Zvucis k'o da je definitivno gotovo. *Dje's pohitio sa zaljenjem, cekaj bolan jos malo da vidis(mo) sta ce bit', pa poslije ukljuci emocije nakon dok vidis sta ce bit' stvarno. Ha ja!Ghost_Rider_XXX wrote:Ma bolan ne bio, čak sam i ja zabezeknut. Nije problem u samoj situaciji nego priloškoj odredbi za način. Pa rekoh da vidim da nije do mene. A što se tiče rješenja problema, to je vrlo jednostavno. Kao što sam i ranije govorio život ne počinje i ne zavšrava s jednom osobom.Bullet Tooth Tony wrote:kontam koji je trol sad temu otvorio .... kad ono ti ...![]()
, kontam sta mu je , on je fol uvijek imao neke fensi suuper korisne komentare trolovima za ljubav a sad ne moze u avliji svojoj da se skonta
![]()
![]()
![]()
![]()
nista , nastavite![]()
Al sam utripovo da sam ja kriv zbog svega pa da vidim i mišljenje drugih ljudi. Istina je da je pravo volim, ali ako je ovo razlog da ona razjebe zaruke i mene pedalira nema problema.
Ghost se vrlo brzo sabere, zatim oduzme i ode da se množi. Meni je bitno da mi je savjest čista i da sam sve radio najbolje kako sam znao i umio, ako to nije dovoljno, onda moje najbolje nije dovoljno dobro i šta ja tu mogu.
Naravno da sad boli i da mi je puna glava svakojakih kombinacija, ali razbistriće se jebaji ga.
Jeli Ghost upravu ili nije?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#101 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
- Ghost_Rider_XXX
#102 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma nešto kad se sumiram vas cijeli život igram fer i otvoreno i vazda me neko naguzi. Pokušavam nikog ne zeznut svjesno, pomoći gdje mogu, razumjeti, shvatiti, podržati.Eleonora wrote:Ja nesto gotivim ovog Ghosta.
Sve ce ti se samo pokazati.Ti samo nastavi ''igrati'' fer i otvoreno.
Al kad je meni napeto, onda niko ne može da pretrpi petodnevnu Ghostovu nervozu.
-
theTruePath
#103 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Dioda wrote:Tako funkcionisu pubertetlije, a ne ljudi koji se planiraju vjencatitheTruePath wrote:sta ces mala glumi,digla nos..mora joj on pokazati,tako zenske funkcionisu
ali halo cura je ocito na tom nivou kad ju je uspio "ohladiti" onim komentarom
-
PalaSa Marsa
#104 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost_Rider_XXX wrote:Ma nešto kad se sumiram vas cijeli život igram fer i otvoreno i vazda me neko naguzi. Pokušavam nikog ne zeznut svjesno, pomoći gdje mogu, razumjeti, shvatiti, podržati.Eleonora wrote:Ja nesto gotivim ovog Ghosta.
Sve ce ti se samo pokazati.Ti samo nastavi ''igrati'' fer i otvoreno.
Al kad je meni napeto, onda niko ne može da pretrpi petodnevnu Ghostovu nervozu.
Opusti se uzivaj, nista se desava za djaba, za sve postoji razlog, sve ima svoj motiv i svoj cilj. Na nama je da cekamo i vidimo sta ce bit'.
-
PalaSa Marsa
#105 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Mojne tako, mozda je i ona pod pritiskom tog velikog dogadjaja pa nije ni ona svoje pameti, sto kazu.theTruePath wrote:Dioda wrote:Tako funkcionisu pubertetlije, a ne ljudi koji se planiraju vjencatitheTruePath wrote:sta ces mala glumi,digla nos..mora joj on pokazati,tako zenske funkcionisu
ali halo cura je ocito na tom nivou kad ju je uspio "ohladiti" onim komentarom
Zato velim da je najbolje da to malo sve odspava i polegne na svoje mjesto.
- bez_ideje
#106 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Haj svega ti prosvijetli covjeka na kojem mu je cura nivou
Kakve su to baljezgarije o ljudima ,a Ghoste da su i tebi sve ciste,smetalo bi ti da se osoba koju si juce htio da zenis,provlaci ovuda u ovakvom kontekstu,pa da ste prekinuli jos 100 puta.....
Kakve su to baljezgarije o ljudima ,a Ghoste da su i tebi sve ciste,smetalo bi ti da se osoba koju si juce htio da zenis,provlaci ovuda u ovakvom kontekstu,pa da ste prekinuli jos 100 puta.....
- because_of_you
#107 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
bez_ideje wrote:Haj svega ti prosvijetli covjeka na kojem mu je cura nivou![]()
![]()
![]()
Pa nije rekao ništa ružno o njoj
Štaviše, voli je, ne razumije kako se odjednom ohladila, dao sve od sebe... Ne znam ko je mogao nešto loše zaključiti o njoj i na osnovu čega
- bez_ideje
#108 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nisam mislila na Ghosta,nego na komentare koje ostavljaju o djevojci
- cava
#109 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Šta li će dalje biti 
- because_of_you
#110 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
bez_ideje wrote:Nisam mislila na Ghosta,nego na komentare koje ostavljaju o djevojci
Pa to jest greška, dvoje koji se raziđu bilo kad i iz bilo kojeg razloga ne znači po defaultu da je neko od njih dvoje loš insan
- because_of_you
#111 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Đe sam pogriješila

- because_of_you
#112 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
sanabe wrote:because_of_you wrote:Đe sam pogriješila![]()
![]()
Nisi nigdje![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p5373320
Rijetko koristim, ako će ti biti lakše
- Bullet Tooth Tony
#113 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
slazem se sa ovimbez_ideje wrote:Haj svega ti prosvijetli covjeka na kojem mu je cura nivou![]()
![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#114 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
because_of_you wrote:sanabe wrote:because_of_you wrote:Đe sam pogriješila![]()
![]()
Nisi nigdje![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p5373320
Rijetko koristim, ako će ti biti lakše![]()
po defaultu ne koristiš
- Ghost_Rider_XXX
#116 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ne kapiram onaj nivo. Na kakvom to nivou treba da bude. Ja ne mogu i ne smijem ništa ružno o njoj reći taman i da je nafatala novog zagondžiju. Ima ljudi koji ne mogu trpiti nedostatak fizike, i fakat je teško.bez_ideje wrote:Haj svega ti prosvijetli covjeka na kojem mu je cura nivou![]()
![]()
![]()
E sad jesul meni sve čiste ili nisu ne znam, introspekciju ne priznaje psihologija. Ja sam ovu temu otvorio zbog sebe i da preispitam vlastite postupke, ni u kom slu čaju ni u ludilu da nju blatim na bilo koji način. S toga bih i zamolio cijenji publicum da piše u skladu s tim. Jer ovo nije tema vaka je naka, majku joj fuksastu, nego jesam li ja fulao, i jesu li moji stavovi glede svega previše flegmatični i izracionalizirani.
- pustopoljina
#117 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
dragi ghost,Ghost_Rider_XXX wrote:Eh vako, pošto sam prilično zbunjen, malo rasut, ne previše, da i ja priupitam cijenjeni publicum nešto.
Imao sam zaručnicu u Americi i trebali smo se uzeti ljetos blablbablblbabla. Pripreme krenule sve full coll. E sad prelomni trenutak zaplet. Kaže ona meni prije jedno deset dana, kako njena stara možda neće dobiti slobodno na poslu i da neće moći doći u našu mahalu za The Day. Ja hladno: "Dobro i šta onda?"
Da bi onda tu planula ko da je u materinu sastavih, jesam li ja normalan kako će se ona udat bez mame?! Ja kažem ok bona uzmemo se ovdje formalno i odemo tamo i naravimo dernek da vas SAD zna i gotovo.
Medjutim jok ona poludila totalno i ja ispah najgori. blablabla
Danas meni više pun svega, pošto je ona hladna ko led od tad rekoh šta je ba šta je problem. I lijepo meni cura kaže da sam ja nju totalno ohladio pošto sam to rekao.![]()
![]()
![]()
Jel ja bijah upravu ili jok ili gdje zeznuh izdaju me male sive ćelije majke mi. Mislim nisam od onih koji sjeku vene sad i popiju pola grada, al sam još uvijek plaho zbunit.
nemam trenutno snage procitati komentare drugih forumasa, pa oprosti(te) mi ako se sta ponovi:
- ti i tvoja cura ionako tesko podnosite razdvojenost (svjedoci mali milion tvojih postova u kojima kukas za njom),
-oboje mislite da se zrtvujete (ti za njenu karijeru, ona za vas oboje),
-mozda se nagomilao bijes (ja sam ovdje zrtva) i sa jedne i sa druge strane
- vjencanje je RADOSTAN dogadjaj (osim sto je formalitet)
- cura ima zivu mamu, koju zeli na svom vjencanju (ima legitimno pravo na to!!! i ti to znas!), jedan od razloga sto ja ne razmisljam o svom vjencanju, tj. svadbi, je taj sto nisam sigurna da bih na njemu bila vesela- ja mame nemam vise.
- godinama ste u vezi, godinama to cekate i to sto su vam se zivci istanjili nije razlog da padnete metar pred ciljem.
- mozes reci da ste odrasli ljudi, ali vidjela sam ljude od sezdeset godina kako placu za roditeljima i nemoj biti krmak i inatiti se, gdje inatu nije mjesto.
- sigurno je jesi povrijedio...mislim, cini mi se da si negdje spomenuo da su tvoji razvedeni (ili sam umislila)- mozda je to tebe napravilo "jacim" (prividno), odvojenijim...ali to ne znaci da je tvoja cura mala kmezavica koja bi mamu i na medeni mjesec vodila, to samo znaci da je to dan na kojem tu trebaju biti oni ljudi koji su vam vazni, koje volite. radost je veca, kad se dijeli.
- ti jesi lik koji plane u tren oka, cesto i s pravom, ali...BOLAN, S NJOM KONTAS DJECU PRAVITI!!!
spusti se na zemlju i sredi to!
- Eleonora
#118 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nema ti boljeg savjete od ovog gore.
- bez_ideje
#119 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghoste,da ne bude zabune,ja sam u prvoj recenici odgovarala na post od True Patha,koji nivo balavice pripisuje uz tvoju djevojku odgovarajuci nekome na post.....pa mi je bas ruzno izgledalo sve to ...ti ,koji mozda i nisi iz krivih namjera zapoceo temu,ali je otislo u krivom smijeru,jer bi najpostenije bilo da se ovdje diskutuje o tebi i tvojim stavovima jer si svjesno usao u iznosenje problema na forumu i mozes odgovoriti,a ne u to sta je ona mislila ili nije mislila i na kojem je "nivou" njeno razmisljanje i reagovanje.......Ghost_Rider_XXX wrote:Ne kapiram onaj nivo. Na kakvom to nivou treba da bude. Ja ne mogu i ne smijem ništa ružno o njoj reći taman i da je nafatala novog zagondžiju. Ima ljudi koji ne mogu trpiti nedostatak fizike, i fakat je teško.bez_ideje wrote:Haj svega ti prosvijetli covjeka na kojem mu je cura nivou![]()
![]()
![]()
E sad jesul meni sve čiste ili nisu ne znam, introspekciju ne priznaje psihologija. Ja sam ovu temu otvorio zbog sebe i da preispitam vlastite postupke, ni u kom slu čaju ni u ludilu da nju blatim na bilo koji način. S toga bih i zamolio cijenji publicum da piše u skladu s tim. Jer ovo nije tema vaka je naka, majku joj fuksastu, nego jesam li ja fulao, i jesu li moji stavovi glede svega previše flegmatični i izracionalizirani.
I zasmetalo mi je to ,sto ti,ne reagujes na te stvari !
Sve najbolje u rjesavanje toga
- Ghost_Rider_XXX
#120 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Upravu si sto posto. Na žalost ne stigoh regovati, jer pokušavam da se saberem isčitam savjete, a povrh svega toga pokušavam raditi, jer moj kapitalista baš nije Dr. Phil i hladno ga zaboli kako se ja osjećam. On hoće gotov poso.bez_ideje wrote:Ghoste,da ne bude zabune,ja sam u prvoj recenici odgovarala na post od True Patha,koji nivo balavice pripisuje uz tvoju djevojku odgovarajuci nekome na post.....pa mi je bas ruzno izgledalo sve to ...ti ,koji mozda i nisi iz krivih namjera zapoceo temu,ali je otislo u krivom smijeru,jer bi najpostenije bilo da se ovdje diskutuje o tebi i tvojim stavovima jer si svjesno usao u iznosenje problema na forumu i mozes odgovoriti,a ne u to sta je ona mislila ili nije mislila i na kojem je "nivou" njeno razmisljanje i reagovanje.......
I zasmetalo mi je to ,sto ti,ne reagujes na te stvari !
Sve najbolje u rjesavanje toga
Još jednom ponavljam ovdje me ne insteresuje njen mentalni sklop no osvrt ljudi na moj postupak, koji je već naveden. Epiteti balavica, fuksa i slično zaista su suvišni.
- fatamorgana
#121 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Evo jedna kaibojska pjesma kao podrška Ghostu!
- Bloo
- Globalna šefica
#122 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
sanabe wrote:A pa ljudi, nije rekao "Sta ce nam tvoja mama? Ne treba nam na svadbi " Nije stvar emocija nego prakticnosti. Ne moze doci? Bog me ubio ako i ja ne bih pitala " Ja i sta sad/' u smislu "Sta cemo? Imas li ti kakvu ideju?" Nije mrtva glava, rjesice se nesto, nema mjesta panici...
slažem se
svi bi mi po defaultu to pitali, vjerovatno te je samo pogrešno razumjela
- pustopoljina
#123 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
vala besana, da ja iznesem nesto kao problem i da mi ti na to kazes "pa sta", slijedece sto bi bilo pametno je da se sagnes da te ne zakaci nepoznati leteci objekat1906 wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Eh vako, pošto sam prilično zbunjen, malo rasut, ne previše, da i ja priupitam cijenjeni publicum nešto.
Imao sam zaručnicu u Americi i trebali smo se uzeti ljetos blablbablblbabla. Pripreme krenule sve full coll. E sad prelomni trenutak zaplet. Kaže ona meni prije jedno deset dana, kako njena stara možda neće dobiti slobodno na poslu i da neće moći doći u našu mahalu za The Day. Ja hladno: "Dobro i šta onda?"Da bi onda tu planula ko da je u materinu sastavih, jesam li ja normalan kako će se ona udat bez mame?! Ja kažem ok bona uzmemo se ovdje formalno i odemo tamo i naravimo dernek da vas SAD zna i gotovo.
Medjutim jok ona poludila totalno i ja ispah najgori. blablabla
Danas meni više pun svega, pošto je ona hladna ko led od tad rekoh šta je ba šta je problem. I lijepo meni cura kaže da sam ja nju totalno ohladio pošto sam to rekao.![]()
![]()
![]()
Jel ja bijah upravu ili jok ili gdje zeznuh izdaju me male sive ćelije majke mi. Mislim nisam od onih koji sjeku vene sad i popiju pola grada, al sam još uvijek plaho zbunit.
vjerovatno si imao slicnih "ispada" i prije - tj ispada gdje te ona vidjela kao hladnog i nekog ko je ne shvata
tu je casa prelila![]()
na necemu bitnom i za nju emotivnom - odgovor ti je previse objektivan i drzak
i onda se zapita - s kim to treba zivot provesti
EDIT: u sustini naljutilo je to sto jos nisi naucio sta joj je bitno u zivotu
(morala sam, ne zamjeri
- because_of_you
#124 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
S obzirom da su u dugogodišnjoj vezi, neobično je to da nije navikla na njegov način reagiranja
To što je onako "hladno" dobacio "Šta s tim", nije trebala tako dramatično shvatiti, već na šegu okrenuti, te fino se dogovoriti o rješenju koje ne uključuje raskid veze koja je pred brakom 
- pustopoljina
#125 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
pa bez obzira na radni staz od prvog dana postoje osobine partnera koje nekad uspjesno, nekad manje uspjesno tolerises (i on tebe)...nekad zbog nacina reagiranja bas volis tog partnera, nekad bi mu siju zavrnuo zbog istog tog nacina reagiranja.
nekad nekome kazes - pa to si ti...
a nekad- OPET TI!!!
nekad nekome kazes - pa to si ti...
a nekad- OPET TI!!!