jel vas startovala osoba istog spola ikada
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Babsy
Moze bit,... moze bit,... kao i Mallena,... propale manekenčice...Hera wrote:Hej Babs! Mallena je bila neponovljiva. Sta li je sa Brinetom? Garant zivi negdje u predgradju, u ustima cigara, u narucju bebe jednom rulom, drugom kajganu przi, a na glavi vikleri.
-
St.Germain
doduse, posljednja solucija bi bila zamonasit se u kakvom zabacenom njemackom Klosteru
(al nije dotle doslo
)
imam ja jos tri dana godisnjeg, pa sumnjam da ces me stici, 13 razlike.
sad 14

imam ja jos tri dana godisnjeg, pa sumnjam da ces me stici, 13 razlike.
sad 14
- Neelix
#70 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada
komi daj nam updatekomi wrote:mene jeste i to dvijeodjednom
dok sam bio na moru...
tada sam imao šok i više ne idem na more![]()
![]()
šta su oni htjeli: GOMILU
-
callmethebreeeze
ja sam bio na dvije gayparade (sluzbeno, molicu lijepo
) i izlazio sam na mjesta gdje ima pedera i nikad me niko nije startovao
ali mi je moj najdrug koji je peder rekao da sam se dopao par njegovih drugova, sto je uvijek utjeha 
- amrica
jednom mi se jedna kolegica Francuskinja udvarala, ali bukvalno udvarala, polako, uvijek osmijeh, pa neke bezazlene porukice, kako sam joj najdraza i njabolja saradnica sa kojom je radila, pa da ide sa mnom na rucak jer ja znam gdje je najbolja klopa, blablabla, a ja mislila cura mlada, tek zavrsila fax, prvi put sluzbeno negdje, i to bas u Sarajevu poslijeratnom.... Dok se nije pocela ocesavati o mene, prvo ruke, hajde, mozda slucajno, ali kad je prvi put dotakla grudi, jao, kako sam se sokirala, sjecam se da sam izasla iz ofiice-a da se smirim, a od tada sam ja nju izbjegavala, isto tako kulturno kako se ona meni uvaljivala, sve sa osmjehom, ali na 3m udaljenosti.
Kad se sve sabere, trebalo mi bar mjesec dana da skontam o cemu se radi. I prije sam radila sa jednom zenskom koja voli zene, ali ja sam u startu pokazala da me zene ne interesuju u tom kontekstu i ta kolegica ne da nikad nije pokusala nista nego cak nikad preda mnom nije ni pricala o tome, mada se sve znalo.
Kad se sve sabere, trebalo mi bar mjesec dana da skontam o cemu se radi. I prije sam radila sa jednom zenskom koja voli zene, ali ja sam u startu pokazala da me zene ne interesuju u tom kontekstu i ta kolegica ne da nikad nije pokusala nista nego cak nikad preda mnom nije ni pricala o tome, mada se sve znalo.