Jesmo li mi idioti?
Moderator: anex
-
shmajser
#1 Jesmo li mi idioti?
Padne li vam ikad na um, koliko smo zatupili (ili nismo
) u ovim trenucima dok sjedimo za monitorom i ovako pricamo imaginarno jedni s drugima...

- zenny
eh sad, jesmo li ili nismo idioti...
stedimo tel.zbog dopisivanja...mada,zahvaljujuci ovim kutijama i uspijevamo s nekima biti u kontaktu,
-sa rajom,zbog ustede vremena i novca,ne moramo se sredjivati,sminkati trosti na cascenje,kuhati kolace,pospremati kucu...sa familijom-zbog hatura...
stedimo na kupovini knjiga i obilasku biblioteka ,mada bi neki garat ostali vjecno nepismeni da nije ove mode...
skidamo muziku pa i tu stedimo...
posebno treba naglasiti ustedu pri upoznavanju partnera i zivotnih saputnika,nakon dugotrajnog chata ,pri sretanju uzivo, automatski brak ili raspad totalni sto opet predstavlja ustedu...
ma ubismo se stedeci na ovaj nacin a nikad siromasniji nismo bili....
stedimo tel.zbog dopisivanja...mada,zahvaljujuci ovim kutijama i uspijevamo s nekima biti u kontaktu,
-sa rajom,zbog ustede vremena i novca,ne moramo se sredjivati,sminkati trosti na cascenje,kuhati kolace,pospremati kucu...sa familijom-zbog hatura...
stedimo na kupovini knjiga i obilasku biblioteka ,mada bi neki garat ostali vjecno nepismeni da nije ove mode...
skidamo muziku pa i tu stedimo...
posebno treba naglasiti ustedu pri upoznavanju partnera i zivotnih saputnika,nakon dugotrajnog chata ,pri sretanju uzivo, automatski brak ili raspad totalni sto opet predstavlja ustedu...
ma ubismo se stedeci na ovaj nacin a nikad siromasniji nismo bili....
- Fair Life
#7 Re: Jesmo li mi idioti?
Sigurno da jeste.shmajser wrote:Padne li vam ikad na um, koliko smo zatupili (ili nismo) u ovim trenucima dok sjedimo za monitorom i ovako pricamo imaginarno jedni s drugima...
-
Jaranuopancima
neko iz mase wrote:momak, polako ba, sto se persiras
jooooj crkoh...
-
FortunaBela
#9 Re: Jesmo li mi idioti?
Šta ba zatupili, tehnologija ba....shmajser wrote:Padne li vam ikad na um, koliko smo zatupili (ili nismo) u ovim trenucima dok sjedimo za monitorom i ovako pricamo imaginarno jedni s drugima...
Da nije bilo Tesle sad bi u mraku tipkali, što ti je nauka.....
- Fair Life
#10 Re: Jesmo li mi idioti?
Jasta, po mraku bi tipkali po drvenoj tastaturi, a PC bi radio na 'guzni pogon' kao biciklo...FortunaBela wrote:Šta ba zatupili, tehnologija ba....
Da nije bilo Tesle sad bi u mraku tipkali, što ti je nauka.....
-
FortunaBela
Šta drvenoj, kamenoj, ko Kremenko....
- manijak1
- joki
- Location: esterajh (http://de.youtube.com/watch?v=pRzG--NFjPw)
sreca je u nesreci da smo idioti tako da tog nismo niti mozemo biti svjesni...
iliti:blazeni koji ne ubrahu sa drveta spoznaje-njihovo je carstvo na web-u...
iliti:blazeni koji ne ubrahu sa drveta spoznaje-njihovo je carstvo na web-u...
-
buddha
#14 Re: Jesmo li mi idioti?
padne. cesto puta. nikakvog efekta. over.shmajser wrote:Padne li vam ikad na um, koliko smo zatupili (ili nismo) u ovim trenucima dok sjedimo za monitorom i ovako pricamo imaginarno jedni s drugima...
-
FortunaBela
[quote="joki"]sreca je u nesreci da smo idioti tako da tog nismo niti mozemo biti svjesni...
iliti:blazeni koji ne ubrahu sa drveta spoznaje-njihovo je carstvo na web-u...[/quote]
Svaka časta, potpisujem....
Sve je to ništa, ako nemaš života mimo neta....
iliti:blazeni koji ne ubrahu sa drveta spoznaje-njihovo je carstvo na web-u...[/quote]
Svaka časta, potpisujem....
Sve je to ništa, ako nemaš života mimo neta....
-
SENZIBILNI GRUBIJAN
Ma daj, komunikacija na ovaj nacin ne pravi nikoga idiotom ko vec nije idiot. Ljudi koji se osjecaju idotima dok komuniciraju preko interneta trebaju jednostavno postupiti na sljedeci nacin da bi izbjegli taj osjecaj:
- napisi brzo ono sto zelis
- klikni na dugmic "Potvrdi"
- I NI PO KOJU CIJENU NE IDI VIDJETI STA SI NAPISAO I KAKO IZGLEDA TVOJA PORUKA...u protivnom ce ti osjecaj idiotizma zagarantavno ponovo sjesti na ledja.
- napisi brzo ono sto zelis
- klikni na dugmic "Potvrdi"
- I NI PO KOJU CIJENU NE IDI VIDJETI STA SI NAPISAO I KAKO IZGLEDA TVOJA PORUKA...u protivnom ce ti osjecaj idiotizma zagarantavno ponovo sjesti na ledja.