Jeli Ghost upravu ili nije?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ma.Le.Na

#251 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ma.Le.Na »

..jel ona cita ovaj forum?
burek_in_space

#252 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

Šef wrote:
OdrAcemo i tog ĆelA. 8-)
E shefe, shefe...sad si se nash'o kofrchiti. :oops: :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#253 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Bloo »

sanabe wrote:
swirl wrote:@Ghost A jesi li ti sa njom ikako vise pricao od tog dana kad te nazvala i rekla to sve za mamu?
sjoooj, hocula ja opet? :roll: :mrgreen: :skoljka:
po defaultu bi trebala i bilo bi pozeljno :D
Mis mekinjas

#254 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:
Ma.Le.Na wrote:..jel ona cita ovaj forum?

jok ba, pa nema ovog foruma u AmeriKi :P :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

nego Ghost, u kojem je ona gradu u Americi, znam ljude, natućemo mamu... :D
Ghost_Rider_XXX

#255 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

sanabe wrote:
swirl wrote:@Ghost A jesi li ti sa njom ikako vise pricao od tog dana kad te nazvala i rekla to sve za mamu?
sjoooj, hocula ja opet? :roll: :mrgreen: :skoljka:
To ti bolje od mene radiš. :D
amhrienizi

#256 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by amhrienizi »

Ghost izvini ne znam i ja kud udaram sama od sebe( ima i moj post na forumu) i necu stici sve odgovore forumasa procitati ali de fakat vidi kolio ste vi zajdeno, da cura jednostavno nije predmenstrualna?? pa jo smeta svaka sitnica i istresa se na tebi. jos ju je i trema uhvatila...
bezze razlog za raskid.
javi se ti njoj fino i polahko sa njom ako ti je do nje stalo.
dajte ljudi dosta je ovih tuznih ljubavi! ;-)

sretno!!
HaHaHa2

#257 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by HaHaHa2 »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Pa očigledno nećemo. Ma koliko bolilo i bilo teško proće, a ja nisam tip koji će plakati i moliti. Jer očigledno kao što Havana reče izgleda da nema tu materijala za braka. Možda ovo neka ljutnja progovara iz mene ne znam ali čitajući sve ove postove i sumirajući masu stvari u glavi, možda je ovako i najbolje. jer ne mogu da vjerujem zaista da jedna moja nespretna izjava može sve otjerati u honduras. Šta bi bilo onda u braku da kupim žice za gitaru koje koštaju 10$ više nego što je ona naumila da mogu koštati?!

Ne bih Mariju nego Mariu, ali tada joj rekoh da ako se njenima to neće svidjeti ne mora biti Maria, možemo tražiti nešto drugo.
Vjeruj ghost, prosao nesto slicno a razlog je sasvim drugi bio 8)
minessa

#258 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by minessa »

"Najlakse" je reci gotovo je i idemo dalje. Ja ipak ne bih tek tako odustala od svega, jer vrijeme koje ste proveli zajedno i ulozili u vasu vezu ipak ne mozes odbaciti. Vjerujem da ste puno toga i "predeverali" i prosli zajedno i da jedan njen ili tvoj pogresan potez nije i ne moze biti razlog da sve ode u pm... Da je nasla nekog drugog ili imala neke druge razloge koji su se "nakupili" oni bi se davno nakupili i puklo bi to vjeruj mi dosta ranije - ne bi planirala brak i buducnost s tobom. Veze na daljinu jako tesko opstaju ako nema velike ljubavi, ja sam stekla dojam da ti nju bas volis, a vjerujem da i ona tebe voli. Mozda zvuci previse idealisticki s moje strane, ali mani se ponosa i stvari ako je sad ovako kako bi mi bilo kasnije... svi mi imamo zute minute i kazemo nesto sto bas i ne mislimo, i smanjen nam je prag tolerancije ali to kod vas je fakat sitnica i sigurno nije ni njoj jednostavno.
u konacnici moze se vjencanje i prolongirati, kao da je to sveto pismo dok stvari opet ne dodju na svoje.
Sigurno je bilo situacija ranije kad je ona nazvala poslije svadje( a vjerovala je da nije nista kriva...), pa zovi i ti sad... ako se i ne javi opet zovi... nije pala mrtva glava. Ti tu zenu volis i to je najvaznije.
Na kraju krajeva svi smo mi ljudi, a ljudi grijese...
Znam da sam rekla sve suprotno od ostalih, ali fakat mislim i vjerujem u ovo sto sam napisala.
theTruePath

#259 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by theTruePath »

Ako je nesto drugo u pitanju i ako je ona samo trazila neki razlog,onda bi on to trebao primjeniti to na njoj prije.Pa jel bila drugacija,hladnija i sl?
Ghost_Rider_XXX

#260 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

amhrienizi wrote:Ghost izvini ne znam i ja kud udaram sama od sebe( ima i moj post na forumu) i necu stici sve odgovore forumasa procitati ali de fakat vidi kolio ste vi zajdeno, da cura jednostavno nije predmenstrualna?? pa jo smeta svaka sitnica i istresa se na tebi. jos ju je i trema uhvatila...
bezze razlog za raskid.

sretno!!
Ja njoj sinoc napisah mail, haman ko sublimat Dostojevskog i Goethea, još ne dobih ni habera. Ostavio sve frekvencije upaljene, od msn, preko skype, magic jacka, nastaviti niz, nije se javila.
Ma poštujem ja PMS maksimalno ali i mene trese HNS, pa nikog ne zajebavam.
Ne znam šta više da radim na telefon rekoh već da mi se javlja sekretarica, a ne mogu da upalim avion da odem tamo, nisam karburator ispuho.
Da je volim to je fakat, al isto tako sve ima svoje granice, jer ako milion stvari uradim i progutam i predjem, valjda i ona može vratiti bar 10%.

Mogu se raspast na proste faktore, ali više slušalicu ne dižem, jer kakav god da sam nisam ničim zaslužio da me ignoriše.
Michun

#261 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Michun »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Michun wrote:eee, ghost...sranje pa to ti je :o
nemam vremena da citam ali predpostavljam da je bilo svakakvih komentara.
misljene skromno...nije razlog mama i tvoja reakcije nego xy razloga koji se se nagomilavali prije.

ja znam za par koji su "dosli pred opstinu" i onda ona rekla ja cu svoje - tvoje prezime, on reko neces, ona rekla hocu i tacka, on reko preko mene mrtvog, ona rekla necu se ni udat ako mi ne das da zadrzim svoje...bum, tras. gotovo.
Eto i tu sam popustio. Htjela je da doda prezime, i to sam prihvatio.
Ih jesi joj uslugu ucinio - cuj popustio!!!
Ma.Le.Na

#262 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ma.Le.Na »

kako vi brzo odustajete :roll:
JThomas

#263 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by JThomas »

a hoćemo l' nekoga slomiti?
madner

#264 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by madner »

Ja sam za. Covjek je navikao na bol i nece se bunit :D
JThomas

#265 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by JThomas »

a velike mu fajde i da se buni :D
Bloo
Globalna šefica

#266 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Bloo »

sanabe wrote:
JThomas wrote:a hoćemo l' nekoga slomiti?

Hocemo, mog bivseg :kravata: :mrgreen: slobodno ga u glavu :lol:

zar mu en bi bilo gore da ga zatvorimo u sobu sa tobom i ne damo mu vanka :D ?
amhrienizi

#267 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
amhrienizi wrote:Ghost izvini ne znam i ja kud udaram sama od sebe( ima i moj post na forumu) i necu stici sve odgovore forumasa procitati ali de fakat vidi kolio ste vi zajdeno, da cura jednostavno nije predmenstrualna?? pa jo smeta svaka sitnica i istresa se na tebi. jos ju je i trema uhvatila...
bezze razlog za raskid.

sretno!!
Ja njoj sinoc napisah mail, haman ko sublimat Dostojevskog i Goethea, još ne dobih ni habera. Ostavio sve frekvencije upaljene, od msn, preko skype, magic jacka, nastaviti niz, nije se javila.
Ne znam šta više da radim na telefon rekoh već da mi se javlja sekretarica, a ne mogu da upalim avion da odem tamo, nisam karburator ispuho.
Da je volim to je fakat, al isto tako sve ima svoje granice, jer ako milion stvari uradim i progutam i predjem, valjda i ona može vratiti bar 10%.

Mogu se raspast na proste faktore, ali više slušalicu ne dižem, jer kakav god da sam nisam ničim zaslužio da me ignoriše.

koliko ovo vec dugo traje?? kad je trebalo biti vjencanje??
da ona tebe malo ne testira? mozda joj je ko sapnuo da si s njom zbog papira?? (mozda ovo nije relevantno, ali dosta sam takvih prica cula i ucviljenih cura vidjela, koje misle da je momak iz Bosne sa njima samo zbog papira).

de ti nama reci sta ste vas dvoje u horoskopu?? :D
true

#268 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by true »

JThomas wrote:a hoćemo l' nekoga slomiti?
ti i madner naj prijedloge
hajmo mi fino mamu našutati
a nek on kaze da ima drugu pa ja

:D sto se tice prezimena ja sam svojoj djevojci rekao da moze uzeti moje ili nece nikako.:D
al su joj male sanse jer mi je brak dalek mozda jos 10 godina
Dioda

#269 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Dioda »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ja njoj sinoc napisah mail, haman ko sublimat Dostojevskog i Goethea, još ne dobih ni habera. Ostavio sve frekvencije upaljene, od msn, preko skype, magic jacka, nastaviti niz, nije se javila.

Nije fer sto ignorise, i trebala je napisati sta je razlog ljutnji, u cemu je problem, i da li je zato da ga pokusate rjesavati.
Mozda je u nekoj fazi durenja :-) Ne znam da li je to prije radila, dosta cura tako umjesto rjesavanja problema nastoje natjerati momka da sam skonta gdje je pogrijesio :-) Sto se naravno nikad ne desi, jer nije niko vidovit :roll:

Nadam se da ce ti se javiti :D
amhrienizi

#270 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by amhrienizi »

Mozda je u nekoj fazi durenja :-) Ne znam da li je to prije radila, dosta cura tako umjesto rjesavanja problema nastoje natjerati momka da sam skonta gdje je pogrijesio :-) Sto se naravno nikad ne desi, jer nije niko vidovit :roll:

[/quote]
1mala

#271 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by 1mala »

Mozda joj je pukao nokat ili je propustila svoju omiljenu seriju......mozda je kupila pogresno mlijeko za tijelo.....mozda je kozmeticarka nije dobro izdepilirala :lol: :lol: :lol: ma daj te ljudi :shock: ako se nije udostojila , javiti covjeku s kojim je planirala zajednicki zivot, onda....... :run:
Envy

#272 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Envy »

Dioda wrote:
Nije fer sto ignorise, i trebala je napisati sta je razlog ljutnji, u cemu je problem, i da li je zato da ga pokusate rjesavati.

Ma nije fer,naravno, a i ako se duri, trebalo bi je proci, jer ima razloga da to prode, vjencenje, nije to nimalo neozbiljna stvar...I na kraju krajeva, sve je rekla/dokazala/ pokazala dali je zapravo i bila spremna za to, i koliko obzira i ljubavi imala prema Gost-u...Ne bi me iznenadilo da se vise i ne javi...
Ghost_Rider_XXX

#273 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

sanabe wrote:a-a, prosla me ta furka :mrgreen: sad hocu da nas je puno, svak po samar i cvoku, dosta :lol:

ode ovo u chat, Ghost halali :D
necemo vise :wink:
Ma halal, al mislim da ne treba nikog ni marisat ni vrijedjat, ipak smo i ti i ja izabrali te ljude s kojima smo bili, niko nas nije natjerao na takvo što. Ma koliko bio ljut, neće, ne želim i ne smijem, pljuvati ni po njoj ni po njenoj staroj. Realno pljuvanje po bivšim partnerima je u neku ruku i pljuvanje po samom sebi. Hebi ga treba se dići iznad tih niskih strasti i krenuti dalje.
Luce

#274 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Luce »

Ghost_Rider_XXX wrote:
sanabe wrote:a-a, prosla me ta furka :mrgreen: sad hocu da nas je puno, svak po samar i cvoku, dosta :lol:

ode ovo u chat, Ghost halali :D
necemo vise :wink:
Ma halal, al mislim da ne treba nikog ni marisat ni vrijedjat, ipak smo i ti i ja izabrali te ljude s kojima smo bili, niko nas nije natjerao na takvo što. Ma koliko bio ljut, neće, ne želim i ne smijem, pljuvati ni po njoj ni po njenoj staroj. Realno pljuvanje po bivšim partnerima je u neku ruku i pljuvanje po samom sebi. Hebi ga treba se dići iznad tih niskih strasti i krenuti dalje.
Svaka cast, istog sam misljenja!
Sacekaj ba jos malo, da se strasti smire, vidjeces sta je posrijedi...ne donosi unaprijed zakljucke.
Najteze je kad covjek ne zna na cemu je, ali eto sabur i vidjeces da li je fakat vrijeme da se move on ili je to bilo samo trenutno nerazumijevanje! iskreno se nadam ovo drugo
zonna

#275 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by zonna »

stvarno je strasno da pred vjencanje neka glupost (jer to jeste glupost) dovede do toga da se ona vise ne javlja. ja mislim, i zao mi je sto cu dodatno ghosta razocarati, da ona jednostavno nije osjecala to sto je govorila. zaljubljenost prosla i nije ostalo nista. nijedan razlog ne moze dovesti do toga da se ne pokusa raspraviti u vezi gdje je postojalo NESTO. kakva god veza da je bila, prijateljska ili ljubavna nebitno, iz postovanja prema tome NECEMU ne prelazimo olako preko toga i onako prestanemo komunicirati. ako je nesto bilo vrijedno u nasim ocima onda pokusavamo razumjeti drugu stranu, u ovom slucaju ghosta i njegovo "i sta sad?". ona se ne javlja i to je to. i ako se nekad javi ghoste, ja bih dobro odvagala njene razloge i osjecaje.
Locked