ja sam često pod stresom, al mislim da je to više što sve ali apsolutno sve primam k srcu
a vi?
Moderator: anex
jedna tamo wrote:spojili teme![]()
stres je danas svakodnevnica i ko nije pod stresom isto kao da nije normalan, uvukao nam se u svakodnevni život i sad umjesto da uživaš u nekim stvarima npr kad nešto kupuješ za svoju dušu, pod stresom si da ti ne uvale, da si dobro izabrao, onda gužve na kasi redovi čekanje i tako se užitak pretvori u stres
suza81 wrote:ccc... ljudi zar bas niko bez stresa
Ja kad vidim da mi se puni kapa jednostavno stanem pa makar gorilo, cini mi se da se i ne stresiram toliko i imam svoje male ispusne ventile: jutarnja kafa na tarasi dok jos niko nije ustao, polusatno tusiranje, net navece kad svi legnu i ja zavrsim sa svim obavezama...
I strasno, strasno me nerviraju ljudi koji se puno sikiraju i stresiraju, ne volim biti u njihovom drustvu, sire tako losu energiju i kvare mi raspolozenje. Ako se neki problem ne moze rijesiti ili obaveza uraditi nikakva sikiracija nam u tome pogotovo nece pomoci. Samo se bezze zdravlje narusava
e moja ti...znam kako jeKaren wrote:Jesam. U zadnja 4 mjeseca sam se i razbolila zbog njega. Pa se sad trudim manje nervirati ali ništa od toga.