Jeli Ghost upravu ili nije?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#76 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghoste izradooooooooooooooooooo 
- Ghost_Rider_XXX
#77 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
E hebi ga sad, čuj ispada? Kakvih crnih ispada? Ja sam ba racionalan tip i meni su takve stvari sitnice i ona to dobro zna. Trudim se da razumijem da bidnem podrška kad treba itd i sl. Ali nije propao svijet ako nije mama tu. Možemo se formalno potpisati pa ondak kad se uganjamo napravit dernek, ili probati pomjeriti stvar naprijed nazad koliko to posao dozvoljava, ali ne vidim još uvijek gdje je tolika frka.1906 wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Eh vako, pošto sam prilično zbunjen, malo rasut, ne previše, da i ja priupitam cijenjeni publicum nešto.
Imao sam zaručnicu u Americi i trebali smo se uzeti ljetos blablbablblbabla. Pripreme krenule sve full coll. E sad prelomni trenutak zaplet. Kaže ona meni prije jedno deset dana, kako njena stara možda neće dobiti slobodno na poslu i da neće moći doći u našu mahalu za The Day. Ja hladno: "Dobro i šta onda?"Da bi onda tu planula ko da je u materinu sastavih, jesam li ja normalan kako će se ona udat bez mame?! Ja kažem ok bona uzmemo se ovdje formalno i odemo tamo i naravimo dernek da vas SAD zna i gotovo.
Medjutim jok ona poludila totalno i ja ispah najgori. blablabla
Danas meni više pun svega, pošto je ona hladna ko led od tad rekoh šta je ba šta je problem. I lijepo meni cura kaže da sam ja nju totalno ohladio pošto sam to rekao.![]()
![]()
![]()
Jel ja bijah upravu ili jok ili gdje zeznuh izdaju me male sive ćelije majke mi. Mislim nisam od onih koji sjeku vene sad i popiju pola grada, al sam još uvijek plaho zbunit.
vjerovatno si imao slicnih "ispada" i prije - tj ispada gdje te ona vidjela kao hladnog i nekog ko je ne shvata
tu je casa prelila![]()
na necemu bitnom i za nju emotivnom - odgovor ti je previse objektivan i drzak
i onda se zapita - s kim to treba zivot provesti
EDIT: u sustini naljutilo je ju to sto jos nisi naucio sta joj je bitno u zivotu
@Burek
Što sam bolan izrada????
- burek_in_space
#78 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Kont'o sam da si otishao na pivu bez mene. 
Nego, mozhemo se mi satrati ovdje pishuci koliko hocesh, dzaba sve dok ti s njom ne porazgovarash.
Razlog za raskid ne veze, nego zaruka je vishe nego glup. Najiskrenije - mislim da postoji neki zagondzija, ako je planula zbog toga. Nisi joj pobio chitavu familiju, nego po tvom pisanju, koliko znam, taj chin planirate vec duzhe vrijeme, i odjednom sad sva frka ispada. Sumnjivo ko penal na ivici shesnaesterca.
Nego, mozhemo se mi satrati ovdje pishuci koliko hocesh, dzaba sve dok ti s njom ne porazgovarash.
Razlog za raskid ne veze, nego zaruka je vishe nego glup. Najiskrenije - mislim da postoji neki zagondzija, ako je planula zbog toga. Nisi joj pobio chitavu familiju, nego po tvom pisanju, koliko znam, taj chin planirate vec duzhe vrijeme, i odjednom sad sva frka ispada. Sumnjivo ko penal na ivici shesnaesterca.
- bosnianidiot
#79 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Гхосте, Србине, царсија је уз тебе
Strpi se i ne sekiraj par dana, pokusaj doprijeti do nje kako znas i umijes...vjerovatno ce i ona brzo shvatiti da je pretjerala, ipak si covjek za kog se trebala udati.
Strpi se i ne sekiraj par dana, pokusaj doprijeti do nje kako znas i umijes...vjerovatno ce i ona brzo shvatiti da je pretjerala, ipak si covjek za kog se trebala udati.
- Ghost_Rider_XXX
#80 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma pijemo ba pivu milion posto samo da pošaljem broj u štampariju.burek_in_space wrote:Kont'o sam da si otishao na pivu bez mene.
A ako je novi zagondzija nema problema, sretno i hairli, bilo razumijem ja tu situaciju. Ipak je to veza na daljinu nagoni su čudo. Al što ba zbog stare to je meni vatra. nisam je ni uvrijedio ni ništa, a ispadoh tenkre.
-
1906
#81 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost_Rider_XXX wrote:E hebi ga sad, čuj ispada? Kakvih crnih ispada? Ja sam ba racionalan tip i meni su takve stvari sitnice i ona to dobro zna. Trudim se da razumijem da bidnem podrška kad treba itd i sl. Ali nije propao svijet ako nije mama tu. Možemo se formalno potpisati pa ondak kad se uganjamo napravit dernek, ili probati pomjeriti stvar naprijed nazad koliko to posao dozvoljava, ali ne vidim još uvijek gdje je tolika frka.1906 wrote:
vjerovatno si imao slicnih "ispada" i prije - tj ispada gdje te ona vidjela kao hladnog i nekog ko je ne shvata
tu je casa prelila![]()
na necemu bitnom i za nju emotivnom - odgovor ti je previse objektivan i drzak
i onda se zapita - s kim to treba zivot provesti
EDIT: u sustini naljutilo je ju to sto jos nisi naucio sta joj je bitno u zivotu
@Burek
Što sam bolan izrada????
vidis da joj je bitno sve oko vjencanja
pogotov taj mama dio
i ti prvo hladno reagujes ( ona ocekuje neki lagani sjeb u tvom glasu, jer konta znas da joj je to bitno, pa jel zabrinuo si se "sta cete sad")
- drugi udarac je opet "preracionalan pristup - za nju sad" - gdje joj onda nalazis "najprihvatljivije rjesnje" - opet bez mame
elem - u tom momentu joj nije trebao racionalan tip - nego cisto razumijevanje, podrska i onaj koji ce dat sve od sebe da ona dobije vjencanje kakvo zeli
i eto - puca
ok moralo je bit jos nesta na taj kalup - gdje se nalazila neshvacena (mozda ne znas za to)
ali ovdje ti nije nasla opravdanje - dodatno cijela napetost koja ce trajat do ljeta .. itd itd itd
bice to ok
samo polizi dobro
- Bloo
- Globalna šefica
#82 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
jarane, džabe mio ovdje palamudimo
ja tebi držim fige da to se što prije sredi, da se što manje nerviraš i po mogućnosti da pozitivno ispadne
živijo
ja tebi držim fige da to se što prije sredi, da se što manje nerviraš i po mogućnosti da pozitivno ispadne
živijo
- MedenoSrce
#83 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Poznajuci rajdera ne bih rekla da je on tip koji bio planirao vjencanje sa nekom hudnicom, a kao da sam citala da je negdje pisao kako se ista trudi, priprema i radi sve da bi oni sto prije bili skupa.burek_in_space wrote:
Najiskrenije - mislim da postoji neki zagondzija, ako je planula zbog toga.
Nazovi ti nju pa nam javni kakvo je pomirenje palo
-
todd_smith
#84 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ti si kriv u ovom slucaju
-
theTruePath
#85 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
i sta je bilo??? jel rijeseno ista????
- Luce
#86 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma vala vi svi odmah, nasla drugog hajirliju
Sad ozbiljno, vjerovatno je zena pod stresom. Ocekivala da ce joj mama biti tu, uz nju, vjerovatno ce tu biti i tvoji, vec je samo vjencanje veliki stres, elem sad se planovi pobrkali, i ti na to hladno kazes da, i?i Pogotovo daljina, osoba nije tu, kad se posvadjate, ne mozes reci u lice, sorry nisam tako mislio, ili ona da kaze sorry bio mi neki bezvezni momenat. Ko zna sta ona sad namislja tamo, isto kao i ti pretpostavljam.
Elem rijesite to sunce vam vase...
Javi sta je bilo...
Sad ozbiljno, vjerovatno je zena pod stresom. Ocekivala da ce joj mama biti tu, uz nju, vjerovatno ce tu biti i tvoji, vec je samo vjencanje veliki stres, elem sad se planovi pobrkali, i ti na to hladno kazes da, i?i Pogotovo daljina, osoba nije tu, kad se posvadjate, ne mozes reci u lice, sorry nisam tako mislio, ili ona da kaze sorry bio mi neki bezvezni momenat. Ko zna sta ona sad namislja tamo, isto kao i ti pretpostavljam.
Elem rijesite to sunce vam vase...
Javi sta je bilo...
- yellow cat
#87 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
OMG. Šta reče, pa preživi.ladyada wrote:da nije krajiska , da ne navodim carsiju sad, gluho bilo sto oni matere paze ......... kad sam se sa jednim zabavljala ,toliko mi je to islo na veker da sam mu mamu poslala negdje i rekla da nikada ne dolazi ........... fazon je bio da sam se ja osjecala ko u trouglu on mama i ja ..........![]()
a svaki drugi komentar mu pocinjo mama je rekla ...........
![]()
![]()
poslije su mi rekli da je taj kraj po tom poznat...
Nego, Ghostu, ja je ne bih zvala, skontaće ona šta je uradila. Ok, mogao si to malo suptilnije reći, ali ipak, nije to razlog za prekid.
- burek_in_space
#88 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Joj shta bih svashta mogao napisati na ovu temu, ali ipak necu dok ne rijeshi Ghost svoju situaciju.MedenoSrce wrote:
Poznajuci rajdera ne bih rekla da je on tip koji bio planirao vjencanje sa nekom hudnicom, a kao da sam citala da je negdje pisao kako se ista trudi, priprema i radi sve da bi oni sto prije bili skupa.
Nazovi ti nju pa nam javni kakvo je pomirenje palo
-
PalaSa Marsa
#89 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost, nebi da ti vezem suhve, al' zar nije malo cudno to sto njena mama ne mozhe dobit' slobodno na dan kcerkinog vjencanja. Ja ne poznajem nikoga ko na takvo nesto ne moze dobit' ne samo jedan dan, nego i vise dana. Ne poznajem ni firmu, ni osobu, niti drzavu u kojoj to ne moze. Sve u svemu zelim ti rec', - da pustis da malo vremena prodje, ono ne navaljuj s' javljanjima bilo koje vrste. Cekaj i mislim da ce ti se sve samo rec'.
S' druge strane, malo je diskutabilan i njen nastup, odnosno njena reakcija na tvoju izjavu (ako se vi vec dovoljno poznajete). Trebalo bi' da reaguje malko drugacije obzirom da je veza privedena da se okonca brakom, bez obzira sta je u pitanju.
Pitanje za Ghosta i za ostale ko je horan odgovorit' - Kakva bi bila vasa reakcija da druga strana izjavi izjavu tipa Ghost u ovoj temi koju je otvorio?
S' druge strane, malo je diskutabilan i njen nastup, odnosno njena reakcija na tvoju izjavu (ako se vi vec dovoljno poznajete). Trebalo bi' da reaguje malko drugacije obzirom da je veza privedena da se okonca brakom, bez obzira sta je u pitanju.
Pitanje za Ghosta i za ostale ko je horan odgovorit' - Kakva bi bila vasa reakcija da druga strana izjavi izjavu tipa Ghost u ovoj temi koju je otvorio?
- Bullet Tooth Tony
#90 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
kontam koji je trol sad temu otvorio .... kad ono ti ...
, kontam sta mu je , on je fol uvijek imao neke fensi suuper korisne komentare trolovima za ljubav a sad ne moze u avliji svojoj da se skonta
nista , nastavite

nista , nastavite
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#91 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
zna on tacno sta je problem, ali sam sebi ne vjeruje..niko od nas ne moze znati bolje od njega je li svadja rezultat treme ili je simptom velikog problemaBullet Tooth Tony wrote:kontam koji je trol sad temu otvorio .... kad ono ti ...![]()
, kontam sta mu je , on je fol uvijek imao neke fensi suuper korisne komentare trolovima za ljubav a sad ne moze u avliji svojoj da se skonta
![]()
![]()
![]()
![]()
nista , nastavite![]()
-
theTruePath
#92 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Neka se ne javlja nikako,ohladi totalno...mrtav hladan,,cool svejedno ti...ona ce onda da pocne paniciti,,i jaljace se ko luda
vjeruj mi nikad ne propada ovaj "recept"

vjeruj mi nikad ne propada ovaj "recept"
-
PalaSa Marsa
#93 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Pa dobro ovaj recept nije univerzalan i nema pravila, zar ne?theTruePath wrote:Neka se ne javlja nikako,ohladi totalno...mrtav hladan,,cool svejedno ti...ona ce onda da pocne paniciti,,i jaljace se ko luda
vjeruj mi nikad ne propada ovaj "recept"![]()
![]()
Ne znam ko voli kontrase, ponarocito dako je nesto na pragu vjencanja. Zar nebi trebalo da su otvoreni i pristupacni jedno drugom u svakom momentu na svaki nacin. (Dobro pravim iznimku za fizicki kontakt, jer je veza na daljinu, pa je to malo teze, ne!)
- because_of_you
#94 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
theTruePath wrote:Neka se ne javlja nikako,ohladi totalno...mrtav hladan,,cool svejedno ti...ona ce onda da pocne paniciti,,i jaljace se ko luda
![]()
E jest to neka super atmosfera pred vjenčanje
-
theTruePath
#95 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
because_of_you wrote:theTruePath wrote:Neka se ne javlja nikako,ohladi totalno...mrtav hladan,,cool svejedno ti...ona ce onda da pocne paniciti,,i jaljace se ko luda
![]()
E jest to neka super atmosfera pred vjenčanje![]()
![]()
![]()
sta ces mala glumi,digla nos..mora joj on pokazati,tako zenske funkcionisu
- Ghost_Rider_XXX
#96 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma bolan ne bio, čak sam i ja zabezeknut. Nije problem u samoj situaciji nego priloškoj odredbi za način. Pa rekoh da vidim da nije do mene. A što se tiče rješenja problema, to je vrlo jednostavno. Kao što sam i ranije govorio život ne počinje i ne zavšrava s jednom osobom.Bullet Tooth Tony wrote:kontam koji je trol sad temu otvorio .... kad ono ti ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista , nastavite![]()
Al sam utripovo da sam ja kriv zbog svega pa da vidim i mišljenje drugih ljudi. Istina je da je pravo volim, ali ako je ovo razlog da ona razjebe zaruke i mene pedalira nema problema.
Ghost se vrlo brzo sabere, zatim oduzme i ode da se množi. Meni je bitno da mi je savjest čista i da sam sve radio najbolje kako sam znao i umio, ako to nije dovoljno, onda moje najbolje nije dovoljno dobro i šta ja tu mogu.
Naravno da sad boli i da mi je puna glava svakojakih kombinacija, ali razbistriće se jebaji ga.
- because_of_you
#97 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
theTruePath wrote:because_of_you wrote:theTruePath wrote:Neka se ne javlja nikako,ohladi totalno...mrtav hladan,,cool svejedno ti...ona ce onda da pocne paniciti,,i jaljace se ko luda
![]()
E jest to neka super atmosfera pred vjenčanje![]()
![]()
![]()
sta ces mala glumi,digla nos..mora joj on pokazati,tako zenske funkcionisu
Ahaaaaa, sad kontam
- Ghost_Rider_XXX
#98 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
I daj nam još kilu Bureka i dernek može početi.sanabe wrote:Joj ja tebe volimjebo nju, haj sa mnom...na pivu
![]()
- Dioda
#99 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Tako funkcionisu pubertetlije, a ne ljudi koji se planiraju vjencatitheTruePath wrote:sta ces mala glumi,digla nos..mora joj on pokazati,tako zenske funkcionisu
- Eleonora
#100 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ja nesto gotivim ovog Ghosta.Ma bolan ne bio, čak sam i ja zabezeknut. Nije problem u samoj situaciji nego priloškoj odredbi za način. Pa rekoh da vidim da nije do mene. A što se tiče rješenja problema, to je vrlo jednostavno. Kao što sam i ranije govorio život ne počinje i ne zavšrava s jednom osobom.
Al sam utripovo da sam ja kriv zbog svega pa da vidim i mišljenje drugih ljudi. Istina je da je pravo volim, ali ako je ovo razlog da ona razjebe zaruke i mene pedalira nema problema.
Ghost se vrlo brzo sabere, zatim oduzme i ode da se množi. Meni je bitno da mi je savjest čista i da sam sve radio najbolje kako sam znao i umio, ako to nije dovoljno, onda moje najbolje nije dovoljno dobro i šta ja tu mogu.
Naravno da sad boli i da mi je puna glava svakojakih kombinacija, ali razbistriće se jebaji ga.
Sve ce ti se samo pokazati.