mIRCerka wrote:jennisjoplin wrote:mIRCerka wrote:Na ovom forumu je besmisleno pricat o rektoru americkog univerziteta na temi o sajmu knjiga osim ako
a. rektor nije izdao knjigu koju mozes kupiti na tom Sajmu
b. rektor nije zajedno sa am.uni. pokrovitelj sajma
c. am.uni. nema svoj stand na tom sajmu, pa onako usput pomenuti rektora.
Vrati se latinici, mesCini da te cirilica zbunila.
citam mirci i to paralelno, jeste izdao je dvije knjige, ili bolje receno podijelio diplomske studentima pa onda pretvorio tudji trud u knjige, na latinici citam COMMUNICATING WITH THE MEDIA (UN , 2004)

Wow, citas cirilicu i latinicu i to engleski

A kako onda ne znas gdje trebas postirati neki komentar?
mici, mirci ja tebe smatram pametnom, lijepom, inteligentnom (pomalo drskom) djevojkom/curom/zenom a ti meni tako. al' nema veze tebi na dusu. kominikacija sa medijima je procitana (raspitaj se malo o onome drustvu sto brzo cita

), sada se cita na latinici BLAGO LATINSKOG JEZIKA (Zvonimir Doroghy, matica Hrvatska , zagreb 1966), sto ces, cedotrans me oslobodio stvari i knjiga ali nije zivota, pa sada moram malo obnoviti gradivo

. sto se tice znanja o postovima a znas li ti ove stvari:
1. #2153 Implementing MS Windows 2000 network Infrastructure
2. #2152 Supporting MS Windows 2000 Professional ans Server
3. #2151 MS Windows 2000 network & Operating System Essentials
4. #2150 Designing a Secure MS Windows 2000 Network
5. #1560 Updating Support Skills from MS W#indows NT 4,0 to MS Windows 2000
6. #1598 Mastering Distributed Aplication Design and Development using MS Visual Studio 6,0
7. # 1016 Mastering Enterprise Development Visual basic 6.0
8: # 1013 Mastering Visual Basic 6.0 Development
9. # 922 Supporting MS Windows NT 4.0 - Core Technologies
10. # 833 Implementing a Database Design on Microsoft SQL Server 7.0
11. # 822 System Administration of MS SQL Server 7.0
12. # 803 Adminstering MS Windows NT 4.0
13. # 689 Supporting MS Windows NT 4.0 - Enterprise Technologies
hebi ga, umorih se kucajuci (iza ovoga stoje papiri)

, tu cu stati. da ne zamaram ostalu raju a i dosta je sto se tice znanja cirilice, latinice, postova itd. ima toga jos, ali sto vise citas i ucis skontas da te bloody Bill Gates vuce za nos. fenomenalan marketinski strucnjak a u stvari sve isto od prije 20 godina, samo slaze ikonice, nista novo. zato je sada preokupacija Linux. pisem ti sve ovo . e tako ti je i ovdje, nadju mama i tajo ovce za sisanje pa sisaju li ga sisaju. veoma dobro citam (a i izmedju redova). vecina forumasa slijepo pogleda naslov i gotovo, jednostavno ne razmisljaju. ako bas hoces mak na konac kakve veze ima nauka i edukacija sa sajmom knjiga? cisto filozofsko pitanje za tebe.zao mi ove raje na forumu. izgledaju mi kao srednjoskolci koje je upregao BilL Gates da mu dzaba rade. A znas kako? Lijepo, objavi da trazi testere za svoj novi proizvod (u sustini isti samo sa vise ikonica) i 20-30.000 budala svijeta potrose dane i mjesece drndajuci po dostavljenom SW jer kao misli da ima novu stvar, a gazda lijepo po zavrsetku mukotrpnog posla koji je neko mukte odradio nama poslije prodaje po 500-700 dolara. radio ne radio sviro ti radio, uzivaj moja mirci