Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- seln
#1 Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
- seln
Je li toliko tesko? Zena kojoj vidis kroz glavu, koja ne konta nista vise od "macak, hocemol na pice"....veca_sa wrote:definisi pojam glupe zene pa ci ti i ja reci svoje iskustvo
Primjer: pitam cinicno jednu takvu(ona valja malo jace gluposti) "Jesi li ti slucajno plavusa"..a ona, mrtva ozbiljna "Pa bila sam, al sad sam ofarbala u brinet".
Jasnije?
- nebojeplavo
Harrys wrote:Ma kako ja to da znam.Valjda bih morao prvo da idem sa njom u krevet.
![]()
- nebojeplavo
Meni nijeseln wrote:Je li toliko tesko? Zena kojoj vidis kroz glavu, koja ne konta nista vise od "macak, hocemol na pice"....veca_sa wrote:definisi pojam glupe zene pa ci ti i ja reci svoje iskustvo
Primjer: pitam cinicno jednu takvu(ona valja malo jace gluposti) "Jesi li ti slucajno plavusa"..a ona, mrtva ozbiljna "Pa bila sam, al sad sam ofarbala u brinet".
Jasnije?
- seln
Kao sto rekoh, bujrum.mima wrote:Nisam ni mislila na ovoj, i ova je glupa.seln wrote:Bujrum...ali posebnu, ne na ovoj.mima wrote:A da otvorimo temu.........Jesu li glupi muskarci bolji u krevetu?
Hoces li nam ispricati tvoje iskustvo sa glupim zenama ili i dalje zacatavti temu?
-
krkan
#15 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
jos pride da je i ruzna ma sreci nigdje krajaseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
- amalka
Vama je, na kraju, svaka zena glupa. A vi, muskarci, ste, po nekoj svojoj logici, ravni Einsteinu ili nekom genijalcu
Ovo je offtopic, ali mi je ovaj citat interesantan. Znam, na ovom Forumu su vecinom ateisti
ali evo, upisacu ga....
"Kod Allaha na Sudnjem danu najgore mjesto ce imati onaj covjek koji objelodani ono sto mu njegova zena povjeri pri spolnom snosaju kao i on njoj." (Muslim, Ahmed)
Ne znam da li se odnosi na sve zene ili na onu vjencanu
Ovo je offtopic, ali mi je ovaj citat interesantan. Znam, na ovom Forumu su vecinom ateisti
"Kod Allaha na Sudnjem danu najgore mjesto ce imati onaj covjek koji objelodani ono sto mu njegova zena povjeri pri spolnom snosaju kao i on njoj." (Muslim, Ahmed)
Ne znam da li se odnosi na sve zene ili na onu vjencanu
- nebojeplavo
Amalka, amalka
u islamu, zabranjen je sex prije braka