Da naravno ima i takvih slucajeva. Ja samo kazem kako ja pokusavam da radim.patrius wrote:Jebi ga,care,ja svoj hljeb zaradjujem na sirovini koju uvezemo iz Srbije,pa je onda kao poluproizvod(nazalost,ne i kao finalni produkt)izvezemo u EU.Chingy wrote:Proizvode iz Srbije smatram da se treba bojkotovat iz ocitog razloga. A one iz Hrvatske necemo jer onda nemamo kome izvozit. Zvuci glupo ali je opet Hrvatska manje zlo.
A jos njome vlada demokrata Mesic a znamo ko vlada Srbijom koja i dalje prijeti nam uzeti pola drzave. To je moje skromno misljenje. I kako ja radim.
Jeli moguce da ima ljudi koji i ovo prave
-
Chingy
-
Grom iz vedra neba
#53 Re: Jeli moguce da ima ljudi koji i ovo prave
Nije. Jer islamski teroristi ne postoje. Terorizam nema religiju.Fratris wrote:Cuo sam i ja da nisu svi muslimani islamski teroristi, ali da su svi islamski teroristi muslimani. Jel to dodje na isto?Arslan_ wrote:
samo ja sam cuo i onu:"Nisu svi Srbi cetnici, ali su zato svi cetnici Srbi"
ima tu i malo istine
Naime analogiju si pogresno primjenio. Ono sto si pokusao da kazes, a sto je ocigledno losa analogija je trebalo biti: Nisu svi muslimani teroristi, ali su svi teroristi muslimani. Jel tako? Sto naravno nije tacno. Jer terorizam je produkt krscanske civilizacije.
-
patrius
Ne samo da ih ima,nego su Srbija i Hrvatska nasi najveci trgovinski partneri,ma sta ko o tome mislio.To je brate i logicno,susjedi smo,nekad bili jedna zemlja i nase su industruje tijesno povezane.Eto,recimo,mi ostecenu i neupotrebljivu ambalazu saljemo na reciklazu u Srbiju,jer u BIH to,opet moram reci nazalost,niko ne radi.Neka bojkotuje ko sta hoce,neka strajkuje gladju,njegov problem,ali ostavite ljude na miru da zive i rade.Chingy wrote:Da naravno ima i takvih slucajeva. Ja samo kazem kako ja pokusavam da radim.patrius wrote:Jebi ga,care,ja svoj hljeb zaradjujem na sirovini koju uvezemo iz Srbije,pa je onda kao poluproizvod(nazalost,ne i kao finalni produkt)izvezemo u EU.Chingy wrote:Proizvode iz Srbije smatram da se treba bojkotovat iz ocitog razloga. A one iz Hrvatske necemo jer onda nemamo kome izvozit. Zvuci glupo ali je opet Hrvatska manje zlo.
A jos njome vlada demokrata Mesic a znamo ko vlada Srbijom koja i dalje prijeti nam uzeti pola drzave. To je moje skromno misljenje. I kako ja radim.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
TocnoNe samo da ih ima,nego su Srbija i Hrvatska nasi najveci trgovinski partneri,ma sta ko o tome mislio.
Nemoguce, nas mentalitet je takav da cemo se vazda klati.Neka bojkotuje ko sta hoce,neka strajkuje gladju,njegov problem,ali ostavite ljude na miru da zive i rade
Bosanci su vec prodali veci dio industrije slovencima tako da bi se prije o tome trebali zapitati i dizati se hampa