sta cu kod mene navece svega 7Crikardoreis wrote:ziva u termometru... ti zaboravila kako je u ovoj nasoj kotlini vruce polovinom avgusta
Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rikardoreis
anais_nin wrote:sta cu kod mene navece svega 7Crikardoreis wrote:ziva u termometru... ti zaboravila kako je u ovoj nasoj kotlini vruce polovinom avgusta
lako se zaboravlja
kako u nekim krajevima brzo temperatura raste
vjestico zaboravna, ledenog srca...
- anais_nin
eh lako je tebi za ledeno srce, samo dok su drugi dijelovi tijela vrucirikardoreis wrote:anais_nin wrote:sta cu kod mene navece svega 7Crikardoreis wrote:ziva u termometru... ti zaboravila kako je u ovoj nasoj kotlini vruce polovinom avgusta
lako se zaboravlja
![]()
vjestico zaboravna, ledenog srca...![]()
-
rikardoreis
suti, topim se, odoh u prizemlje (kameni zid, hladovina debela)...da gledam sportski pregledanais_nin wrote:eh lako je tebi za ledeno srce, samo dok su drugi dijelovi tijela vrucirikardoreis wrote:anais_nin wrote: sta cu kod mene navece svega 7Clako se zaboravlja
![]()
vjestico zaboravna, ledenog srca...![]()
-
rikardoreis
anais_nin wrote:rikardoreis wrote: suti, topim se, odoh u prizemlje (kameni zid, hladovina debela)...da gledam sportski pregledhajde, nemoj da se otopis
ko ce poslije fleke cistiti
![]()
- anais_nin
je l ko Feniks?rikardoreis wrote:anais_nin wrote:rikardoreis wrote: suti, topim se, odoh u prizemlje (kameni zid, hladovina debela)...da gledam sportski pregledhajde, nemoj da se otopis
![]()
kakve fleke, dig'o sam se...iz pepela
![]()
-
rikardoreis
ko Phoenix Suns-i kad su doveli S.Nash-a iz Dallasaanais_nin wrote:je l ko Feniks?rikardoreis wrote:anais_nin wrote:hajde, nemoj da se otopis
![]()
kakve fleke, dig'o sam se...iz pepela
![]()
-
rikardoreis
steta sto ne kontas ovu sportsku metaforu
- seln
#388 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Veca od sisa? Ne znam, meni je to jos uvijek ckapi.....King Kikapu wrote:nisu. al ja se ne pikam, meni je zenski mozak najveca erogena zona!seln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
p.s. Ti haman sa zenama igras trivial pursuit....
- anais_nin
#389 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
ja mislim da vec lagano pocinjemo otvarati temu "jesu li gluplji frajeri losiji u krevetu?"seln wrote:Veca od sisa? Ne znam, meni je to jos uvijek ckapi.....King Kikapu wrote:nisu. al ja se ne pikam, meni je zenski mozak najveca erogena zona!seln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
- seln
#390 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Odlicno...pricaj nam malo o tvojim momcimaanais_nin wrote:ja mislim da vec lagano pocinjemo otvarati temu "jesu li gluplji frajeri losiji u krevetu?"seln wrote:Veca od sisa? Ne znam, meni je to jos uvijek ckapi.....King Kikapu wrote: nisu. al ja se ne pikam, meni je zenski mozak najveca erogena zona!
- seln
A junacka desnica?gavrilo wrote:vec tri sedmiceanais_nin wrote:joj gavro sto mi te zaogavrilo wrote:ma trenutno me boli briga da li je glupa ili pametna... nisam ... vec dvije sedmice... nekako uz ispite obavezno dodju ta kokuzna vremenaplakacu
![]()
![]()
- anais_nin
#393 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
da si pratio malo bolje moje aktivnosti na ovom podfurumu znao bi da se ja uglavnom lozim na pametnjakoviceseln wrote:Odlicno...pricaj nam malo o tvojim momcimaanais_nin wrote:ja mislim da vec lagano pocinjemo otvarati temu "jesu li gluplji frajeri losiji u krevetu?"seln wrote: Veca od sisa? Ne znam, meni je to jos uvijek ckapi.....
- anais_nin
dogurao si do humanitarne sto jest jest...gavrilo wrote:vec tri sedmiceanais_nin wrote:joj gavro sto mi te zaogavrilo wrote:ma trenutno me boli briga da li je glupa ili pametna... nisam ... vec dvije sedmice... nekako uz ispite obavezno dodju ta kokuzna vremenaplakacu
![]()
![]()
- tech10
#395 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Cudim se ja sto mi se ti stalno nabacujes.anais_nin wrote: da si pratio malo bolje moje aktivnosti na ovom podfurumu znao bi da se ja uglavnom lozim na pametnjakovice![]()
-
mamica papucarka
e jest ga krenulogavrilo wrote:vec tri sedmiceanais_nin wrote:joj gavro sto mi te zaogavrilo wrote:ma trenutno me boli briga da li je glupa ili pametna... nisam ... vec dvije sedmice... nekako uz ispite obavezno dodju ta kokuzna vremenaplakacu
![]()
![]()
- seln
#397 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Lozis se ti..ali ne i onianais_nin wrote:da si pratio malo bolje moje aktivnosti na ovom podfurumu znao bi da se ja uglavnom lozim na pametnjakoviceseln wrote:Odlicno...pricaj nam malo o tvojim momcimaanais_nin wrote: ja mislim da vec lagano pocinjemo otvarati temu "jesu li gluplji frajeri losiji u krevetu?"![]()
- anais_nin
#398 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
uvijek u zivotu bejbe, uvijektech10 wrote:Cudim se ja sto mi se ti stalno nabacujes.anais_nin wrote: da si pratio malo bolje moje aktivnosti na ovom podfurumu znao bi da se ja uglavnom lozim na pametnjakovice![]()
- anais_nin
#399 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
sve je relativno i vjerovatno stvar percepcijeseln wrote:Lozis se ti..ali ne i onianais_nin wrote:
da si pratio malo bolje moje aktivnosti na ovom podfurumu znao bi da se ja uglavnom lozim na pametnjakovice![]()
- seln
#400 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Jebi me ako si ti i sama razumjela to sto si napisala....ah, sorry...ti si pametna...ne mozeanais_nin wrote:sve je relativno i vjerovatno stvar percepcijeseln wrote:Lozis se ti..ali ne i onianais_nin wrote:
da si pratio malo bolje moje aktivnosti na ovom podfurumu znao bi da se ja uglavnom lozim na pametnjakovice![]()
![]()
ja sam veoma zadovoljna odazivom na moje lozenje
![]()
neki biraju kvalitet neki kvantitet
da kucnem do sada je kvalitentan kvantitet