... imate li i vi ovakvih ideja?
... jeste li sentimentalni?
-
ivi
#1 ... jeste li sentimentalni?
ja vec par godina imam jedno auto, jako staro i na samu pomisao da bi ga trebala promjeniti meni se place, tako je isto i sa starom odjecom, i sa starim patikama ... prvo su nam ovi genijalci promijenili izgled foruma pa sam to jedva svarila nekako pa onda su nam sad i chet promjenili ... jaooooooj pa to je tragedija za mene, nikako da se naviken ... ne znam jel to patetika il sta?

- Babsy
#9 Re: ... jeste li sentimentalni?
ivi wrote:ja vec par godina imam jedno auto, jako staro i na samu pomisao da bi ga trebala promjeniti meni se place, tako je isto i sa starom odjecom, i sa starim patikama ... prvo su nam ovi genijalci promijenili izgled foruma pa sam to jedva svarila nekako pa onda su nam sad i chet promjenili ... jaooooooj pa to je tragedija za mene, nikako da se naviken ... ne znam jel to patetika il sta?
Vidimo se u Jagomiru!
-
ivi
... imam jednu veku plasticnu kutiju u kojoj cuvam sve male stvari koje pripadaju nekom dijelu mog zivota ... i kad sam tuzna onda otvorim tu kutiju i pregedavam te male "skule", uzivam ne znam kako bi prezivjela da toj kutiji nesto bude ... cak sam i male rodice naucila da se to ne smije dirati ...

-
elsa
ivi wrote:... imam jednu veku plasticnu kutiju u kojoj cuvam sve male stvari koje pripadaju nekom dijelu mog zivota ... i kad sam tuzna onda otvorim tu kutiju i pregedavam te male "skule", uzivam ne znam kako bi prezivjela da toj kutiji nesto bude ... cak sam i male rodice naucila da se to ne smije dirati ...
JAo Ivi mislim da previse gledas filmove...