Jemen

Post Reply
Co0l

#1076 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:...
Propagandu širi tvoj cionistički sultan, a ovo su dokumenta koja svjedoče o činjenicama, istini.

______
ČelenĐeru,nemoj se provaljivat.Opet.Putina ti lepog.I zalijetat se bez provjere na svaku 'vijest' koja ide u prilog tvojim stavovima. Taj dokument 'koji svjedoci o istini' moze cak i biti istinit,mada i u to sumnjam,ali u svakom slucaju datira iz 2009.-te godine.Mi pricamo o desavanjima pet i po godina kasnije.

Imajuci to u vidu,ne bih to vise komentarisao.Imam i ja srca a i ti si necije dijete :D
Challenger__

#1077 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Nemoj ti mene štediti. Licemjera se nikad nisam bojao. Priča o iranskom naoružavanju Huta nije od juče. Da to znaš ne bi se, naknadno, čudio izvještajima iz prethodnih godina, koji - možeš misliti - u prvoj rečenici pobijaju teze o Iranu.
Co0l

#1078 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Nemoj ti mene štediti. Licemjera se nikad nisam bojao. Priča o iranskom naoružavanju Huta nije od juče. Da to znaš ne bi se, naknadno, čudio izvještajima iz prethodnih godina.
S razlogom nije od juce.A iranska podrska Hutima nije nikakva tajna.Po meni je cak i logicna.Tim prije su ovi tvoji pokusaji smijesni.Hajd sad,ziviJo.
Challenger__

#1079 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Ne samo iranska, ne samo iranska podrška... Ali ovdje je riječ o naoružavanju u proteklim godinama. A te činjenice si, kao nepopraviljivi smutljivac i licemjer htio izvrgnuti ruglu.

Sad idi.

____
Avetinho

#1080 Re: Jemen

Post by Avetinho »

haos1 wrote:
Izvori iz regije i ruski izvori su potvrdili su da je jedan iranski brod iskrcao 185 tona oružja u jemenskoj luci Saleef kao pomoć Houti milicijama, a ta je luka izravno povezana s prijestolnicom Sanom.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/v ... -jemen-271
Ne znam da li da vjerujem celi ili haosu.
Co0l

#1081 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Ne samo iranska, ne samo iranska podrška... Ali ovdje je riječ o naoružavanju u proteklim godinama. A te činjenice si, kao nepopraviljivi smutljivac i licemjer htio izvrgnuti ruglu.

Sad idi.

____
Naravno da ih izvrcem ruglu kad je dokument iz 2009.-te godine!Cak i da je tacan.Sta ti tu nije jasno?Treba l' crtat?
Kao da se zadnjih 5-6 godina nije ni desilo :-)

... i onda ima obraza nekog nazvat 'nepopraviljivi smutljivac i licemjer' :-)
Co0l

#1082 Re: Jemen

Post by Co0l »

Avetinho wrote:
haos1 wrote:
Izvori iz regije i ruski izvori su potvrdili su da je jedan iranski brod iskrcao 185 tona oružja u jemenskoj luci Saleef kao pomoć Houti milicijama, a ta je luka izravno povezana s prijestolnicom Sanom.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/v ... -jemen-271
Smutljivci i licemjeri!
Avetinho

#1083 Re: Jemen

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:Nesanice.

Image

- Hajd' nam :arrow: prevedi ovaj članak da ne idem na google translate.
Jesu li ovi ikad stigli, ili im se camac negdje probusio?
sarajevoxxxx

#1084 Re: Jemen

Post by sarajevoxxxx »

Co0l wrote:
Avetinho wrote:
Smutljivci i licemjeri!
Hehehe

Nema sumnje da iza Huta stoji Iran. Poraz Huta je i iranski poraz. Pobjeda Huta je šamar arapskom svijetu. U Jemenu je trenutno rat između arapa i Perzijanaca, u Siriji i Iraku isto tako, samo što u Jemenu se igra otvoreno, osim Irana koji i tamo pokušava ostati sakriven.
Challenger__

#1085 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

U Jemenu se krvavo ratovalo i kada IR Iran nije postojala, a današnja slika je sve samo ne crno-bijela. Ako nisi zaboravio i sam si ovo tvrdio. Koliko jučer.
vivaldi

#1086 Re: Jemen

Post by vivaldi »

sarajevoxxxx wrote:Nema sumnje da iza Huta stoji Iran. Poraz Huta je i iranski poraz. Pobjeda Huta je šamar arapskom svijetu. U Jemenu je trenutno rat između arapa i Perzijanaca, u Siriji i Iraku isto tako, samo što u Jemenu se igra otvoreno, osim Irana koji i tamo pokušava ostati sakriven.
ma meni nije jasno da pored bezbroj sekstaskih sukoba u znantno vaznijim drzavama u regionu najbjedniji jemen u roku od 24 sata protiv sebe ujedini 10 zemalja sto je maltene nezabiljezeno. cak i se i pakistan ukljucio, za kojeg sam navikao da se nadrkava sa indijom, a i njima odjednom nekakvi huti postadose prijetnja preko noci :?

s druge strane, obzirom na te silne sekstaske podjele itekako mi ima smisla da iran gura hute, ali kada pogledam ove snimke ne znam cime ih guraju jer su goli ko lipe..pa ni tenka normalnog nemaju..

amerikanci sa neuporedivo naprednijom avijacijom i logsitkom i neuporedivo iskusnijim pilotima su u svakom sukobu gubili par aviona, pa cak i IS skide onog jordanca, ali ovi ocigledno nemaju cime ni da zaprijete.

u svakom scenariju postoji neka velika logicka rupa.
Challenger__

#1087 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

- Jasno je da bez pune egipatske podrške, potencijalna intervencija u Jemenu nema nikakvih izgleda na uspjeh. Obama zvao Sisija, review:

Image

Sad se svi nabacuju Egiptu i Sisiju.
To be or not to be.

:zzzz:
insomnia78

#1088 Re: Jemen

Post by insomnia78 »

Zajebace i Obamu :lol:
Jel' to upravo Sisijeva slika podignuta za cent vise od Putinove?
Challenger__

#1089 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Lik je, hladno, sve konce BI stavio u svoje ruke. Kaže Obami, "ostaće u kontaktu".

:shock:

:lol: :lol: :lol:
Avetinho

#1090 Re: Jemen

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:- Jasno je da bez pune egipatske podrške, potencijalna intervencija u Jemenu nema nikakvih izgleda na uspjeh. Obama zvao Sisija, review:

Image

Sad se svi nabacuju Egiptu i Sisiju.
To be or not to be.

:zzzz:
Joj glupog komentara :pisnuo:
Challenger__

#1091 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Challenger__ wrote:Lik je, hladno, sve konce BI stavio u svoje ruke. Kaže Obami, "ostaće u kontaktu".

EDIT: ako Sisi ispali i Obamu, republikanci će ga (Obamu) razapeti kao Isusa. :lol:
insomnia78

#1092 Re: Jemen

Post by insomnia78 »

Challenger__ wrote:Lik je, hladno, sve konce BI stavio u svoje ruke. Kaže Obami, "ostaće u kontaktu".

Moj cheli, covjek bi pomislio da ces nakon tolikih istrazivanja, citanja isl skontati ko je jedina svjetska super sila u svakom pogledu

U stvari, skonto si ti to samo se ne uklapa u tvoje teorije pa presucujes

Zar stvarno, iskreno mislis da jedan Sisi smije uraditi nesto proriv americke politike, u ovakvom okruzenju i sa ovakvom situacijom u zemlji?
Challenger__

#1093 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Kakav lik... Kakav lik NE MOGU DA VJERUJEM!

"Agreed to stay in touch..."

:lol:

...in week and months ahead".

Challenger__

#1094 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

insomnia78 wrote:Zar stvarno, iskreno mislis da jedan Sisi smije uraditi nesto proriv americke politike, u ovakvom okruzenju i sa ovakvom situacijom u zemlji?
:pisnuo:
insomnia78

#1095 Re: Jemen

Post by insomnia78 »

Hajde de :thumbup:
JohnnyS

#1096 Re: Jemen

Post by JohnnyS »

Da Ameri žele, Egipćani bi nacrtali oko na svaku piramidu, onako ko all seeing eye. Ko misli da nije tako u grdnoj je zabludi.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1097 Re: Jemen

Post by japin_mutapi »

od sad age of civilization igram samo sa egiptom i sisijem ... i to na extreme nivou
sisi gigant i stari mangup :thumbup:

obuma debil, kralj levat
Avetinho

#1098 Re: Jemen

Post by Avetinho »

Ocigledno je da se Sisoje nasrao Putinku i Iranku po glavi, pa celi treba neki novi spin da sam sebi jadan objasni sta se ovo desava.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1099 Re: Jemen

Post by Truba »

kako napreduje agresija???
pardon to je malo agresija
dok trupe ne budu na terenu

slabo nesto u medijima o agresiji
vise vijesti bude kad zidovi oru palestinski maslenik
ili kad iranci zabrane zenama na stadion
Challenger__

#1100 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

japin_mutapi wrote:od sad age of civilization igram samo sa egiptom i sisijem ... i to na extreme nivou
sisi gigant i stari mangup :thumbup:

obuma debil, kralj levat

Da,da,da... Lik je nestvaran. Zanimljiv, totalno nepredvidiv. Čuj, saglasili su se "da ostanu u kontaktu..." Kakav likus, hahahahahah.
Post Reply