Niemand wrote:mirsek wrote: nemoj glumiti jadu i brojati svaku marku a stediti sebi za auto od 10 000 ako si vec u toj raji.
Jedno je imati furku i oblacit se kako hoces a drugo biti jazavac i dzon obraz pogotovo prema svom drustvu.
Fino neko drustvo. Haman ko sekta nakva.
Inace, nadam se da ti drug vise nije u tom "drustvu". I zbog vas i zbog njega. Ono, sto si sebi kupio auto, trebo si raju pocastiti za tih 10.000
ako si vec u toj raji, a i sta je to tebi, kad si sebi kupio fin poso.
A ako mu vi placate kafe i to, sami ste krivi. Jedno je imati prijatelje, drugo da te neko iskoristava. A trece valjda, ocekivati da ti neko nesto placa jer ste eto "raja".

A u drustvo nije vise mada sam se ja sa njim druzio preko drugih ljudi a ne direktno.
Eno sad, niko njemu ne trazi da 10 000 spiska na raju a generalno DA ako si sebi kupio fin posao sto se stisces ko meduza i tesko ti potegnuti za novcanik za one sa kojima pijes kafu u slobodno vrijeme, nismo slucajni prolaznici.
Pa eto placa se svima, nece niko reci naplati za sve osim njega. Plati on za sebe ali kad neko plati i za njega on to uzme zdravo za gotovo a i zna da se ogrebe ponekad.To je nepostovanje i bezobrazluk bar po meni.
Stipsa i to uhljebljenicka neradnicka.
Eto objasnio sam ti da si pogresno skontala za majice i mobitele a i ja sam se mozda pogresno ODrazio.
Sad je sve OK , ne moras vise da branis mog poznanika, pomislit ce neko da si zlopamtilo ili da si se u jos nekim stvarima prepoznala gluho i daleko bilo