sto je najgore od svega, cojk se ne zajebava.. ne sali se.. on ovo sve ozbiljno misli.. uffMurat Sabanovic wrote:ma dobro svi mi pravimo greske ....car-x wrote:hehehe.. to mi je najbolje od svega.. haman je ova bih-pravda neki madjar.. osim sto pravi kamaru stilsko-gramatickih gresaka u svakoj svojoj recenici, sad jos i mijesanje rodova..pitt wrote:jesi carice.....dobro ti je justice rekao:D:D
uff.. tezak je taj bosanski..
ili bi ga mozda trebali zvati alijski, jer da nije alije ni jezika ne bi imali..
ali sto covjek lupa..... pravo mi na zivce ide
JESU LI SVI JEDNAKO KRIVI ZA RAT? Biografije aktera!
-
car-x
- Murat Sabanovic
slazem se , al sta ces nije niko savrsen pa ni pravnikcar-x wrote:sto je najgore od svega, cojk se ne zajebava.. ne sali se.. on ovo sve ozbiljno misli.. uffMurat Sabanovic wrote:ma dobro svi mi pravimo greske ....car-x wrote: hehehe.. to mi je najbolje od svega.. haman je ova bih-pravda neki madjar.. osim sto pravi kamaru stilsko-gramatickih gresaka u svakoj svojoj recenici, sad jos i mijesanje rodova..
uff.. tezak je taj bosanski..
ili bi ga mozda trebali zvati alijski, jer da nije alije ni jezika ne bi imali..
ali sto covjek lupa..... pravo mi na zivce ide
-
PR80.
Da je Alija omogucio ljudima ono sto je omogucio svojoj porodici pa cak i svom 10.-om koljenu tad bih mogla reci da je covjek uradio dobro svoj posao, a ovako... Sta da kazem kad i dan danas se povecava broj ljudi koji su bez posla?
Alija je bio fin covjek ali jako los politicar!
Tudjman ga je vrtio oko svog malog prsta kako je htio.
Drugo, sto se tice Tudjmana i Milosevica... svi znamo ko su i gdje im je mjesto.
Alija je bio fin covjek ali jako los politicar!
Tudjman ga je vrtio oko svog malog prsta kako je htio.
Drugo, sto se tice Tudjmana i Milosevica... svi znamo ko su i gdje im je mjesto.
-
car-x
naravno.. svi znamo sta i kako..PR80. wrote: Drugo, sto se tice Tudjmana i Milosevica... svi znamo ko su i gdje im je mjesto.
ali isto tako znamo i za alijine snove o islamskoj republici i tako jos par sitnica..
da ne govorimo o ustolicenju kojekakvih cengica, behmena, i ostalih koji si pohapali i ono malo sirotinje sto su bosnje imale..
-
_galaksija
Osoba A:Ja sam glavni krivac za rat
Osoba B:Ja sam glavni krivac za rat
Osoba C:Ne,ne i ne...ipak sam ja najglavniji krivac za rat...
DA LI CE GLAVNI KRIVAC IKAD PRIZNATI KRIVNJU?
Osoba B:Ja sam glavni krivac za rat
Osoba C:Ne,ne i ne...ipak sam ja najglavniji krivac za rat...
DA LI CE GLAVNI KRIVAC IKAD PRIZNATI KRIVNJU?