Jeste li naoruzani?
-
zemo_online
#1 Jeste li naoruzani?
Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
Kakav je vas odnos prema oruzju i onom hladnom i sta mislite o osobama koje hodaju napolju naoruzani?
Kakav je vas odnos prema oruzju i onom hladnom i sta mislite o osobama koje hodaju napolju naoruzani?
-
sulesavic
Nekoliko godina nosao 7-centimetarski preklopni no¾, do unazad godinu dana...
No¾ je bio smje¹ten u relativno te¹ko dostupnom dijelu moje odjeæe te je samim time bio neupotrebljiv kada je rijeè o samoodbrani ili nekom brzom napadu.
Moram priznati da mi ga je bilo te¹ko prestati nosati...
Za¹to sam ga nosio? Nekakav strah sam osjeæao uveèer kad se vraæam kuæi i ulazim u one mraène dijelove svoje ulice ili u ulaz...
Upotrijebio ga nikad nisam.
No¾ je bio smje¹ten u relativno te¹ko dostupnom dijelu moje odjeæe te je samim time bio neupotrebljiv kada je rijeè o samoodbrani ili nekom brzom napadu.
Moram priznati da mi ga je bilo te¹ko prestati nosati...
Za¹to sam ga nosio? Nekakav strah sam osjeæao uveèer kad se vraæam kuæi i ulazim u one mraène dijelove svoje ulice ili u ulaz...
Upotrijebio ga nikad nisam.
- stochar
#3 Re: Jeste li naoruzani?
ja nisam, ali prema posljednjim podacima svako 20. dijete izmedju 11 i 15 godina u BiH jeste...test01 wrote:Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
- repeater
#4 Re: Jeste li naoruzani?
u kojoj to Americi ti zivis ??test01 wrote:Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
- Simply_Red
#9 Re: Jeste li naoruzani?
http://i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=27599repeater wrote:u kojoj to Americi ti zivis ??test01 wrote:Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
u ovakvoj
-
basta sljezove boje
a o kojoj kategoriji oruzja je uopce tema? Sportsko, lovacko ili defense?
Last edited by basta sljezove boje on 21/02/2008 21:29, edited 1 time in total.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#13 Re: Jeste li naoruzani?
test01 wrote:Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
Odnos prema oruzju. - Kome je oruzje dobro donijelo?
Sta misliti o naoruzanima. - Molim Boga da im glave dodje.
- Edin H.
#14 Re: Jeste li naoruzani?
Pape isti Sekspir - "Ko se maca lati od maca ......."pape wrote:test01 wrote:Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
Odnos prema oruzju. - Kome je oruzje dobro donijelo?
Sta misliti o naoruzanima. - Molim Boga da im glave dodje.
-
zemljotres
Naoružan sam k'o Aki iz Parnog valjka - samo smješkom
Code: Select all
Situacija sa recepcije jedne od državnih institucija:
Pita me čuvar, imam li oružje i da ga odložim (pošto pravo za'ebano izgledam, i to... Reko': nemam oružje, jer ja sam oružje. Stade jadnik, gleda me, valjda konta 'dje 'vol'kog da me odloži i mahne rukom da prođem. I tu ispadnem pravo pametan i uz to duhovit'.- kelly lake
procitah maloprije na sa-x:
"Uhapšen A.H. zbog nelegalnog posjedovanja automatske puške"
e sad mene zanima zar je u BIH moguce legalno posjedovati automatsko oruzje?? cisto informativno da nabavim sebi neki M134 minigun il' tako nesto slicno:)
e sad mene zanima zar je u BIH moguce legalno posjedovati automatsko oruzje?? cisto informativno da nabavim sebi neki M134 minigun il' tako nesto slicno:)
- repeater
#18 Re: Jeste li naoruzani?
jah, cyberskoj .. to sam i pretpostavljao.Simply_Red wrote:http://i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=27599repeater wrote:u kojoj to Americi ti zivis ??test01 wrote:Ovo je logicno i normalno pitanje u Americi.
u ovakvoj
- madner
Ako nisi u specijalnoj grupi nije. Pusti se terminatora, ljepo uzmeš šarac i ko rambo.kelly lake wrote:procitah maloprije na sa-x:
-
kijameta
Ne daju nam supci,da imamo automatsko oruzje.Sta ce ti taj M134 MINIGUN ? Nego lijepo nabavis sijac sa optikom i drzis u prtljazniku auta.Po potrebi se izvadi a onda si najjaci ,naravno posto se predvidza nocna upotreba nabavi i pasivu,obavezno.madner wrote:Ako nisi u specijalnoj grupi nije. Pusti se terminatora, ljepo uzmeš šarac i ko rambo.kelly lake wrote:procitah maloprije na sa-x:
.
-
teletrader
Hoce li mi neko objasniti da li postoji ijedna drzhava na svijetu gdje je moguce nositi oruzhje?
U Americi se mozhe kupiti bez nekih peripetija,ali kako i u kojim drzhavama je moguce nositi napunjen pistolj sa sobom sve u cilju self-defense-a?
Ja licno posjedujem Glock G19,vise radi sporta,nego cinjenice da mi je babo mesar i drzhimo uvijek jako veliku kolicinu cash-a u kuci
Salu na stranu,oko 80% raje koju znam ima negu "dugu" cijev,cisto radi cinjenice da se na Balkanu istorija jako cesto ponavlja...

U Americi se mozhe kupiti bez nekih peripetija,ali kako i u kojim drzhavama je moguce nositi napunjen pistolj sa sobom sve u cilju self-defense-a?
Ja licno posjedujem Glock G19,vise radi sporta,nego cinjenice da mi je babo mesar i drzhimo uvijek jako veliku kolicinu cash-a u kuci
Salu na stranu,oko 80% raje koju znam ima negu "dugu" cijev,cisto radi cinjenice da se na Balkanu istorija jako cesto ponavlja...