Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
valjda je to isto ko da te starta zensko koje ti se ne svidja. odbijes fino. ako je sve ok, moze ispast na kraju jaranica. ako ne shvati, onda odjebes malo zesce. ako jos navaljuje, jos ako je glomazna - bjezis
tako isto i ako ti prifura deckic.
znam ja sad cete vi reci jooooj ova maja sere ona uvijek nesto...
ali kad sam takva uvijek me spopadaju glupe stvari...
mene je jedna cura toliko spopala da sam ja umalo pocela plakati, ali stvarno,bila je grupa ljudi u jednoj kuci i svi smo sjedeli bez frke naravno svi uslagirani i onda ulijece ona, sjeda pored mene i pokusava da me startuje ko jebeni muskarac...prvo me gleda sa sjajem u ocima, namiguje mi
ja kontam ono lose joj jebote, onda me hvata za dupe ja se smijem od muke il od sramote ne znam, onda mi stavlja ruku medju noge...naravno niko to ne primjecuje, svi su sobom zauzeti, ja trazim pomoc, ali mi nekulturno ustati i odjebati je tako...prvo zato jer mi je kolegica...ono poznanica i bilo bi mi zao sutradan da ju je sram...
ponovo stavlja ruke medju moje noge, ovaj put me stvarno panika uhvatila ali sam toliko bila odvaljena da sam se ukocila...sta li je slijedece...i tako milovala me je po guzi jedno pet minuta i onda sam ustala pod izgovorom da moram na wc...kada sam se vratila pocela sam da plesem , ona mi je prisla i ko jebeni se muskarac izvijala oko mene, pratila me je u stopu cijelu noc...o kakav noc...sve dok joj momak nije dosao...
onda je skocila na njega...onda sam otisla van i ispusila bar 10 cigara i nisam mogla vjerovati sta mi se desavalo...
znam sad ce neki reci jooooj pa to je ok, ali trebas se naci u toj situaciji da bi znao dal je ok, meni cura nije bila ni slatka, mislim ona je lijepa alii nije onaj tuip cure koja bi me mogla privuci...
pitam se jel leba ili joj je to samo furka...
nazalost za mene je bila ljigava kao i muskarac koji je toliko napaljen da mi se povraca...
Posto je vec dokazano da su zene profinjenije u odabiru, meni je svakako cast svaki puta kada mi se u takvom kontekstu obrati jedna zena
Muskarac je ipak lako osvojiv' ne?
majo ocito me nisi skontala:)
Sjecas se teme SLADAK o kojoj smo diskutovali ovde dole je nedje neam pojma?!
MA razumijem ja tebe al ti mene nisi skontala ok nema veze nabaci
_MaYa_ wrote:
nekako je sve to bilo sexualne prirode a ne...neke druge
pa pobogu sta bi ti? da ti je par noci prije izjavila ljubav, zvala te na date i sl? pa to u takvim situacijama i ide tako - napadas, pa vidis rezultat odmah.
a meni se desilo nesto slicno, samo se ja nisam bas puno otimala...
a jednom.... ma bolje da ne pricam
Nije bezveze a nije ni nesto ekstra
Bila sam u Dubrovniku u jednoj diskoteci. Nisam imala namjeru bariti koke,.. Medjutim dvije cure su prisle meni i mojoj jaranici.. Iz pocetka smo se zezale, smijale...
Zovnula sam ih da prespavaju kod mene...
U polutami moje sobe pocele smo se ljubiti, skidati, loziti. Bila sam pjana i zeljna zabave...
Nisam prevarila momka, jer ga ustvari bukvalno nisam ni prevarila, ha, ha