Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
obelix1

#1 Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by obelix1 »

evo čitam već 39 strana komentara o primitivizmu sa kojim živimo svaki dan , samo što je ovaj put kamera to sve snimila pa se nemožemo junačiti kako bi smo mi u svakom slučaju pomogli ali baš u tom momentu to nismo vidjeli npr. odvezala mi se pertla ja da je zavežem i eto...
To se dešava iz dana u dan, ljude maltretiraju u autobusu, tramvaju , na pijaci i neznam gje već, međutim mi uvjek gledamu u drugu stranu i baš tad nismo to vidjeli.
Priznajmo da smo najveće š..čine, svi ali baš svi mi u ovoj zemli.
Kad malo sagledam stalno su nam je neko za nešto kriv ili odgovoran i svi se pravdamo "dobar je narod ali nevalja...."
E dragi građani Bosne i Hercegovine nevaljamo mi, u svakom od nas čuči Tasim, ili nam je želja da ko Branković malo zavrtimo, uzmemo tal, ali nas ovako bijedne nikad neće zapast dio tala i ovako frustrirani se kofol zgražavamo.
Pričamo priču na forumima gdje su skoro svi anonimni a niko nema petlje ni za šta, koga mi foliramo ?
Nama treba još Tasima da nas utjeraju još dublje u mišije rupe jer bolje nismo ni zaslužili.
Istorija će pokazati, da je Karadžić najkrvoločnije ubijao ovaj narod 4 godine a da mu je Alija ebo mater za sva vremena
Zox

#2 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by Zox »

U politiku impliciranu zadnjom recenicom necu ulaziti, i ne volim generalizirati, ali mislim da vise nije cak ni generaliziranje reci da NE, mi NISMO dobar narod, i bolje ocigledno i ne zasluzujemo. Licemjerno je ikad vise i spomenuti bosanski merhamet, ako znamo sta se desava po tramvajima i pred sudovima ovog grada i ove drzave.
Pri tom mislim na Bosance, a ne samo na Bosnjake.
jinxjinx

#3 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by jinxjinx »

Slazem sa gore navedenim, a bojim se da smo i jedno i drugo. Kad sagledas kako stvari stoje u nasem drustvu od pada komunizma, tj. "uvodjenja demokratije" na ovamo, lako bi se moglo zakljuciti da se ovaj narod (bosanci) i ne istice bas sa nekom inteligencijom. Nije za nas demokratija. Protektorat cemo bolje podnositi. Na zalost.
Blaka

#4 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by Blaka »

Ma mi smo samo za glupih viceva i još da se smijemo njima, tako će nam možda biti lakše
Blaka

#6 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by Blaka »

Pu, pički istočnobosanskih :skoljka:
Last edited by Blaka on 25/04/2009 13:31, edited 1 time in total.
whisper_iz_tegle

#7 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by whisper_iz_tegle »

Ponekad se pitam .. gdje je ona stala milicija koja prvo prebije pa pita sta je bilo, mislim da se ovoga nebi desavalo da je takva situacija... nemojte me pogresno razumjeti, ali zaista ova policija mora postati konzekventnija i imati svoja ovlastenja.
Blaka

#8 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by Blaka »

Pa nema više takve policije, potrebno je nekad sam uzeti pravdu u ruke :-)
TheWatcher

#9 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by TheWatcher »

Blaka wrote:Pa nema više takve policije, potrebno je nekad sam uzeti pravdu u ruke :-)
Vratite Tileta i lijepi Socijalizam i eto nama nase fine murije :dance:
Blaka

#10 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by Blaka »

Glavno da je Muris halalio štetu :run:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#11 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by grunt »

:D
Blaka

#12 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by Blaka »

Nema šta, još jedna goraždanska poštenjačinja :mrgreen:

Treba ga odmah primiti u sda :idea:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#13 Re: Jesmo li mi svi kukavice ili glupani, šta smo?

Post by PipiDugaDevetka »

Oslobodjenje, 24. 04. '09. o istoj vijesti wrote:Znali smo da je grad Goražde, ali kome pripada, to nemamo pojma, kaže Vujičić, te tvrdi da se, vjerovatno, NEKO OD NAVIJAČA SPOTAKAO I TAKO OBORIO PEPELJARU U HOTELU i da ne vjeruje da su razbijali namjerno.
Razumijem da je ovo bilo za nekoliko minuta, pa je to bilo iznenadjenje, ali MORAJU SE VRATITI IZ ČAČKA SA TEKME!
Post Reply