Jesen na BHT1
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1 Jesen na BHT1
Kako sam pročitao na forumu BHT1 http://www3.bhrt.ba/index.php?option=co ... Itemid=390
jesen će biti turbulentna.
Engleska liga će biti samo na BHT1 onda vraćaju Top-gol onda uvode game show piramida pa sam pročitao da će realizirati i show Karaoke obračun kao i da pripremaju lincencirani kviz
Biće borbe za TV tržište
btw FTV i RTRS će se sada morati skratiti po TV sadržajima jer po RTV pretplati 50% ide BHRT a po 25% RTVFBIH I RTRS
Engleska liga će biti samo na BHT1 onda vraćaju Top-gol onda uvode game show piramida pa sam pročitao da će realizirati i show Karaoke obračun kao i da pripremaju lincencirani kviz
Biće borbe za TV tržište
btw FTV i RTRS će se sada morati skratiti po TV sadržajima jer po RTV pretplati 50% ide BHRT a po 25% RTVFBIH I RTRS
- karanana
#2 Re: Jesen na BHT1
Sta je ba ovo? Moram se registrovati da pristupim tvome linku! Beze. Koji je kviz u pitanju? Mozda je karika, ima da se prijavim, da dokazem sam sebi da nije isto odgovarati na pitanja ispred malog ekrana i uzivo, jer kontam da sam najpametniji kad gledam na TV-u.StupskaBitanga wrote:Kako sam pročitao na forumu BHT1 http://www3.bhrt.ba/index.php?option=co ... Itemid=390
Biće borbe za TV tržište
-
StupskaBitanga
najgledanija TV RTV sistema u BiH je bila FTV. E ovu poziciju želi BHT1 i ovakvim izjavama to će i postići 
-
korto_malteze
i nastavak serije o ratnim zlocinima 'otisci' bi trebao poceti u septembru.
-
sulesavic
Kao prvo - u BiH nema dovoljno lijepih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.InfraRedRidinghood wrote:Oprièaj nam malo o ovome, ako nije problemFaceOff wrote:Plus nove politièke emisije.
Emisija "Porota", koliko sam uspio shvatiti iæi æe svaku veèer. Ne¹to ala "Otvoreno" na HRT-u.
Za kviz jo¹ ni¹ta neæe da govore, jer nije jo¹ potpisan ugovor.
Kao drugo - u BiH nema dovoljno pametnih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.
Kao treæe - spoj ovoga dvoga je, èini mi se, nemoguæ.
-
sulesavic
Ne sahranjujem ja emisiju prije nego ¹to je poèela, samo skreæem pa¾nju na taj jedan bitan nedostatak - ono ¹to æe je èiniti kopijom OtvorenogInfraRedRidinghood wrote:U nulu, kolega, u nulusulesavic wrote:Kao prvo - u BiH nema dovoljno lijepih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.InfraRedRidinghood wrote: Oprièaj nam malo o ovome, ako nije problem
Kao drugo - u BiH nema dovoljno pametnih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.
Kao treæe - spoj ovoga dvoga je, èini mi se, nemoguæ.
-
sulesavic
Hm, hm, hm...InfraRedRidinghood wrote:Ko æe biti Hlo?![]()
![]()
Suzana Stambol?
![]()
![]()
![]()
Da vidimo kakav nam je su¾eni izbor: Suzana, Vanja, Adisa. Ostale ne bih uvr¹tavao. Ovo je ono ¹to BHT1 od ¾ena ima ponuditi. Mu¹ki? Ja ne vidim ni¹ta dovoljno drèno tamo...
Edit: Gre¹ka! Sjetio sam se! Onaj Iliæ ili tako ne¹to.
-
sulesavic
Rekao sam da je su¾eni izbor u pitanju. Moguænost eliminacije i dalje postoji.InfraRedRidinghood wrote:Bojim se da je iz oblasti drènosti jedino Suzana prebacila olimpijsku normu...
Potrebni su nam, dakle, jedan mu¹kiæ i jedno ¾ensko. Za Suzanu smo se slo¾ili (dvoje ljudi se slo¾ilo). Da li je Iliæ (ili tako ne¹to) pogodan materijal za Suzaninog klona? Ili ima neko drugi?
-
sulesavic
A koji æe Q onda radit na BHT-u? Samo ureðivati i voditi vijesti? Hlo je onog jednog ljeta tandarala uzdu¾ i porijeko Hrvatske predstavljaljuæi prirodne i neprirodne ljepote lijepe one tamoBSn wrote:Sto suzavati izbor samo na voditelje BHT-a!?!
Mogli bi mozda dovesti i neko pojacanje "sa strane"!
-
manki
znam da nema smisla porediti,ali to sam rekao je je obn najgledaniji u BiH trenutno... nadam se da neće zadugosulesavic wrote:Kakav BHT vs. OBN, crn ne bio!manki wrote:Svaka čast BHTu!!!![]()
neka pokažu onom "profesionalnom" OBNu kako se to radi,jedva čekam!!!
-
manki
-
StupskaBitanga
#23 w
Najnovije ispitivanje javnog mijenja iskazuje izjednačenu poziciju OBN-a i Pink BiH što se komercijalnih TV stanica tiče a najgledanija TV RTV sistema je FTV 
-
basta sljezove boje
naravno da ima i muskih i zenskih osoba koje ispunjavaju zadane kriterije, ali se u Sarajevu na TV dolazi iskljucivo na osnovu poznanstva sa urednicima.sulesavic wrote:Kao prvo - u BiH nema dovoljno lijepih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo čemu.InfraRedRidinghood wrote:Opričaj nam malo o ovome, ako nije problemFaceOff wrote:Plus nove političke emisije.
Emisija "Porota", koliko sam uspio shvatiti ići će svaku večer. Nešto ala "Otvoreno" na HRT-u.
Za kviz još ništa neće da govore, jer nije još potpisan ugovor.
Kao drugo - u BiH nema dovoljno pametnih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo čemu.
Kao treće - spoj ovoga dvoga je, čini mi se, nemoguć.
-
sulesavic
#25 Re: w
A potrebno je i razgranièiti gledanost pojedninih emisija, pojedinih termina...StupskaBitanga wrote:Najnovije ispitivanje javnog mijenja iskazuje izjednaèenu poziciju OBN-a i Pink BiH ¹to se komercijalnih TV stanica tièe a najgledanija TV RTV sistema je FTV