...sad stvarno ozbiljno...
jeste li se nekad navukli na tudje komentare? Ono ujutro otvarate forum, prvo profil...svi komentari i lagano...uzivate...i kad nema komentara te forumashice/sha...ono pravo vam bezze...
Petkom se ne javljam ako nema edu-a.zena wrote:![]()
jeste li se nekad navukli na tudje komentare? Ono ujutro otvarate forum, prvo profil...svi komentari i lagano...uzivate...i kad nema komentara te forumashice/sha...ono pravo vam bezze...![]()
nema mene-nema tebe..a petak..PR80. wrote:Petkom se ne javljam ako nema edu-a.zena wrote:![]()
jeste li se nekad navukli na tudje komentare? Ono ujutro otvarate forum, prvo profil...svi komentari i lagano...uzivate...i kad nema komentara te forumashice/sha...ono pravo vam bezze...![]()
![]()
![]()
![]()
Imas jos fore do petka da i druge "zavedes", ne kontaju tako brzo.edu wrote:nema mene-nema tebe..a petak..PR80. wrote:Petkom se ne javljam ako nema edu-a.zena wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..provalit ce nas..
![]()
![]()
Ja sam se navukla na par njihzena wrote:![]()
sasvim slucajno....joj neko nedostajecrna_pantera wrote:Ja sam se navukla na par njihzena wrote:![]()
Ali necem da kazem na koga
![]()
![]()
A jesi li ti slucajno postavila ovu temu ili ti neko...slucajno....nedostaje?![]()
ne reŠpektuješ protivnika..PR80. wrote:Imas jos fore do petka da i druge "zavedes", ne kontaju tako brzo.edu wrote:nema mene-nema tebe..a petak..PR80. wrote: Petkom se ne javljam ako nema edu-a.![]()
![]()
![]()
![]()
..provalit ce nas..
![]()
![]()
![]()
Tvoje pp-ove nek provaljuju ali nemoj da nasedu wrote:ne reŠpektuješ protivnika..PR80. wrote: Imas jos fore do petka da i druge "zavedes", ne kontaju tako brzo.![]()
![]()
..to ne valja..
![]()
![]()
![]()
ja vec dobio 5-6 pp-ova sa pitanjima..sta ti to s njom imas..![]()
![]()
...ma eto...fakat...crna_pantera wrote:Ja sam se navukla na par njihzena wrote:![]()
Ali necem da kazem na koga
![]()
![]()
A jesi li ti slucajno postavila ovu temu ili ti neko...slucajno....nedostaje?![]()
Kako stignes sve to Stari?Stari wrote:Ovako kad navratim obicno prvo prelistam slijedece forumske dopisnike.
Novalic, "A", Mircerka , Micika, Intel, Smib, Mag, Hey, Bug, hananah, FortunaBella, flora.sa, krava, Debela, sicky, Lace, Zulejha, staki, ...i naravno zena i crna pantera.
O onih drugih : vrlo rado citam komentare: Havetinje, H&D-a, Manijaka1, Livadica, Fair LIfea, Prenja, Papeta, Bigus Dickusa, Edua,
Cuj sjetio ...ehh ...pa to bi onda znacilo da sam te bio zaboravio...a ne ne ...ti si uvijek u mojim mislima.stanislava wrote:oooooooooo...Stari hvala da si me se sjetiooo....evo i ja dok se pakujem za SA malo citam forum i ugledah tvoj post.....
![]()
...postovanje i do slijedeceg citanja...