molim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITEjeli moguce da niko nemoze pomoci?
Moderator: anex
-
ljasima
#1 jeli moguce da niko nemoze pomoci?
molim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE-
Punky girl
oj,jao a jel nasao dom........... 
- Citizen-X
#5 Re: jeli moguce da niko nemoze pomoci?
I sam sam spasio smrzavanja i gladi par hajvana - medjutim - ima puno insana kojima treba pomoci - i gladnih i bosih i promrzlih i bez kuce.ljasima wrote:molim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE
Kuda ide ovaj svijet zapitam se ponekad kad ljudi vise vole zivotinje nego ljude....
-
rihakm
#7 Re: jeli moguce da niko nemoze pomoci?
fakat !!! CASPER iz travnika je dovoljan primjer...Citizen-X wrote:I sam sam spasio smrzavanja i gladi par hajvana - medjutim - ima puno insana kojima treba pomoci - i gladnih i bosih i promrzlih i bez kuce.ljasima wrote:molim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE
Kuda ide ovaj svijet zapitam se ponekad kad ljudi vise vole zivotinje nego ljude....
-
Punky girl
stvarno mi je zao...haj vidjet cemo sa mircerkom pa da vidim o mozeli nac nekoga a ja nisam iz arajeva pa zato ne mogu pomoci...daleko sam.... 
-
ljasima
#10 Re: jeli moguce da niko nemoze pomoci?
u pravu si kad kazes za mnoge nesretne ljude, a mi koji volimo zivotinje volimo i ljude,ali sta mi- pojedinci mozemo uraditi i promjeniti,mozemo nekom kratkorocno pomoci,sto i radimo,ali to je jako malo,njima treba krov,posao,neka primanja-mozemo li mi to ostvariti?Citizen-X wrote:I sam sam spasio smrzavanja i gladi par hajvana - medjutim - ima puno insana kojima treba pomoci - i gladnih i bosih i promrzlih i bez kuce.ljasima wrote:molim vas pomozite da udomim ovog slatkiša,ima pet mjeseci,dobio je sve vakcine,zdrav je.kad je imao dva mjeseca spašen je od šintera,ali pored jake volje više ne može ostati sa nama.POMOZITE
-
Punky girl
eeeeee eno napravila sam novu temu ako se ko javi al javi se i ti *molim vas pronadjite mi dom* je tema pa se javi i objasni za cuku hajdeee...