Jeli moguce da ima ljudi koji i ovo prave

Chingy

Post by Chingy »

patrius wrote:
Chingy wrote:Proizvode iz Srbije smatram da se treba bojkotovat iz ocitog razloga. A one iz Hrvatske necemo jer onda nemamo kome izvozit. Zvuci glupo ali je opet Hrvatska manje zlo.

A jos njome vlada demokrata Mesic a znamo ko vlada Srbijom koja i dalje prijeti nam uzeti pola drzave. To je moje skromno misljenje. I kako ja radim.
Jebi ga,care,ja svoj hljeb zaradjujem na sirovini koju uvezemo iz Srbije,pa je onda kao poluproizvod(nazalost,ne i kao finalni produkt)izvezemo u EU.
Da naravno ima i takvih slucajeva. Ja samo kazem kako ja pokusavam da radim.
GhostDog

Post by GhostDog »

Bilo bi super da se svi ovako nadignete kad je u pitanju turbofolk iz Srbije koji se slusao odmah poslije rata. Kad nam Ceca izbaci sise i "zapeva"- tu vec nije bitno ko nas je napadao.
Grom iz vedra neba

#53 Re: Jeli moguce da ima ljudi koji i ovo prave

Post by Grom iz vedra neba »

Fratris wrote:
Arslan_ wrote:
samo ja sam cuo i onu:"Nisu svi Srbi cetnici, ali su zato svi cetnici Srbi"

ima tu i malo istine
Cuo sam i ja da nisu svi muslimani islamski teroristi, ali da su svi islamski teroristi muslimani. Jel to dodje na isto?
Nije. Jer islamski teroristi ne postoje. Terorizam nema religiju.

Naime analogiju si pogresno primjenio. Ono sto si pokusao da kazes, a sto je ocigledno losa analogija je trebalo biti: Nisu svi muslimani teroristi, ali su svi teroristi muslimani. Jel tako? Sto naravno nije tacno. Jer terorizam je produkt krscanske civilizacije.
patrius

Post by patrius »

Chingy wrote:
patrius wrote:
Chingy wrote:Proizvode iz Srbije smatram da se treba bojkotovat iz ocitog razloga. A one iz Hrvatske necemo jer onda nemamo kome izvozit. Zvuci glupo ali je opet Hrvatska manje zlo.

A jos njome vlada demokrata Mesic a znamo ko vlada Srbijom koja i dalje prijeti nam uzeti pola drzave. To je moje skromno misljenje. I kako ja radim.
Jebi ga,care,ja svoj hljeb zaradjujem na sirovini koju uvezemo iz Srbije,pa je onda kao poluproizvod(nazalost,ne i kao finalni produkt)izvezemo u EU.
Da naravno ima i takvih slucajeva. Ja samo kazem kako ja pokusavam da radim.
Ne samo da ih ima,nego su Srbija i Hrvatska nasi najveci trgovinski partneri,ma sta ko o tome mislio.To je brate i logicno,susjedi smo,nekad bili jedna zemlja i nase su industruje tijesno povezane.Eto,recimo,mi ostecenu i neupotrebljivu ambalazu saljemo na reciklazu u Srbiju,jer u BIH to,opet moram reci nazalost,niko ne radi.Neka bojkotuje ko sta hoce,neka strajkuje gladju,njegov problem,ali ostavite ljude na miru da zive i rade.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ne samo da ih ima,nego su Srbija i Hrvatska nasi najveci trgovinski partneri,ma sta ko o tome mislio.
Tocno
Neka bojkotuje ko sta hoce,neka strajkuje gladju,njegov problem,ali ostavite ljude na miru da zive i rade
Nemoguce, nas mentalitet je takav da cemo se vazda klati.

Bosanci su vec prodali veci dio industrije slovencima tako da bi se prije o tome trebali zapitati i dizati se hampa
Post Reply