Jeli Ghost upravu ili nije?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#601 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
madnerova ispravnost je poput Šredingerove mačke 
- Not My Idea
#602 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost je u pravu al ga
sto je previse dobar.
- necko_hz
#603 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Zaključak: Bolje da te nego j**e u dupe nego u mozak !Ghost_Rider_XXX wrote:Ma dje ne bi, nema PMS, nema bezrazložnog plača, ne moraš paziti da ne daš komentar na nove pantalone koje se njoj opasno svidjaju, a tebi hladno zaboli, ne moraš govoriti kako ne izgleda da je dobila 453 grama i da joj se to zaista ne vidi, ne moraš pratiti jel bila kod frizera i skratila kosu za 2,56 milimetara, a ti nisi primijetio, jer ti nije stalo kako izgleda... Mogu ja ovako do sutra.
- Aurora Borealis
#604 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ne znam je l' ti neko ovo odgovorio sto cu ja sljedece, ali mrzilo me citati citavih haman 30 strana. Elem, ona je vec ranije pocela hladiti i vagati da li da nastavi s tim sto ste zapoceli ili da se hvata noge. Naravno, kako nije imala hrabrosti da ti to kaze sama, da dodje i zapocne razgovor na temu svojih osjecanja koja su se mozda promijenila, ona je trazila i cekala povod i razlog. I cekala, i cekala, i desi se trivijalna stvar kao sto je taj vas razgovor koji si opisao, i ona je 'ladno to pripisala kao razlog i rekla ti kako se osjeca zaista, a to je da je ohladila. Ali nije ohladila zbog toga sto si ti sasvim normalno odgovorio, kao sto bih i ja mozda ili bilo ko drugi, nego zato sto je ohladila iz samo njoj znanih razloga.
Ja ti savjetujem da ti plaho ne razbijas glavu oko toga, nisi ti tu nista pogrijesio. Ako je pocela da vrzma hoce/nece, ona se premislja. Neki ce reci svako se premislja i nasmrt uplasi pred tako veliki korak u zivotu, ali da ohladi, e to je vec drugi par rukava.
Nego u zdravlje, ziv ti nama bio sto godina, a bice sto treba da bude! Glavu gore
Ja ti savjetujem da ti plaho ne razbijas glavu oko toga, nisi ti tu nista pogrijesio. Ako je pocela da vrzma hoce/nece, ona se premislja. Neki ce reci svako se premislja i nasmrt uplasi pred tako veliki korak u zivotu, ali da ohladi, e to je vec drugi par rukava.
Nego u zdravlje, ziv ti nama bio sto godina, a bice sto treba da bude! Glavu gore
-
SOMA
#605 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nego, ima li sta novo? Javi li se zena???
- Ghost_Rider_XXX
#606 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nit se javlja niti dolazi. Što se mene tiče i ne mora. To je gotovo, idemo dalje.
- Mis mekinjas
#607 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ista sam ti....Ghost_Rider_XXX wrote:Nit se javlja niti dolazi. Što se mene tiče i ne mora. To je gotovo, idemo dalje.
- wewa
#608 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
nesto kontam, im'o si fakat ludu srecu da je ovako zavrsilo. zamisli ludnice da ti je isto napravila nakon pola godine braka, preseljenja i svih propratnih sranja. jos joj trebas bit' zahvalan sto je pokazala pravo lice...Ghost_Rider_XXX wrote:Nit se javlja niti dolazi. Što se mene tiče i ne mora. To je gotovo, idemo dalje.
helem, puno srece u buducnosti
-
SOMA
#609 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ne mogu da vjerujem da zena zavrsava vezu malo prije vjencanja bez rijeci, komentara,... Je li barem njena familija platila svo planiranje do sada?Ghost_Rider_XXX wrote:Nit se javlja niti dolazi. Što se mene tiče i ne mora. To je gotovo, idemo dalje.
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#610 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Naravno da je Ghost upravu............žene su stvarno ponekad čudne

- Not My Idea
#611 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Sretno ostavljenim

- Ghost_Rider_XXX
#612 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ponekad?!nevidljiva_ wrote:Naravno da je Ghost upravu............žene su stvarno ponekad čudne![]()
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#613 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
skoro uvijekGhost_Rider_XXX wrote:Ponekad?!nevidljiva_ wrote:Naravno da je Ghost upravu............žene su stvarno ponekad čudne![]()
- suncokret_1984
#614 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost_Rider_XXX wrote:Ponekad?!nevidljiva_ wrote:Naravno da je Ghost upravu............žene su stvarno ponekad čudne![]()
ali ta tvoja meni nije cudna, nego mi je nezrela..a to je vec nesto drugo..
- jedna tamo
#616 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost_Rider_XXX wrote:Nit se javlja niti dolazi. Što se mene tiče i ne mora. To je gotovo, idemo dalje.
skontala šta bi joj bilo poslije 6 mjeseci braka pa mlada na vrijeme odustala
- burek_in_space
#617 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Vid' ove ochajne kucanice shto ujeda... 
- Ghost_Rider_XXX
#618 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma stipu ba, ona voli kad mi muškarci patimo.burek_in_space wrote:Vid' ove ochajne kucanice shto ujeda...
- suncokret_1984
#619 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ti bas djelujes razocarano u cijeli muski svijetjedna tamo wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Nit se javlja niti dolazi. Što se mene tiče i ne mora. To je gotovo, idemo dalje.
skontala šta bi joj bilo poslije 6 mjeseci braka pa mlada na vrijeme odustala
- jedna tamo
#620 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
očajan si ti bureče i oni koji traže šta povalit preko foruma
stipu ghoste šuplje i ti sad spadaš zajedno sa burekom u očajnike
p.s. ja sažalijevam muški rod
- Ghost_Rider_XXX
#621 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
E hvala ti što nam oči otvori. Sad znamo da smo očajnici, i idemo utapat tugu u velikim količinama piva.jedna tamo wrote:očajan si ti bureče i oni koji traže šta povalit preko foruma
Fakat mi nije jasno što imaš toliki animozitet prema muškarcima? Daj nam tog jednog ili više nijh koji su te zeznuli da ih polomimo, pa se možda komunikacija poboljša a House sindrom nestane.
- jedna tamo
#622 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
legenda si ghoste al fakat
- burek_in_space
#623 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
jedna tamo wrote:očajan si ti bureče i oni koji traže šta povalit preko foruma
Ko te kresn'o i ostavio, pa si tako ljuta?!
- suncokret_1984
#624 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ghost ti si bas dobar drugGhost_Rider_XXX wrote:E hvala ti što nam oči otvori. Sad znamo da smo očajnici, i idemo utapat tugu u velikim količinama piva.jedna tamo wrote:očajan si ti bureče i oni koji traže šta povalit preko foruma
stipu ghoste šuplje i ti sad spadaš zajedno sa burekom u očajnike![]()
Fakat mi nije jasno što imaš toliki animozitet prema muškarcima? Daj nam tog jednog ili više nijh koji su te zeznuli da ih polomimo, pa se možda komunikacija poboljša a House sindrom nestane.
- jedna tamo
#625 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
burek_in_space wrote:jedna tamo wrote:očajan si ti bureče i oni koji traže šta povalit preko foruma
Ko te kresn'o i ostavio, pa si tako ljuta?!
otvoriću temu pa ćeš sve saznat