(parafraza
here are dabble standards, we are christians country and the greatest christians here are greatest war criminals
turbo folk je jako iskren koncept
link na 48
http://english.aljazeera.net/NR/exeres/ ... F673B9B%7d
Moderator: anex
Iako se na hrvatskim medijima nikada nije favorizirala narodna muzika, njezini konzumenti su itekako prisutni. Kazu da ima prilican broj folk klubova u Zg. I onda odmah ospu paljbu (pojedinci) po Bosancima kao da su ih Bosanci puskom natjerali da se "ubijaju" uz Cecu.prleitihi wrote:a šega mi je kad kažu..zagreb je grad!!!..whowwww..grad čine ljudi..ja mislim da je razlika izmedju sarajeva..zagreba..i beograda u 5 deka..govorim o ljudima!
Aha, kako da ne. Jedino ako je razlika u 5 deka. Razlika je prijatelju moj, civilizacijska.a šega mi je kad kažu..zagreb je grad!!!..whowwww..grad čine ljudi..ja mislim da je razlika izmedju sarajeva..zagreba..i beograda u 5 deka..govorim o ljudima!
Znam dosta sarajlija, beogradjana i zagrepcana. Supci i jedni i drugi i treci.Ljubitelj Zabara wrote:Aha, kako da ne. Jedino ako je razlika u 5 deka. Razlika je prijatelju moj, civilizacijska.a šega mi je kad kažu..zagreb je grad!!!..whowwww..grad čine ljudi..ja mislim da je razlika izmedju sarajeva..zagreba..i beograda u 5 deka..govorim o ljudima!
Znam iz licnog iskustva.
Alal vera Munevera ... i tu nam ga zabar sukne ...Ljubitelj Zabara wrote:Druze, nemoj da se ljutis, ali mislis da ti je poredjenje pogresno. Vi biste trebali da se poredite sa Zenicanima, Nislijama ili Osijecanima.