Jeli vam zao...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
jugoistocnjak
#1 Jeli vam zao...
..sto je niste "odradili"? Znali ste da imate sansu 100%, ali ste par dana oklijevali i ona se izgubila iz vaseg vidokruga.
Pisem iz muske perspektive, ali pitanje vazi i za ljepsi pol. Izvinjavam se damama ako originalno pitanje izgleda malo musko-sovinisticki nastrojeno.
Ja sam licno imao takvu situaciju sa kcerkom svoje profesorice u vrijeme dok mi je ova predavala, ali sam jebiga poceo razmisljati o posljedicama ako stvari krenu naopako. Radilo se zaista o pametnoj, lijepoj, zgodnoj i duhovitoj djevojci, ali jebiga. Poslije 1-2 mjeseca smo jednostavno otisli u razlicite gradove i nismo se vidjali vise.
Imam sada stabilnu vezu, ali cesto kad vidim ovu djevojku (sad je udata), moram priznati da mi je zao sto nije doslo do neceg izmedju nas.
Pisem iz muske perspektive, ali pitanje vazi i za ljepsi pol. Izvinjavam se damama ako originalno pitanje izgleda malo musko-sovinisticki nastrojeno.
Ja sam licno imao takvu situaciju sa kcerkom svoje profesorice u vrijeme dok mi je ova predavala, ali sam jebiga poceo razmisljati o posljedicama ako stvari krenu naopako. Radilo se zaista o pametnoj, lijepoj, zgodnoj i duhovitoj djevojci, ali jebiga. Poslije 1-2 mjeseca smo jednostavno otisli u razlicite gradove i nismo se vidjali vise.
Imam sada stabilnu vezu, ali cesto kad vidim ovu djevojku (sad je udata), moram priznati da mi je zao sto nije doslo do neceg izmedju nas.
-
Santos
Dok si ti skonto osta suh e moj jarane sta ih je tako bilo,znas gumo al lakapo ima vremena ,nakon takvog slucaja sam ganjo i sto nisam mogo al eto opet se isplatilo.Zene vole hrabra momke koji ce prvi podic uzicu a ne da ona tebe ganja nekad i da joj se pravo djassvi nece prva jer je zensko.
-
jugoistocnjak
Znam jarane, ali eto ovo je bila malo specificna situacija. Kontam, pazi sta radis, to ti je profesoricina kcerka.Santos wrote:Dok si ti skonto osta suh e moj jarane sta ih je tako bilo,znas gumo al lakapo ima vremena ,nakon takvog slucaja sam ganjo i sto nisam mogo al eto opet se isplatilo.Zene vole hrabra momke koji ce prvi podic uzicu a ne da ona tebe ganja nekad i da joj se pravo djassvi nece prva jer je zensko.
Nemoj da "malo duze" ostanes na tom predmetu.
Poslije .ebanja nema kajanja, ali izgleda da nema ni prije.
-
jugoistocnjak
Bosanac30 wrote:Nemoj tako.I ovo je dio teme.Ja sad vidio priliku i necu je propustiti kao tijugoistocnjak wrote:Neka vas dvoje. S.ebaste mi temu!![]()
![]()
- lady midnight
vidi forUMASHa ratnichkog srcaforUMASH wrote:.....meni zao konja....