kako tijana reče: ne valja suknju krpiti a kamoli ljubav
Jeli Ghost upravu ili nije?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Eleonora
#551 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#552 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
nije to veza na daljinu
veza na daljinu je kad se upoznaš s nekim iz njemačke i povremeno se družite i viđate i čujete preko skajpa
ja bih ovo nazvao veza na čekanju
a u njegovom slučaju brak na čekanju
ni prvi ni posljednji koji su tako ušli u brak kad je na vako ekonomsko političko nesigurnom podneblju neko krenuo vani za boljim životom a drugi ga slijedio...
samo je potrebno da je osoba stabilna i da ima ljubavi
veza na daljinu je kad se upoznaš s nekim iz njemačke i povremeno se družite i viđate i čujete preko skajpa
ja bih ovo nazvao veza na čekanju
a u njegovom slučaju brak na čekanju
ni prvi ni posljednji koji su tako ušli u brak kad je na vako ekonomsko političko nesigurnom podneblju neko krenuo vani za boljim životom a drugi ga slijedio...
samo je potrebno da je osoba stabilna i da ima ljubavi
- fatamorgana
#553 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Jel 'one amebe što uđu kroz .......Bloo wrote:komi wrote:ajmo se malo igrati fantastike
što bi se desilo da je otišla u etiopiju na nekoliko godina? ima još takvih egzotičnih destinacija
nogirala ga onako mršava i preplanula
fasujući neku egzotičnu spolnu bolest
?
-
Sarajevski_Marlboro
#554 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Amebe se ne bave ćoravim poslom,kao nekifatamorgana wrote:Jel 'one amebe što uđu kroz .......Bloo wrote:komi wrote:ajmo se malo igrati fantastike
što bi se desilo da je otišla u etiopiju na nekoliko godina? ima još takvih egzotičnih destinacija
nogirala ga onako mršava i preplanula
fasujući neku egzotičnu spolnu bolest
?
organizmi
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#555 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
digresija s bijafrom je bila na foru da su curi udarile pare u glavu i uživanje te nečija slatkorječivost što ne znači da te varala nego samo da je uzdrmalo emocije prema tebi...
koliko ste izdržali tako razdvojeni?
koliko ste izdržali tako razdvojeni?
- madner
#556 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Prvo provjeri cita li sa-x. Mojne nam vise dolazit sa tim pricama iz jedne perspektive 
-
SOMA
#557 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
+1madner wrote:Prvo provjeri cita li sa-x. Mojne nam vise dolazit sa tim pricama iz jedne perspektive
- fatamorgana
#558 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Kad već pomenu organizme, obavezno pogledati poučni film "WR - Misterije organizma" D.Makavejev,Sarajevski_ Marlboro - Amebe se ne bave ćoravim poslom,kao neki
organizmi
u cilju boljeg upoznavanja istih!
- Bloo
- Globalna šefica
#559 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
fatamorgana wrote:Kad već pomenu organizme, obavezno pogledati poučni film "WR - Misterije organizma" D.Makavejev,Sarajevski_ Marlboro - Amebe se ne bave ćoravim poslom,kao neki
organizmi
u cilju boljeg upoznavanja istih!
Milena!
- fatamorgana
#561 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nešto kontam, svakog g(h)osta kol'ko dana dosta?
-
todd_smith
#562 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
znam da je jos uvijek taboo tema sto se tice ovoga...ali zar ne bi bilo jednostavnije da par zajedno zivi par mjeseci tj. pocne veza ,zive zajedno, TEK onda zaruciti pa brak...
u tih nekoliko mjeseci osobe odmah mogu vidjeti da li ce izdrzati godinama zajedno, i naravno vece su sanse da ce brak biti uspjesan ako prije toga imaju sansu da zajedno dijele zivot bez pritiska kojeg brak donosi
u tih nekoliko mjeseci osobe odmah mogu vidjeti da li ce izdrzati godinama zajedno, i naravno vece su sanse da ce brak biti uspjesan ako prije toga imaju sansu da zajedno dijele zivot bez pritiska kojeg brak donosi
- Allenass
#563 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Jest,ako imaju. Sta kad ne postoji ta mogucnost?todd_smith wrote:znam da je jos uvijek taboo tema sto se tice ovoga...ali zar ne bi bilo jednostavnije da par zajedno zivi par mjeseci tj. pocne veza ,zive zajedno, TEK onda zaruciti pa brak...
- Bloo
- Globalna šefica
#564 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
todd_smith wrote:znam da je jos uvijek taboo tema sto se tice ovoga...ali zar ne bi bilo jednostavnije da par zajedno zivi par mjeseci tj. pocne veza ,zive zajedno, TEK onda zaruciti pa brak...
u Bosni?!
'ta će mahala reć
- madner
#565 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
I ja mislim da bi to trebalo uvest. Jedno 2-4 godine zivjeti skupa, dok ne dojadi i ostari.
Sve beneficije zenidbe, bez nedostataka.
- Irish
#566 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
mozda je off, ali sto ce nekoga biti stid reci da zna praviti pitumadner wrote:Bitno je da zna napravit pitu sama. I da je nije stid to reci javno
- Bloo
- Globalna šefica
#567 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
i onda zamijeniti sa mlađom? i tako dok u pemziju ne odes?madner wrote:I ja mislim da bi to trebalo uvest. Jedno 2-4 godine zivjeti skupa, dok ne dojadi i ostari.
- madner
#568 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Dok ide ide.Bloo wrote:i onda zamijeniti sa mladom? i tako dok u pemziju ne odes?madner wrote:I ja mislim da bi to trebalo uvest. Jedno 2-4 godine zivjeti skupa, dok ne dojadi i ostari.
- Irish
#569 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Aman, vi ko na Hayatu...iskoristi 3 mjeseca probnog rada pa zamijeni za nove zeciceBloo wrote:i onda zamijeniti sa mlađom? i tako dok u pemziju ne odes?madner wrote:I ja mislim da bi to trebalo uvest. Jedno 2-4 godine zivjeti skupa, dok ne dojadi i ostari.
- madner
#570 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
2 godine je magicna granica, da se ne mora primiti u stalni odnos.Irish wrote:Aman, vi ko na Hayatu...iskoristi 3 mjeseca probnog rada pa zamijeni za nove zeciceBloo wrote:i onda zamijeniti sa mlađom? i tako dok u pemziju ne odes?madner wrote:I ja mislim da bi to trebalo uvest. Jedno 2-4 godine zivjeti skupa, dok ne dojadi i ostari.
Sve beneficije zenidbe, bez nedostataka.![]()
- Irish
#571 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
[quote="madner" ] 2 godine je magicna granica, da se ne mora primiti u stalni odnos.
[/quote]
ispade kod tebe bolje..ti napisa da tu ulaze sve beneficije braka..vamo ne znam ide li i topli obrok

ispade kod tebe bolje..ti napisa da tu ulaze sve beneficije braka..vamo ne znam ide li i topli obrok
- madner
#572 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Pa moras imati neki mamac. Na Hayatovu semu se ufate samo naivne zelnje slave. Ali ovako joj kazes da je to normalno, da sve ide svojim tokom, da ima dobre izgleda za stalno zaposljenje ako se potrudi itd... 
- Irish
#573 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
nesrecomadner wrote:Pa moras imati neki mamac. Na Hayatovu semu se ufate samo naivne zelnje slave. Ali ovako joj kazes da je to normalno, da sve ide svojim tokom, da ima dobre izgleda za stalno zaposljenje ako se potrudi itd...
pa znas ti..vece beneficije na poslu su često povezane sa napredovanjem i ti na konju
- madner
#574 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Samo izgled i godine, nema kod mene nepotizma. 
- Irish
#575 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ih pa dobar si ti za one koje ce raditi a istovremeno traziti drugi STALNI posaomadner wrote:Samo izgled i godine, nema kod mene nepotizma.