ja ne da sam razumjela nego ti mogu i grafikon nacrtatseln wrote:Jebi me ako si ti i sama razumjela to sto si napisala....ah, sorry...ti si pametna...ne mozeanais_nin wrote: sve je relativno i vjerovatno stvar percepcije![]()
ja sam veoma zadovoljna odazivom na moje lozenje
![]()
neki biraju kvalitet neki kvantitet
da kucnem do sada je kvalitentan kvantitet
Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#401 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
- seln
#402 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Uspravno glupi. vodoravno debeli?anais_nin wrote:ja ne da sam razumjela nego ti mogu i grafikon nacrtatseln wrote:Jebi me ako si ti i sama razumjela to sto si napisala....ah, sorry...ti si pametna...ne mozeanais_nin wrote: sve je relativno i vjerovatno stvar percepcije![]()
ja sam veoma zadovoljna odazivom na moje lozenje
![]()
neki biraju kvalitet neki kvantitet
da kucnem do sada je kvalitentan kvantitet
a posto poslije *ebana nema kajanja, jednostavno preskacem *ebanje
-
rikardoreis
kad god dodjem na forum - anais na ovoj temi
valjda joj krivo na one glupe
p.s. a vidim dijeli i poljupce, pa rekoh haj mozda i ja dobijem
- anais_nin
rikardoreis wrote:kad god dodjem na forum - anais na ovoj temivaljda joj krivo na one glupe
![]()
P.S.
-
rikardoreis
dobro si se sjetila zaloKna

- crnkica
#412 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
koja glupostseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
da to mozda ne proizilazi iz vase muske psihe ,jer neki frajeri
imaju strah od pametnih zena
-
mamica papucarka
sta bi sa Gavrilomgavrilo wrote:vec tri sedmiceanais_nin wrote:joj gavro sto mi te zaogavrilo wrote:ma trenutno me boli briga da li je glupa ili pametna... nisam ... vec dvije sedmice... nekako uz ispite obavezno dodju ta kokuzna vremenaplakacu
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
I imas velike (.)(.)anais_nin wrote:kaze knjiga imam dobrih predispozicijaseln wrote:Ima li kakve fajde od knjiga?anais_nin wrote:
![]()
![]()
evo upravo trazim knjige po internetu "kako smanjiti vas IQ"
plava sam
- seln
#415 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Ma da, neki se boje i vampira, vjestica i ostalih nepostojecih stvorenja...crnkica wrote:koja glupostseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...nemogu vjerovat
![]()
da to mozda ne proizilazi iz vase muske psihe ,jer neki frajeri
imaju strah od pametnih zena![]()
![]()
Hallo, bona, ovo je pitanje o licnom iskustvu. Postoje pametni i glupe zene.
Sad, uzivam li vise u seksu sa glupima zato sto se bojim pametnih ili zato sto pametne i u krevetu pametuju...
- anais_nin
Lucy01 wrote:I imas velike (.)(.)anais_nin wrote:kaze knjiga imam dobrih predispozicijaseln wrote: Ima li kakve fajde od knjiga?plava sam
boli te djon, na dobrom si putu....
-
FFK as Lucy01
Joj anais, tako sam i ja pa nije dobro ispalo
Dok sam pokazivala svoje pravo lice
, neprestano bih radila test i u sred "cina" bih upitala nesto kao "sta ti mislis o podvojenim licnostima; da li je to posljedica fizickog zlostavljanja ili ima veze sa Edipovim kompleksom"....ili "ako sastavis atom Plutonijuma 2.41 sa atomom Uranijuma 9.31 u okolnostima odsustva gravitacije i vjestackom zjezdanom prazinom, da li ce pod pritiskom od 800 Paskala doci do
a) fuzije
b) explozije
c) bljeska
d) kapetana Kirk-a"
...dok nisam shvatila da ih to dovodi do totalnog ispuhavanja...khm...khmm...pa sam onda presla na gledanje plafona i stavljanja komentara kao "plavo, ofarbat cu plafon u plavo"
i to je cinilo cuda. Odlazio je osjecajuci se kao pravi i sposobni yebac, a ja bih u dusi osjecala zadovoljstvo da sam napuhala yet, jos jedan lazni ego
i pomogla jos jednoj dusi u laznom samopouzdanju
Cesto bih poslala i "thank you" kartu
kao dodatak osjecanju "the great fucker" i napisala nesto kao...."i u tim momentima sam se osjecala.....ustvari ne mogu to opisati, ne znam toliko rijeci da to iskazem" a u potpisu bih stavila
"zauvijek tvoja
dupe-glava"
Zaista je divno potpirivati vjecito mali muski "ego"

Dok sam pokazivala svoje pravo lice
a) fuzije
b) explozije
c) bljeska
d) kapetana Kirk-a"
...dok nisam shvatila da ih to dovodi do totalnog ispuhavanja...khm...khmm...pa sam onda presla na gledanje plafona i stavljanja komentara kao "plavo, ofarbat cu plafon u plavo"
Cesto bih poslala i "thank you" kartu
"zauvijek tvoja
dupe-glava"
Zaista je divno potpirivati vjecito mali muski "ego"
-
King Kikapu
a da preformulisete naslov teme u 'jesu li glupe zene bolje?' 
- anais_nin
Lucy01 wrote:Joj anais, tako sam i ja pa nije dobro ispalo![]()
Dok sam pokazivala svoje pravo lice, neprestano bih radila test i u sred "cina" bih upitala nesto kao "sta ti mislis o podvojenim licnostima; da li je to posljedica fizickog zlostavljanja ili ima veze sa Edipovim kompleksom"....ili "ako sastavis atom Plutonijuma 2.41 sa atomom Uranijuma 9.31 u okolnostima odsustva gravitacije i vjestackom zjezdanom prazinom, da li ce pod pritiskom od 800 Paskala doci do
a) fuzije
b) explozije
c) bljeska
d) kapetana Kirk-a"
...dok nisam shvatila da ih to dovodi do totalnog ispuhavanja...khm...khmm...pa sam onda presla na gledanje plafona i stavljanja komentara kao "plavo, ofarbat cu plafon u plavo"i to je cinilo cuda. Odlazio je osjecajuci se kao pravi i sposobni yebac, a ja bih u dusi osjecala zadovoljstvo da sam napuhala yet, jos jedan lazni ego
![]()
![]()
Cesto bih poslala i "thank you" kartukao dodatak osjecanju "the great fucker" i napisala nesto kao...."i u tim momentima sam se osjecala.....ustvari ne mogu to opisati, ne znam toliko rijeci da to iskazem" a u potpisu bih stavila
"zauvijek tvoja
dupe-glava"
Zaista je divno potpirivati vjecito mali muski "ego"![]()
-
FFK as Lucy01
LJubav je obostranaanais_nin wrote:
![]()
![]()
lucinda, i luv you
![]()
![]()
P.S. Haj'mo sad na onu pedersku temu
-
IlijaLadin
sunce tuđe teme, neće vas grijat kao što selnove grije
- anais_nin
nemoj bona imaj milosti prema silnim muskim homofobimaLucy01 wrote:LJubav je obostranaanais_nin wrote:
![]()
![]()
lucinda, i luv you
![]()
![]()
![]()
P.S. Haj'mo sad na onu pedersku temu![]()
-
talijan
kome mozesLucy01 wrote:Joj anais, tako sam i ja pa nije dobro ispalo![]()
Dok sam pokazivala svoje pravo lice, neprestano bih radila test i u sred "cina" bih upitala nesto kao "sta ti mislis o podvojenim licnostima; da li je to posljedica fizickog zlostavljanja ili ima veze sa Edipovim kompleksom"....ili "ako sastavis atom Plutonijuma 2.41 sa atomom Uranijuma 9.31 u okolnostima odsustva gravitacije i vjestackom zjezdanom prazinom, da li ce pod pritiskom od 800 Paskala doci do
a) fuzije
b) explozije
c) bljeska
d) kapetana Kirk-a"
...dok nisam shvatila da ih to dovodi do totalnog ispuhavanja...khm...khmm...pa sam onda presla na gledanje plafona i stavljanja komentara kao "plavo, ofarbat cu plafon u plavo"i to je cinilo cuda. Odlazio je osjecajuci se kao pravi i sposobni yebac, a ja bih u dusi osjecala zadovoljstvo da sam napuhala yet, jos jedan lazni ego
![]()
![]()
Cesto bih poslala i "thank you" kartukao dodatak osjecanju "the great fucker" i napisala nesto kao...."i u tim momentima sam se osjecala.....ustvari ne mogu to opisati, ne znam toliko rijeci da to iskazem" a u potpisu bih stavila
"zauvijek tvoja
dupe-glava"
Zaista je divno potpirivati vjecito mali muski "ego"![]()
- lady midnight
jao, Bozhe dragi, kad god otvorim ovaj podforum, ova tema mi bode ochi, i svaki put mi naslov sam po sebi izvuche zhivce
pa zar nema ama bash nikoga ko je ikada spavao sa pametnom zhenom i koji zna kakve drolje pametnice znaju biti u krevetu da jednom zauvijek stavi tachku na ovu selnovu nebulozu

pa zar nema ama bash nikoga ko je ikada spavao sa pametnom zhenom i koji zna kakve drolje pametnice znaju biti u krevetu da jednom zauvijek stavi tachku na ovu selnovu nebulozu
- anais_nin
oni koji znaju, mudro sutelady midnight wrote:jao, Bozhe dragi, kad god otvorim ovaj podforum, ova tema mi bode ochi, i svaki put mi naslov sam po sebi izvuche zhivce![]()
![]()
![]()
pa zar nema ama bash nikoga ko je ikada spavao sa pametnom zhenom i koji zna kakve drolje pametnice znaju biti u krevetu da jednom zauvijek stavi tachku na ovu selnovu nebulozu![]()
![]()