Jeli Ghost upravu ili nije?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
burek_in_space

#401 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

Ja mahn'o vecheras, ali eto ako treba opet, samo recite...
stari_rastafari

#402 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by stari_rastafari »

I&I predvidjam da ce Ghost da bude ozenjen covjek za dvije godine sa osobom kojoj je stalo i koja mu je rame uz rame, sa materom i bez nje... a ona "prva" ce da gricka nokte i konta gdje je zajebala ;) tako to hoda...
Ghost_Rider_XXX

#403 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

burek_in_space wrote:Ja mahn'o vecheras, ali eto ako treba opet, samo recite...
Druže bureke svaka ti dala, ja sad udjoh i ssam sam mahno pravo. Dosta više kukanja idemo se resetovat.
true

#404 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by true »

valja do petka cekati da te podrzavam :( ali u petak za tvoje ime jedna vise
JThomas

#405 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by JThomas »

i ja bi na pivu, al' unaprijed upozoravam, ja jesam skup i mogu popit' boga oca.

doduše, nisam izbirljiv.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#406 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

Ja mislim da je ghostu najbolje da digne kakav kredit. :zoka: :D
Ghost_Rider_XXX

#407 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Stan'te ba ljudi hajd sto me žena haman pred oltarom napuca, al što hoćete da bankrotiram? Moramo malo bolje zatvorit tu financijsku konstrukciju. Nešto gledam ima ovijeh banaka što nude ove pivske kredite sa otplatom na 102 godine, možda nam bidne dosta.
amhrienizi

#408 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:Stan'te ba ljudi hajd sto me žena haman pred oltarom napuca, al što hoćete da bankrotiram? Moramo malo bolje zatvorit tu financijsku konstrukciju. Nešto gledam ima ovijeh banaka što nude ove pivske kredite sa otplatom na 102 godine, možda nam bidne dosta.
cim se zaposlim bicu ti ja zirant! :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#409 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by edo_79 »

Ghost_Rider_XXX wrote:Eh vako, pošto sam prilično zbunjen, malo rasut, ne previše, da i ja priupitam cijenjeni publicum nešto.

Imao sam zaručnicu u Americi i trebali smo se uzeti ljetos blablbablblbabla. Pripreme krenule sve full coll. E sad prelomni trenutak zaplet. Kaže ona meni prije jedno deset dana, kako njena stara možda neće dobiti slobodno na poslu i da neće moći doći u našu mahalu za The Day. Ja hladno: "Dobro i šta onda?"
Da bi onda tu planula ko da je u materinu sastavih, jesam li ja normalan kako će se ona udat bez mame?! Ja kažem ok bona uzmemo se ovdje formalno i odemo tamo i naravimo dernek da vas SAD zna i gotovo.
Medjutim jok ona poludila totalno i ja ispah najgori. blablabla

Danas meni više pun svega, pošto je ona hladna ko led od tad rekoh šta je ba šta je problem. I lijepo meni cura kaže da sam ja nju totalno ohladio pošto sam to rekao. :? :? :?

Jel ja bijah upravu ili jok ili gdje zeznuh izdaju me male sive ćelije majke mi. Mislim nisam od onih koji sjeku vene sad i popiju pola grada, al sam još uvijek plaho zbunit.
Brate nezgodna situacija do bola ... al ti najbolje znaš šta ćeš i kako ćeš .... meni se nešto slično desilo samo što je kod mene to isto bilo nakon nekih 13 mjeseci braka ...
pustopoljina

#410 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by pustopoljina »

Ghost_Rider_XXX wrote:Boga mi još se nije javila. Objavljujem zvanično dosta. U narednih mjesec dana skupljam prijave za stručni žiri. Prijave, sa kraćom biografijom, te dokazom o školskoj spremi kao i uvjerenje od nadležnih institucija da su vam sve na broju, dostaviti na pp, najkasnije do 11.04.2011. Kandidati koji prodju u uži krug biće pozvani na kraći razgovor i duže alkoholiziranje (zbog provjere ponašanja u stresnom ambijentu).
ne pisem PP, da se ne bi shvatilo kao prijavnica :P :lol: :lol:
trebace ovo tek "probaviti", ali posto se JOS nije javila...
nije to vise do tebe...
ko moze toliko gurati ignorisanje, je neko ko je vec odlucio...inace bi bila sretna sto se ne predajes, tvoj epsko-lirski mail u kojem si rekao sve sto imas reci je tvoj trenutni maksimum, ti se ne mozes spakovati i pojaviti tamo...a vjerujem da si pisao iz duse.
ako se ikada vise javi (nezvanicni rokovi, a znaju se bivsi/e javiti bas kad ti fino krene :) ) razmisli dobro... da ne biste bili oni sto po mjesec dana ne pricaju, ili komuniciraju preko djece.

hej... ostavi autodestruktivno ponasanje, ti si sebi najbolji prijatelj...bolje skuhaj sebi supicu koliko god smijesno zvucalo. :skoljka: lijeci i dusu i tijelo :)
Tranquilizer

#411 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Tranquilizer »

Dobar savjet, mudre rijeci treba poslušati ;-)
Ghost_Rider_XXX

#412 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

pustopoljina wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:Boga mi još se nije javila. Objavljujem zvanično dosta. U narednih mjesec dana skupljam prijave za stručni žiri. Prijave, sa kraćom biografijom, te dokazom o školskoj spremi kao i uvjerenje od nadležnih institucija da su vam sve na broju, dostaviti na pp, najkasnije do 11.04.2011. Kandidati koji prodju u uži krug biće pozvani na kraći razgovor i duže alkoholiziranje (zbog provjere ponašanja u stresnom ambijentu).
ne pisem PP, da se ne bi shvatilo kao prijavnica :P :lol: :lol:
trebace ovo tek "probaviti", ali posto se JOS nije javila...
nije to vise do tebe...
ko moze toliko gurati ignorisanje, je neko ko je vec odlucio...inace bi bila sretna sto se ne predajes, tvoj epsko-lirski mail u kojem si rekao sve sto imas reci je tvoj trenutni maksimum, ti se ne mozes spakovati i pojaviti tamo...a vjerujem da si pisao iz duse.
ako se ikada vise javi (nezvanicni rokovi, a znaju se bivsi/e javiti bas kad ti fino krene :) ) razmisli dobro... da ne biste bili oni sto po mjesec dana ne pricaju, ili komuniciraju preko djece.

hej... ostavi autodestruktivno ponasanje, ti si sebi najbolji prijatelj...bolje skuhaj sebi supicu koliko god smijesno zvucalo. :skoljka: lijeci i dusu i tijelo :)
Kao što već rekoh ja nisam Onur, a Boga mi ni on Šeherzada tako da sad se može lijepo pojaviti na pragu, ma kakve moje emocije bile ne bi ha prešla. Ako ti se neko kune na vječnu ljubav i sl. a onda jedna moja manje više nespretna izjava to sve sruši. Hebo ti takvu ljubav.

I ne nisam autodestruktivan nije mi to u karakteru, samo mislim da mi je falilo da bez ikakvih obaveza pićim s rajom i zalomim do kad hoću. Sve ovo vrijeme dok smo ganjali ovu distance vezu to nisam radio, da ne bi slučajno pomislila da sam u kakvom kapitalnijem zijanu.
Ne ganjam ja topljenje tuge u alkoholu jer to je sasvim kontraproduktivno, samo si još jadniji ujutro.
Ghost_Rider_XXX

#413 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

sanabe wrote:E svaka mu je za bukvara :D
Dješ mi bona to reć hoš da se ufuram? :lol:
bosnianidiot

#414 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by bosnianidiot »

Ja sve pishem i pamtim...pratim bolje nego Juriceva predavanja :D
Profesore ghost :thumbup:
ladyblue18

#415 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

Ka'ce piva? :zoka: :D
Ghost_Rider_XXX

#416 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

ladyblue18 wrote:Ka'ce piva? :zoka: :D
Kad god kažeš.
ladyblue18

#417 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Kad god kažeš.
Pa ne castim ja, nego ti. :twisted: :D
Ghost_Rider_XXX

#418 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Sa_dy wrote:
Nema :cry: ,sve propalo i piva,i dobacivanje trebama,i geganje momkoFA. :cry: :lol:
ko je ba vidio hajra od dobacivanja? Ili dodji il' se prodji, čuj sad mi sjedimo i vrištimo Halo dobra djido loma, bjež ba.
ladyblue18 wrote:Pa ne castim ja, nego ti. :twisted: :D
Pa ako je do mene može oma.
Ghost_Rider_XXX

#419 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

sanabe wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
ko je ba vidio hajra od dobacivanja? Ili dodji il' se prodji, čuj sad mi sjedimo i vrištimo Halo dobra djido loma, bjež ba.
.
Image

Vidi ga :twisted: dje smisao za humor bem ti?
Ma šta se domah ljutiš, ne misliš valjda da sam ozbiljan? Ne da ćemo dobacivati, nego ima da ih natjeramo i na striptiz što muške što ženske, da bidemo gender senzitivni.
ladyblue18

#420 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

Ghoste vodi je u Bosnu. :roll: :D
Ghost_Rider_XXX

#421 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

ladyblue18 wrote:Ghoste vodi je u Bosnu. :roll: :D
E s Ghostom ne mere u Bosnu. Tamburaši domet, a gole drekavice fakat ne mogu podnijeti. Kao alternativu ti nudim da se ja popnem na sto. :D
ladyblue18

#422 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

E onda moze u Jez ili Pivnicu. :lol:
Cholina_Lokica

#423 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Cholina_Lokica »

Ghost_Rider_XXX wrote:
ladyblue18 wrote:Ghoste vodi je u Bosnu. :roll: :D
E s Ghostom ne mere u Bosnu. Tamburaši domet, a gole drekavice fakat ne mogu podnijeti. Kao alternativu ti nudim da se ja popnem na sto. :D
Opucaces glavom u plafon
Ghost_Rider_XXX

#424 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

ladyblue18 wrote:E onda moze u Jez ili Pivnicu. :lol:
Ako baš mora može, al više volim, underground, pa recimo pub u loli ili tako nešto. Al eto finale može biti u Ježu
burek_in_space

#425 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote:E onda moze u Jez ili Pivnicu. :lol:
Ne mozhe, prodao sam pishtolj, a bez njega ne idem na nesigurna mjesta.
Locked