jel vas startovala osoba istog spola ikada

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Vertigo

Post by Vertigo »

Bosanac sa dna kace wrote:
komi wrote:vala nije mi drago sto sam te naguzio onomad :roll: :D
samo sanjaj da ces mene dobit.... :D
alı ipak budi ponosan na sebe.... :D
ovo je neka romansa na pomolu :)
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

registrovan wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
komi wrote:vala nije mi drago sto sam te naguzio onomad :roll: :D
samo sanjaj da ces mene dobit.... :D
alı ipak budi ponosan na sebe.... :D
ovo je neka romansa na pomolu :)
vidis da vise muskraci ne startuju njega vec on muskarce, svidjelo mu se :D
Klonirana26

Post by Klonirana26 »

Ne :( Nije me startovala osoba mog pola :roll: Ne sjećam se kad me je startovao i muškarac :( , a svi znamo ko je izbirljiviji :roll:
_ambassador

Post by _ambassador »

jeste
4 puta
:oops:

ipak, bio sam dzentlmen i rekao ne na kulturan nachin, ne kao prijedlozi raje: polomiti sve kosti, utjerati mu baseball palicu straga,.... :-)

ljudi imaju pravo pokusati, valjda :roll:
neko rece utjeha :D
8-)
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

Post by Šeherzada »

Jednom....Kad se samo sjetim.A ja mislila fina cura. :D
Sreca ,bila je pametna,kada sam joj objasnila da nisam u tom fazonu,nije mi vise dosadjivala. 8-)
adisio

Post by adisio »

Mene non stop startuju kad izlazim. Volim da se fino oblacim, a zivim u sredini gdje se muskarci stvarno neznaju oblacit, pa predpostavljam da zbog tog misle da sam "njihov". Al meni to ne smeta ja im kazem odjebaus, vazno je samo da me one iz suprotnog pola startaju. Jedne noci sam naprosto bio zlostavljan... napala su me 3 pedera istu noc u 3 ralzicita mjesta, i bio sam smiren dok me u ovom trecem nije frajer ufatio za dupe i nasmijesio mi se e onda sam :x . da nije uspjeo pobjeci bilo bi svasta.
BuBu

Post by BuBu »

šta ja znam u BiH je problem da je koncentracija pedera jako velika kada si vani a posebno u Sarajevu. Problem je da vecina ima blokadu u glavi zbog okruzenja u kojem zive... pa iako salju neverbalno vibru koja jasno kaze "ja sam peder i volim kitu" ako im pridjes mozes ocekivati da ces dobiti sakom u glavu. Sve moje prijatelje pedere strance je to jako frustriralo...ja ih razumijem... nakraju sam i ja zdimio vani i nasao normalnog momka...ovi domaci su previse sjebani u glavi...

PS. a startalo me milion cura do sada i uvijek mi je to imponiralo iako sam gay i volim samo momke, da btw startam uvijek momke za koje znam da su 100% gay sve ostalo mi nije napeto...
becu

Post by becu »

Jest u Tunisu na odmoru prije dvije godine. :lol:. Toliko pedercina na jednom mjestu u zivotu nisam vidio. Al nista, kazes samo fuck off i sve ok.
dia81

Post by dia81 »

mene jesu i to vise puta i to vecinom one muskobanjaste lezbe...uzas
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#110 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by anjusha »

Joooj jeste jednom i to je bila neka bi.... I taman kad se ispricala sita o svom posljednjem vatrenom susretu sa momkom, nasla je izgovor da mi pridje blize i onako mi uvali jezik u usta... puj puj daleko bilo....
Jos da je makar bila kakva dobra.....
KemooSA

#111 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by KemooSA »

Meni se jednom desilo i to u tramvaju!
Negdje oko 12 navecer po povratku iz grada u skoro praznom tramvaju nekakav covjek, onako odoka preko 50 god. ,bazdio na alkohol i poprilicno smrdio sjeo iza mene i poceo da dobacuje mjauuuu,mjauuuuu.Ja prvo konto nekakva budala se zajebava dok nisam osjetio dodir po vratu.Onako mahinalno sam se trgno i kreno da ga posaljem u 3 picke materine ali sam vidio da je 2 puta i veci i deblji od mene i da bi ga nejebo jer je tramvaj bio u pokretu i nebi mogo pobjeci.Lagano ga iskuliram,ustanem i odem u zadnji dio tramvaja u kojem nije bilo nikog a on iza mene citavo vrijeme dobacuje:"macak hodi vamo" .
Taman kad sam pomislio da sam ga se otarasio vidio sam da je krenuo prema meni,meni se noge oduzele, jer sam znao da cu se morati fizicki obracunati sa njim i vec sam se pripremio da ga zveknem nogom u jaja.
Na svu srecu prije nego sto je dosao do mene, tramvaj je stao i ja sam sprintom izletio napolje a on se ko kakva utvara poceo smijati i opet mjauuuuuuuuuu!
Iduce dvije stanice sam trcao do kuce... :run:
otherside

#112 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by otherside »

jeste :D sreća nije bila navalentna samo mi je šapnula jednu večer da se zaljubila u mene :shock: :? nidje veze, sjedile u istom društvu 2-3 puta prije toga. reko' nemoj živa bila, kod mene nema ništa prije braka :D
callmethebreeeze

#113 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by callmethebreeeze »

otherside wrote:jeste :D sreća nije bila navalentna samo mi je šapnula jednu večer da se zaljubila u mene :shock: :? nidje veze, sjedile u istom društvu 2-3 puta prije toga. reko' nemoj živa bila, kod mene nema ništa prije braka :D
:D :D :D
Cholina_Lokica

#114 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by Cholina_Lokica »

u zadnja 2 mjeseca svaki put kad sam izasla, neka me cura muntala... ali bukvalno, 2 mjeseca nisam makla negdje da me lezba nije safatal :D ne znam sta im je u zadnje vrijeme. al samo objasnim da igram za drugi tim i oke bude :D

nesto sam im postala plaho zanimljiva u zadnje vrijeme. ja jesam bila rekla da se odricem muskaraca, ali je to zezancije bila :D:D:D
Babsy

#115 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by Babsy »

Yes.. i bilo je fun.
fatality

#116 Re:

Post by fatality »

becu wrote:Jest u Tunisu na odmoru prije dvije godine. :lol:. Toliko pedercina na jednom mjestu u zivotu nisam vidio. Al nista, kazes samo fuck off i sve ok.
uh ovo mogu samo potvrditi, i ja sam tamo na ekskurziji bio ,i onoliko pedera na jednom mjestu jos nisam vidio , iako sa druge strane nisam niti jedne zenske osobe upratio , sem ovih nasih domacih :D , vjerovatno je ta nestasica zenskog svijeta i razlog za tu situaciju u tunisu :)
PalaSa Marsa

#117 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by PalaSa Marsa »

Jeste desilo mi se ...
zelenashica

#118 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by zelenashica »

nije vala nikad...haman im vučem na muško :D ..pa bježe od mene :lol:
newbloke

#119 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by newbloke »

hahah pa super osjecaj kad te startuju... :D tek shvatis kako je zenama odlicno

1. salju ti pica :) genijalno!!! :D a ne moras nista uraditi...malo pricas seres...

2. u centru paznje...pa to godi svima :D

ja nemam nista protiv...nek startuje ko hoce...al znam ko ce dobiti :D hahaha

sve je to samo igra :)
kicky

#120 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by kicky »

odgovor na pitanje iz naslova: JEST :D
dallton

#121 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by dallton »

Odgovor na pitanje iz posta: jeste, i to ne znam ni sam koliko puta. Od toga jedno 4,5 tipova me startalo u sarajevu, 3 od njih su mi bili prijatelji ali su ono kao imali namjere, ali nije problem ostali smo prijatelji. Vani - prestao sam i brojati :lol:
Ekspanzi

#122 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by Ekspanzi »

kicky wrote:odgovor na pitanje iz naslova: JEST :D
hahah vid ti zastave, bezbeli da su te startovali..

enivej, i meni se desavalo, nekoliko puta, uglavnom na partijima.. ali nikad nisam imao problema sa smaranjem (195/92) :D
PalaSa Marsa

#123 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by PalaSa Marsa »

Pa dobro, kad neko pita, Jel' vas startovala osoba istog s-pola, i vi odgovorite da jest'..No medjutim, ako ste odgovorili potvrdno, ne mora znaciti da je ista bilo od tog nazovimo ga "startanja"...samo smo odogovrili na pitanje, nismo davali nikakve konstatacije.. :dance: :thumbup:

PS:Al' nije problem, mozemo i ispricati kakav je osjecaj kad se desi da te startuje neko istog s-pola, mada nije to napomenuto u temi..ali moze se.. :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#124 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by Truba »

na drugim forumima je zabranjeno dizati stare teme... i odmah se zaključaju...

molim da se ovo zaključa
otherside

#125 Re: jel vas startovala osoba istog spola ikada

Post by otherside »

komi wrote:na drugim forumima je zabranjeno dizati stare teme... i odmah se zaključaju...

molim da se ovo zaključa
sto bolan komi? je li to ona "ne dirajte mi veceras uspomenu u meni" :D
Locked