Jemen

Post Reply
JohnnyS

#676 Re: Jemen

Post by JohnnyS »

A onda je svizac zamotao čokoladu u omot..

(ovo se odnosi na miroljubive poruke o smrti Amerima i Izabranom narodu koje kao nisu o smrti)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#677 Re: Jemen

Post by _BataZiv_0809 »

Amerika lider slobodnog svijeta :lol:
AleksoMKD

#678 Re: Jemen

Post by AleksoMKD »

https://www.amnesty.org/en/articles/new ... irstrikes/

Ginu civili od Saudiskog bombardovanja.
salik79

#679 Re: Jemen

Post by salik79 »

AleksoMKD wrote:
salik79 wrote:Commenting on the meaning of the slogan, Ali al Bukhayti, the former spokesperson and official media face of the Houthis said: "We do not really want death to anyone. The slogan is simply against the interference of those governments."
E jebiga kolega, ajde stavi se na mesto prosecnog Amerikanca. Dali bi verovao potparolu organizacija sa ovakvom zastavom?

Znam da Arapi vole da preteruju u izjavama,parolama i govorima ali trebali bi da malo mucnu glavom.

Ako se ne varam, u jednom od Arapsko - Izraelskih ratova je Egipat imao nekog radio komentatora koji je cuda pravio za dizanje morala Egipcana. Ali njegovi govori su bili puni izjava kao "podaviti Jevreje u moru, spaliti Izrael, preorati Jevrejske gradove" i slicno. Meni je jasno da je to bilo za unutarnju upotrebu, ali posto je to drzavno radio, Izraelci su mrtvi ladni to snimili, preveli i pustili u UN-u i ti govori su vise stete uradili Egiptu i Arapima nego sto su pomogli.

A stavovi i parole AIPAC-a?! Stavovi i parole izraelskih zvanicnika i cionistickih rabina? Stavovi radikalnih cionistickih protestantskih zajednica u SAD-u? Ah da, to su demokratske zemlje s demokratskom slobodom izrazavanja...Koliko su Hutiji pobilli ovih, a koliko ovi njih?
AleksoMKD

#680 Re: Jemen

Post by AleksoMKD »

salik79 wrote: A stavovi i parole AIPAC-a?! Stavovi i parole izraelskih zvanicnika i cionistickih rabina? Stavovi radikalnih cionistickih protestantskih zajednica u SAD-u? Ah da, to su demokratske zemlje s demokratskom slobodom izrazavanja...Koliko su Hutiji pobilli ovih, a koliko ovi njih?
Vidi kolega, jedno je organizacija u drzavi sa slobodom govora a drugo je drzava. Taj radio Egipta je drzavni radio.Huti su strana u gradjanskom ratu i ako pobede oni su drzava.

Da se razumemo, licno ja simpatisem Hute i jasno mi je da ce Saudijci mnogo zla sada napraviti, ali ajde reci mi dali bi ti verovao nekoj vojsci koja na zastavi nosi "Smrt saliku79, prokletstvo za Muslimane, smrt Bosni" da ti kaze "ma ne, nema to veze ne zelimo mi niciju smrt"?

Just saying.
salik79

#681 Re: Jemen

Post by salik79 »

AleksoMKD wrote:
salik79 wrote: A stavovi i parole AIPAC-a?! Stavovi i parole izraelskih zvanicnika i cionistickih rabina? Stavovi radikalnih cionistickih protestantskih zajednica u SAD-u? Ah da, to su demokratske zemlje s demokratskom slobodom izrazavanja...Koliko su Hutiji pobilli ovih, a koliko ovi njih?
Vidi kolega, jedno je organizacija u drzavi sa slobodom govora a drugo je drzava. Taj radio Egipta je drzavni radio.Huti su strana u gradjanskom ratu i ako pobede oni su drzava.

Da se razumemo, licno ja simpatisem Hute i jasno mi je da ce Saudijci mnogo zla sada napraviti, ali ajde reci mi dali bi ti verovao nekoj vojsci koja na zastavi nosi "Smrt saliku79, prokletstvo za Muslimane, smrt Bosni" da ti kaze "ma ne, nema to veze ne zelimo mi niciju smrt"?

Just saying.

Ne bih imao problema s tim, svjestan koliko zla sam/smo im, sto direktno - sto indirektno, nanio/nanijeli.

Usput, navedeni, sa svojin parolama, su direktno i indirektno u sistemu obje drzave (SAD-Izrael).
Last edited by salik79 on 28/03/2015 13:41, edited 1 time in total.
JohnnyS

#682 Re: Jemen

Post by JohnnyS »

A koliko je to do sad Izrael nanio zla Jemenu?
salik79

#683 Re: Jemen

Post by salik79 »

Suvisno pitanje, Cionisti su nanijeli zla svima.
AleksoMKD

#684 Re: Jemen

Post by AleksoMKD »

salik79 wrote: Usput, navedeni, sa svojin parolama, su direktno i indirektno u NISANSKOM sistemu obje drzave (SAD-Izrael).
Popravio :wink:
salik79

#685 Re: Jemen

Post by salik79 »

AleksoMKD wrote:
salik79 wrote: Usput, navedeni, sa svojin parolama, su direktno i indirektno u NISANSKOM sistemu obje drzave (SAD-Izrael).
Ko? AIPAC, izraelski zvanicnici, radikalni cionisticki protestanti,...?
AleksoMKD

#686 Re: Jemen

Post by AleksoMKD »

salik79 wrote:
AleksoMKD wrote:
Ko? AIPAC, izraelski zvanicnici, radikalni cionisticki protestanti,...?
Huti.
Sorry mislio sam da na njih mislis kada si napisao "parolama".
Avetinho

#687 Re: Jemen

Post by Avetinho »

salik79 wrote:Commenting on the meaning of the slogan, Ali al Bukhayti, the former spokesperson and official media face of the Houthis said: "We do not really want death to anyone. The slogan is simply against the interference of those governments."
Ne znam u cemu je poenta onda kurciti se ovakvim parolama. Samo unaprijed opravdava svaku stranu intervenciju.
Arteta

#688 Re: Jemen

Post by Arteta »

Antifasisticka koalicija. :lol:
Avetinho

#689 Re: Jemen

Post by Avetinho »

salik79 wrote:Suvisno pitanje, Cionisti su nanijeli zla svima.
Pitao te covjek za Izrael, ti odgovaras parolom. Bas kao i ona zastava od maloprije. Smrt svima.
insomnia78

#690 Re: Jemen

Post by insomnia78 »

Nevezano za vijest, koja je najvjerovatnije izmisljena, kaze jedan twit sinoc: vojska Huta je sinoc oborila jedan od tri Sudanska carobna tepiha, Aladin je uhvacen"
Oplako sam :lol:
Challenger__

#691 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Da, da, masa provala.

:mrgreen:
JohnnyS

#692 Re: Jemen

Post by JohnnyS »

salik79 wrote:Suvisno pitanje, Cionisti su nanijeli zla svima.

I tebi?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#693 Re: Jemen

Post by Truba »

opet ustaše vrše agresiju na medjunarodne subjekte :D
ovog puta na arabijskom poluotoku

samo što sada haga nema
niti će iko i za šta odgovarati
Hafis

#694 Re: Jemen

Post by Hafis »

Kum Jozo veli da merika more spržit rusiju kad got oće sa svojin vanzemajskin letilican i samo se igraju sanj
Avetinho

#695 Re: Jemen

Post by Avetinho »

insomnia78 wrote:Nevezano za vijest, koja je najvjerovatnije izmisljena, kaze jedan twit sinoc: vojska Huta je sinoc oborila jedan od tri Sudanska carobna tepiha, Aladin je uhvacen"
Oplako sam :lol:
Nema toj mrznji kraja. I Aladin je kriv.
Challenger__

#696 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

- Obuma nazvao saudijskog kralja Selmana i pružio punu podršku "akciji" u Jemenu :mrgreen: .

Image

:arrow: LINK
:arrow: LINK
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#697 Re: Jemen

Post by japin_mutapi »

kralj je king al ništa dok ne vidimo pješadiju i tenkove antifašističke koalicije na tlu
onda ćemo saznati čija majka crnu vunu prede i ko će koga

podrška narodu i legitimnoj vladi jemena u borbi za mir i slobodu
Avetinho

#698 Re: Jemen

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:- Obuma nazvao saudijskog kralja Selmana i pružio punu podršku "akciji" u Jemenu :mrgreen: .
Ko je Obuma? Da li ja ovdje slutim rasizam?
The 51st State

#699 Re: Jemen

Post by The 51st State »

Avetinho wrote:
Challenger__ wrote:- Obuma nazvao saudijskog kralja Selmana i pružio punu podršku "akciji" u Jemenu :mrgreen: .
ma kao "duhovito" ga majmunom zove, hoce to od njega kad mu tiltuje realnost sa brifovanim sklopom u glavi.
Avetinho

#700 Re: Jemen

Post by Avetinho »

The 51st State wrote:
Avetinho wrote:
ma kao "duhovito" ga majmunom zove, hoce to od njega kad mu tiltuje realnost sa brifovanim sklopom u glavi.
Jad, jad.
Post Reply