Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hej ba...nemamo toliko aerodroma Very Happy Very Happy ...
možda koridor 5c, da preimenujemo u koridor A.Šaćirbegović??? Very Happy Very Happy Laughing Laughing Very Happy
bez uvrede, sto se mene tice Sacirbegovici mogu dobiti recimo ime pijace, buvljaka, ili eventualno zalagaonice
ili neki fond koji bi se zvao:
fond porodice Šaćirbegović...
a na čelo postaviti mr.Šaćirbega... da upravlja sa prilivom novca..
možda koridor 5c, da preimenujemo u koridor A.Šaćirbegović??? Very Happy Very Happy Laughing Laughing Very Happy
bez uvrede, sto se mene tice Sacirbegovici mogu dobiti recimo ime pijace, buvljaka, ili eventualno zalagaonice
neki fond koji bi se zvao:
fond porodice Šaćirbegović... Very Happy
a na čelo postaviti mr.Šaćirbega... Very Happy da upravlja sa prilivom novca.. Very Happy
tako je, treba ljudima koji znaju s tudjim novcem manipulisati da se da takva funkcija.
ali ne tice te se, srecom
Reaktore, citajuci tvoje postove sve mi vise cini da te Centrala placa po postu.
Kako inace objasniti nedostatak bilo kakvog sadrzaja u njima osim gole i glupe kontre, u najvecem broju slucajeva
bye kao "odo da jedam ruchak je stigao" a bolnica jer je doticna gospoJa bila doktorica medicine....
ako moze aJrodrom po AI moze i bolnica po AS....
e Zadizhe, ako ti nisi skontao moj humor do sad, onda ti je pod hitno potreban...edu da prevede
bye kao "odo da jedam ruchak je stigao" a bolnica jer je doticna gospoJa bila doktorica medicine....ako moze aJrodrom po AI moze i bolnica po AS....
e Zadizhe, ako ti nisi skontao moj humor do sad, onda ti je pod hitno potreban...edu da prevede
ma pitao je mene...
a znam da je doktorica...ali nije jedina...zašto onda dati ime jednoj bolnici baš po njoj...
bye kao "odo da jedam ruchak je stigao" a bolnica jer je doticna gospoJa bila doktorica medicine....ako moze aJrodrom po AI moze i bolnica po AS....
ma pitao je mene...
a znam da je doktorica...ali nije jedina...zašto onda dati ime jednoj bolnici baš po njoj...
pa nije jedina, ali je prva iz Mladih Muslimana....radi toga je bila u zatvoru...
a valjda se sada titule, ulice i fotelje dijele po onome KOLIKO ZATVORA TOLIKO KOZHNIH FOTELJA.....
o aliji
pa recimo i da je alija dobar bio ,sto moje nisljenje nije....
naime on je okupio oko sebe sve ,profitere, pljackase, kriminalce i ostale olose.
pa kako moze jedan covjek dobar biti ako je ispod deke s ovakom garniturom.
ne znam o aliji ni sekunde, niti me taj covjek interesuje.
ne zelim o njemu bilo kakavu sliku da stvaram,
ali je istina da je zahvaljujuci njemu bosna koliko toliko oruzija dobijala od arapa.
prema tome, kakav god bio ,njega vise nema i ne treba legende o njemu djeci pripovjedati.
Za rat su iskljucivo krivi glasaci (ovce), jer da su ljudi pametni kao sto nisu, izbore bi bojkotovali, pa bi se politicari morali vratiti poslovima za koje su skolovani, npr. advokati, bankari, lijecnici, itd., a ne jadne ljude tjerati jedne na druge. Da je tako bilo, danas bi bilo 200.000 do 300.000 vise zivih dusa, 200.000 do 300.000 vise nasmijanih lica i licnosti, srcadi koje kucaju i zivota koje daju svoje potomstvo umnozeno za ko zna koliko novih malisana i novih sretnih ljubavi...
Zadig wrote:
ali ne tice te se, srecom
Reaktore, citajuci tvoje postove sve mi vise cini da te Centrala placa po postu.
Kako inace objasniti nedostatak bilo kakvog sadrzaja u njima osim gole i glupe kontre, u najvecem broju slucajeva
bez akcije nema reakcije... helem, kakva akcija takva i reakcija - kontra je validna pojava... to sto se tebi ne svidja, hmmm... pravo da ti kazem i ne pisem da bi se tebi svidjalo
centrala? mislis kao ono centralni komitet saveza komunista? neeee, jedina mi je placa obezvrjedjivanje logike
mIRCerka wrote:
i to sto kazes....
joj ne smijem vise nista ni napisat...
u tri dana mi rekose da sam srbokomunjara koja voli bisexualce i voli da svrlja...
QQ
mIRCerka wrote:
i to sto kazes....
joj ne smijem vise nista ni napisat...
u tri dana mi rekose da sam srbokomunjara koja voli bisexualce i voli da svrlja...
QQ