Nije ih stara klela kao sto je muju njegovaToozla wrote:....ako je Mujo mogao potkivati konje po mjesecu, zasto NASA nije mogla hodati po mjesecu.....![]()
![]()
Jesmo li sami?!
- danas
ma ne kazem ni da jeste, ni da nije... briga me za NASU...Toozla wrote:....ako je Mujo mogao potkivati konje po mjesecu, zasto NASA nije mogla hodati po mjesecu.....![]()
![]()
eno vam vodenjaka pa njega pilavite
ili da vam pronadjem ovog mog bivseg, on je sve "znao" ko fox mulder
- Vodenjak
Definitivno nisam ja!danas wrote:ma ne kazem ni da jeste, ni da nije... briga me za NASU...Toozla wrote:....ako je Mujo mogao potkivati konje po mjesecu, zasto NASA nije mogla hodati po mjesecu.....![]()
![]()
eno vam vodenjaka pa njega pilavite![]()
ili da vam pronadjem ovog mog bivseg, on je sve "znao" ko fox mulder![]()
- bpsang
#54 Re: Jesmo li sami?!
Nismo sami jarane vidis da je pun grad VANZEMALJACA,Qler wrote:Sta mislite jesmo li sami u svemiru?!
Ima li vanzemaljaca?
Dolaze li kad kod nas?
Jesu li dobri li losi?
Bil' dali silikone atomsku i CIA-u za Elvisa Haseta i Bruce Li-a
oni vanjzemaljci sto se odazivaju na ADANO oni su pravi vanjzemaljci
-
schnappica
Ja se ipak drzim Vodica za Autostopere.
Vanzemaljci su svuda u svemiru, i ako zelis bilo kuda, mozes ici stopom. Samo izbjegavaj Vogonce, pogotovo ako ti citaju poeziju.
Zemlja je u stvari samo kompjuter koji su porucili misevi da izracunaju tajnu smisla zivota.
A sta sad mjesec u svemu ovome dodje, nisam sigurna. Ali moguce je mozda cak i od sira.
Vanzemaljci su svuda u svemiru, i ako zelis bilo kuda, mozes ici stopom. Samo izbjegavaj Vogonce, pogotovo ako ti citaju poeziju.
Zemlja je u stvari samo kompjuter koji su porucili misevi da izracunaju tajnu smisla zivota.
A sta sad mjesec u svemu ovome dodje, nisam sigurna. Ali moguce je mozda cak i od sira.
- Bumbar
Tako da je najvaznije uvijek znati gdje ti je peskir...schnappica wrote:Ja se ipak drzim Vodica za Autostopere.
Zemlja je u stvari samo kompjuter koji su porucili misevi da izracunaju tajnu smisla zivota.![]()
- manijak1
U svemirskoj tamiJesmo li sami![]()
![]()
Ako je Mjesec od Sira
ne daj mišu da ga dira
Ako je Svemir za Momčila Nemir
onda mu treba dati umirujući peškir
-
rajvosa
#60 Re: Jesmo li sami?!
Qler wrote:Sta mislite jesmo li sami u svemiru?!
Ima li vanzemaljaca?
Dolaze li kad kod nas?
Jesu li dobri li losi?
Bil' dali silikone atomsku i CIA-u za Elvisa Haseta i Bruce Li-a
Nismo sami....ni pod vlastitom kozom, niti na kozi a, ni u kosmosu....