...sam sebi zahvaljuje. Nabijem vas obojicu i to 2u1 nogom u pakas!
:D
Ludzak

#27 Re: Jesu li vam dosadili Putin dupelizacki komentari Srba?

Post by Ludzak »

Nisu meni Srbi dosadili sa dupelizačkim komentarima o Putinu uvijek su takvi. Više su mi dosadili ovi Bošnjački komenatari koji podržavaju Putina i Ruse.
Alfons Kauders

#28 Re: Jesu li vam dosadili Putin dupelizacki komentari Srba?

Post by Alfons Kauders »

sebastian prajs wrote:kod nas su amerikanofili uglavnom papci koji nikad nisu ni bili u americi. dok su recimo, obrazovani ljudi amerikanci koji su vidjeli svijeta i procitali koju knjigu uglavnom kontra nato-a i obaline vanjske politike.

zakljucak: otprilike su listom malograđani za americku vanjsku politiku, bilo oni iz alabame bilo oni iz zivinica.
jah

obrazovani amerikanci poput slobinog druga i negatora genocida noama chomskog mozda? lik koji je manje vise bio protiv svakog rata u kojem je ucestvovala amerika... nesto poput lindbergha i inih budala prije 70 godina

i pazi jos jednu stvar, siguran sam da ce to biti potpuno novi koncept za tebe

moguce je biti protiv americke politike a u isto vrijeme ne podrzavati reinkarnirani ruski sovinisticki nacionalizam... znam da je tesko to shvatiti, ali moguce je
Googlerica

#29 Re: Jesu li vam dosadili Putin dupelizacki komentari Srba?

Post by Googlerica »

bosan wrote:Narodi( bas svi) sa Ex-Yu prostora i ne znaju nista drugo osim lizat tudje guzice.Dok je to u Bosni i Hercegovini najizrazenije.
Sve je to u 5 deka. Shupci smo svi i zato imamo ovo sto imamo.Bolje i ne zasluzujemo.
:lol: :thumbup:
Locked