Jeste li sretni???
Moderator: anex
-
_MaYa_
#1 Jeste li sretni???
Jeste li sretni???
Znam sad će se javiti gomila ljudi koja će reći kako im je život super ispunjen sretni su ovo-ono, ali u dubini duše, ono kad se probudite ujutro, ili kada ostanete sami navečer ili kad hodate sami ulicnom, osjećate li se sretima?
Ja ne! Jednostavno nisam sretna, mogu samo reći da imam dobrih dana ali u dubini duše ja sam vrlo nesretna i jadna osoba, svako jutro kada se probudim stvarno se pitam kakavu potrebu imam da ustanem, zbog čega da ustanem?
Nisam sretna, jedno vrijeme sam bila jako sretna, ono ljubav znaš već….
Ne trebam vaše savjete, samo vaša iskustva(?) ma ne iskustva, nego kako se vi osjećate… savjeti kod mene ne pale, ja uvjek po svom!
Hvala što ne dajte savjete!
Znam sad će se javiti gomila ljudi koja će reći kako im je život super ispunjen sretni su ovo-ono, ali u dubini duše, ono kad se probudite ujutro, ili kada ostanete sami navečer ili kad hodate sami ulicnom, osjećate li se sretima?
Ja ne! Jednostavno nisam sretna, mogu samo reći da imam dobrih dana ali u dubini duše ja sam vrlo nesretna i jadna osoba, svako jutro kada se probudim stvarno se pitam kakavu potrebu imam da ustanem, zbog čega da ustanem?
Nisam sretna, jedno vrijeme sam bila jako sretna, ono ljubav znaš već….
Ne trebam vaše savjete, samo vaša iskustva(?) ma ne iskustva, nego kako se vi osjećate… savjeti kod mene ne pale, ja uvjek po svom!
Hvala što ne dajte savjete!
-
hananah
Prije nekad davno mi je sreca zavisila od materijalnih stvari, dakle svega sto je materija, a i druga osoba je satkana od materije! Dakle, od kad mi sreca ne zavisi od materijalnih stvari ni u kom obliku jesam sretna sam!
A savjet ti ne mogu dati. Ne mislim da ono sto je mene ucinilo sretnom moze i tebe. Ja osobno sam puno meditirala, citala, razmisljala...godinama prakticirala meditacije na srecu. I sretna sam
Jako sretna, to ti mogu potvrditi i ljudi koji me znaju
Znaci Majo, ako zelis srecu trazi u sebi, a na sretne ljude se svako dobro lijepi 
Sretno
A savjet ti ne mogu dati. Ne mislim da ono sto je mene ucinilo sretnom moze i tebe. Ja osobno sam puno meditirala, citala, razmisljala...godinama prakticirala meditacije na srecu. I sretna sam
Sretno
- upala
Kad pomislim kakvih sudbina ima oko mene, gdje nema pomoci, onda ustajanje ujutro popraceno nekim depresivnim osjecaje ne smatram razlogom da se osjecam nesretnom!
Mnogo vise sam sretna nego nesretna ..ijako sam trenutno daleko od kuce, roditelja, pravih prijatelja..imam kamaru nerijesenih problema
i tek nekoliko sitnih stvarcica me cini da se osjecam SRETNA hvala Bogu
ako nisi previse sretan onda ti nesreca nece tako tesko pasti!

Mnogo vise sam sretna nego nesretna ..ijako sam trenutno daleko od kuce, roditelja, pravih prijatelja..imam kamaru nerijesenih problema
ako nisi previse sretan onda ti nesreca nece tako tesko pasti!
-
_MaYa_
ja sebe na neki način i zalim, i moji pšrijatelji to ne shvaćaju ali ja sam takva,.,...
ja sebe vidim ko neku jadnicu kojoj još nije pruzena prava prilika u zivotu i stvarno nije, da bi ja sebe priznala kao osobu kvalitetnu ja to sebi moram dokazati, a to jos uvijek nisam, ja sam samo obicna osoba mozda s jednom i pl zvjezdicom... znaci srednja zalost... a da bi bila dobra is retna morala bi imati bar četiri...
no kazem u godinama sam kad treba da počnem a radim tako da jos uvijek nisam ... krenula s nekim konkretnim stvarima u zivotu...
nisam se krenula dokazivati, mozda kad budem korisna za društvo budem i sretna, jer sad se osjecam kao parazit...
i zalim se
ja sebe vidim ko neku jadnicu kojoj još nije pruzena prava prilika u zivotu i stvarno nije, da bi ja sebe priznala kao osobu kvalitetnu ja to sebi moram dokazati, a to jos uvijek nisam, ja sam samo obicna osoba mozda s jednom i pl zvjezdicom... znaci srednja zalost... a da bi bila dobra is retna morala bi imati bar četiri...
no kazem u godinama sam kad treba da počnem a radim tako da jos uvijek nisam ... krenula s nekim konkretnim stvarima u zivotu...
nisam se krenula dokazivati, mozda kad budem korisna za društvo budem i sretna, jer sad se osjecam kao parazit...
i zalim se
- 8. sekretar SKOJ-a
...oduvijek se razlikovala po boji tipkanja svojih postova...ma, disat' ne mogu od sreće i miline...
-
_MaYa_
aaaaa ja samo imam loše dane ili lošije, danas mi je dobar dan bio do poslijepodne evo sad počinje biti loš
i kažem da me u životu može urećiti samo dobar film ili dobar san... jer onda nekako zamislim il da sam neka glumica koja je sretna ili neki lik u snu koji je sretan, inače...
ja samo živim, nemam nekog smisla
kada bi znala d će moja smrt nekom pomoći rado bi... uradila sve što treba...
eto tako se osjecam 10 godina ... bez prestanka, osim kad sam pijana i napušena e tad mi je svejedno za sve
i kažem da me u životu može urećiti samo dobar film ili dobar san... jer onda nekako zamislim il da sam neka glumica koja je sretna ili neki lik u snu koji je sretan, inače...
ja samo živim, nemam nekog smisla
kada bi znala d će moja smrt nekom pomoći rado bi... uradila sve što treba...
eto tako se osjecam 10 godina ... bez prestanka, osim kad sam pijana i napušena e tad mi je svejedno za sve
- taxi_driver
mayo ko diro?ili sto je najgore nije niko dirao?hajde malo da se zamijenimo.ja cu tebi svoje probleme a ti meni svoje.
i opet sam sretan.zdrav sam.okruzuju me ljudi koje volim i koji vole mene.
-
_MaYa_
jel zato imas potrebu da lazes pa ides u stoklhom? zato jer sis retan?taxi_driver wrote:mayo ko diro?ili sto je najgore nije niko dirao?hajde malo da se zamijenimo.ja cu tebi svoje probleme a ti meni svoje.
jel zbog tog provodis sate na forumu??? zato jer si sretan
jel zato jer si sretan upucavas se meni, a ja mogu biti i muskarac???
jel to sreća?
-
_MaYa_
teoretski bi mogla biti...Qler wrote:ja provodim sate na forumu jer radim, a nemam nista drugo da ubijem vrijeme,
i nisi valjda sMAJO, a ne Maja
a jel sreca to sto umjesto da radis ti provodis vrijeme na forumu, umjesto da uzivas da radis da se osjecas ispunjenim jer radis to volis... to je sreca
nije sreca zaradjivati pare a ne raditi nista...
- Qler
takav mi je posao, da jednostavno nekad imam posla da ne mogu dici glave, a nekada da se ubih od dosade, ali u svakom slucaju, zaradim platu, kako tako, a i ovo nije posao koji sanjam, zato i studiram,_MaYa_ wrote:teoretski bi mogla biti...Qler wrote:ja provodim sate na forumu jer radim, a nemam nista drugo da ubijem vrijeme,
i nisi valjda sMAJO, a ne Maja![]()
![]()
a jel sreca to sto umjesto da radis ti provodis vrijeme na forumu, umjesto da uzivas da radis da se osjecas ispunjenim jer radis to volis... to je sreca
i nisam rekao da sam sretan, nego da se ne zalim....
-
_MaYa_
zalim se ja za tebe... i ostale smrtnike koji nisu ni svjesni kolikonisu sretniQler wrote:takav mi je posao, da jednostavno nekad imam posla da ne mogu dici glave, a nekada da se ubih od dosade, ali u svakom slucaju, zaradim platu, kako tako, a i ovo nije posao koji sanjam, zato i studiram,_MaYa_ wrote:teoretski bi mogla biti...Qler wrote:ja provodim sate na forumu jer radim, a nemam nista drugo da ubijem vrijeme,
![]()
aj kako sam tuzna... koji mi je... pa sve je isto kao i jucer
-
_MaYa_
zalim se ja za tebe... i ostale smrtnike koji nisu ni svjesni kolikonisu sretniQler wrote:takav mi je posao, da jednostavno nekad imam posla da ne mogu dici glave, a nekada da se ubih od dosade, ali u svakom slucaju, zaradim platu, kako tako, a i ovo nije posao koji sanjam, zato i studiram,_MaYa_ wrote:teoretski bi mogla biti...Qler wrote:ja provodim sate na forumu jer radim, a nemam nista drugo da ubijem vrijeme,
![]()
aj kako sam tuzna... koji mi je... pa sve je isto kao i jucer