Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tataratira wrote:pa nije jos ni bila dzenaza, tek je stiglo tjelo u Kairo
a ide Terzic na celu delegacije ispred BiH
Jucer je objavljeno da je umro! (umro je prije, samo narodu se uvijek kasnije kaze primjeri: Tito, Franjo,....)
A ona dali je iko bio na dzenazi.... joj
nadam se da jeste jer ipak nas je Arafat rahmetli od prvih priznao, a ovim smradovima sto nemaju nista pametnije nego ismijavati i valjati gluposti bolje nemojte se ni javljati....
viteze idi u qurac i ti i tvoja suplja teologija.kush!sta prosipas ovuda pederaj?ja sam baba za tebe ali bi se stidila tih razvlacenja ko pokisla kokos si! he8em ti ja bolesna sa temperaturom sjedim ovdje i nemam tako placljiv ras***djen ton ko' ti !
margareta wrote:viteze idi u qurac i ti i tvoja suplja teologija.kush!sta prosipas ovuda pederaj?ja sam baba za tebe ali bi se stidila tih razvlacenja ko pokisla kokos si! he8em ti ja bolesna sa temperaturom sjedim ovdje i nemam tako placljiv ras***djen ton ko' ti !
Vise od ksenofobije prezirem one koji psuju, pogotovo zenske!!!!
niko ga ne spominje.odjednom se pojavi vitez sa placlkivim tonom eto ko neko njega nesto napada ili arafata.imamo svi pravo reci svoje misljenje a ne samo meldina i vitez.niko mu nije cestitao.morbidno.