jeli moguce da niko nemoze pomoci?

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
ljasima

#1 jeli moguce da niko nemoze pomoci?

Post by ljasima »

Imagemolim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

..........
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

..........
Punky girl

Post by Punky girl »

oj,jao a jel nasao dom........... :?
Citizen-X

#5 Re: jeli moguce da niko nemoze pomoci?

Post by Citizen-X »

ljasima wrote:Imagemolim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE
I sam sam spasio smrzavanja i gladi par hajvana - medjutim - ima puno insana kojima treba pomoci - i gladnih i bosih i promrzlih i bez kuce.
Kuda ide ovaj svijet zapitam se ponekad kad ljudi vise vole zivotinje nego ljude....
rihakm

Post by rihakm »

Hoce on glasat za SDA ,eto sad ni doma nema.... :sad:
rihakm

#7 Re: jeli moguce da niko nemoze pomoci?

Post by rihakm »

Citizen-X wrote:
ljasima wrote:Imagemolim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE
I sam sam spasio smrzavanja i gladi par hajvana - medjutim - ima puno insana kojima treba pomoci - i gladnih i bosih i promrzlih i bez kuce.
Kuda ide ovaj svijet zapitam se ponekad kad ljudi vise vole zivotinje nego ljude....
fakat !!! CASPER iz travnika je dovoljan primjer... :sad:
ljasima

Post by ljasima »

ne nazalost jos nije,jos je kod mene-a sta dalje neznam
Punky girl

Post by Punky girl »

stvarno mi je zao...haj vidjet cemo sa mircerkom pa da vidim o mozeli nac nekoga a ja nisam iz arajeva pa zato ne mogu pomoci...daleko sam.... :(
ljasima

#10 Re: jeli moguce da niko nemoze pomoci?

Post by ljasima »

Citizen-X wrote:
u pravu si kad kazes za mnoge nesretne ljude, a mi koji volimo zivotinje volimo i ljude,ali sta mi- pojedinci mozemo uraditi i promjeniti,mozemo nekom kratkorocno pomoci,sto i radimo,ali to je jako malo,njima treba krov,posao,neka primanja-mozemo li mi to ostvariti? :cry:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

ljasima imas PP javi se...
Punky girl

Post by Punky girl »

eeeeee eno napravila sam novu temu ako se ko javi al javi se i ti *molim vas pronadjite mi dom* je tema pa se javi i objasni za cuku hajdeee...
Locked