Jel sevap il je sreca no sudbina.
-
DZONPI
#1 Jel sevap il je sreca no sudbina.
Pricamo neki dan o svemu i frajer kaze jedva osto ziv.U tom ja uletim.Vjerovali ili ne Ali 6 puta Sam izbjego smrt,Ali bukvalno ono mogo ili trebo riknut Ali evo me Jos mrdam.Prvi slucaj i nesjecam se Ali kazu ko beba tj bilo mi 6 mjeseci jedva osto ziv sanse bile male Ali izborii se.Drugi slucaj uletio SA poni biciklom pod kamion sreca bio visok pa Sam skoro proletio ispod,sjecam se virili ljudi kontaju ovaj gotov,Ali ja se izvuce.Treci ranjen tesko ,iskrvario i ko iz filmova stvori se frajer SA golfom,odvuce me u bolnicu i jedva me spasise,bio Sam vec van svjesti,iskrvario.4 imo srcani 2 puta,laksi i tezi udar,bio u bolnici prezivio.5 na poslu pala stangla na mene opalila me po glavi,u hitnu opet skoro bez svjesti,kazu da je pola centa blize ili dalje nemam pojma nebi prezivio.6 vozio auto frajeru pala viljuska ispred mene slepo,i to direkt na mene ja se vec pozdravio,Stade 2 metra ispred.Jel sadaka,sreca sudbiba ili nije Jos sudnji dan ko mu ga zna.Inace 56 kuka a nisam debo.
- Njanjavi
#2 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Ti si reinkarnacija neke macke.
Goni do devet al onda pripazi malo
- choxnox
#3 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Kojim se rutama inace kreces da te polagano pocnem zaobilaziti? 
- muha_sa
#4 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
redovan u "sedam brace"DZONPI wrote:Pricamo neki dan o svemu i frajer kaze jedva osto ziv.U tom ja uletim.Vjerovali ili ne Ali 6 puta Sam izbjego smrt,Ali bukvalno ono mogo ili trebo riknut Ali evo me Jos mrdam.Prvi slucaj i nesjecam se Ali kazu ko beba tj bilo mi 6 mjeseci jedva osto ziv sanse bile male Ali izborii se.Drugi slucaj uletio SA poni biciklom pod kamion sreca bio visok pa Sam skoro proletio ispod,sjecam se virili ljudi kontaju ovaj gotov,Ali ja se izvuce.Treci ranjen tesko ,iskrvario i ko iz filmova stvori se frajer SA golfom,odvuce me u bolnicu i jedva me spasise,bio Sam vec van svjesti,iskrvario.4 imo srcani 2 puta,laksi i tezi udar,bio u bolnici prezivio.5 na poslu pala stangla na mene opalila me po glavi,u hitnu opet skoro bez svjesti,kazu da je pola centa blize ili dalje nemam pojma nebi prezivio.6 vozio auto frajeru pala viljuska ispred mene slepo,i to direkt na mene ja se vec pozdravio,Stade 2 metra ispred.Jel sadaka,sreca sudbiba ili nije Jos sudnji dan ko mu ga zna.Inace 56 kuka a nisam debo.
- stakasa
#5 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Njanjavi wrote:Ti si reinkarnacija neke macke.
- cenecimoveocino
#6 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Black friday?
- Sanjarko
#7 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Prezivio pencilinski sok nekako me spasili kad sam bio dijete, prezivio dva bombardovanja kao dijete u Zenici koji metar blize izginuo bi i ja i porodica, i zadnje sto sam prezivio jeste udar automobila. Neracunam razna davljenja radi raznih stvari, niti jos par stvari. A baksuz zesci sam.
- Sanjarko
#8 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Njanjavi wrote:Ti si reinkarnacija neke macke.
- apsidejzi
#9 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Nisam nista prezivio 
- HAVANA
#10 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Tog smo godista,dosta je nas tih godina kroz svakakva ludila proslo.Mi se izvukli,mnogi nisu.Tako nas zapalo.Uzivaj.
- HAVANA
#11 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Za njega bih prije rekao da je redovan u crvenim fenjerima.muha_sa wrote:redovan u "sedam brace"DZONPI wrote:Pricamo neki dan o svemu i frajer kaze jedva osto ziv.U tom ja uletim.Vjerovali ili ne Ali 6 puta Sam izbjego smrt,Ali bukvalno ono mogo ili trebo riknut Ali evo me Jos mrdam.Prvi slucaj i nesjecam se Ali kazu ko beba tj bilo mi 6 mjeseci jedva osto ziv sanse bile male Ali izborii se.Drugi slucaj uletio SA poni biciklom pod kamion sreca bio visok pa Sam skoro proletio ispod,sjecam se virili ljudi kontaju ovaj gotov,Ali ja se izvuce.Treci ranjen tesko ,iskrvario i ko iz filmova stvori se frajer SA golfom,odvuce me u bolnicu i jedva me spasise,bio Sam vec van svjesti,iskrvario.4 imo srcani 2 puta,laksi i tezi udar,bio u bolnici prezivio.5 na poslu pala stangla na mene opalila me po glavi,u hitnu opet skoro bez svjesti,kazu da je pola centa blize ili dalje nemam pojma nebi prezivio.6 vozio auto frajeru pala viljuska ispred mene slepo,i to direkt na mene ja se vec pozdravio,Stade 2 metra ispred.Jel sadaka,sreca sudbiba ili nije Jos sudnji dan ko mu ga zna.Inace 56 kuka a nisam debo.![]()
-
high_volume
#12 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
...do osamNjanjavi wrote:Ti si reinkarnacija neke macke.
- zforumas
#13 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Mislim da je vrijeme da uplatis neko zivotno osiguranje 
- insomnia78
#14 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
apsidejzi wrote:Nisam nista prezivio
-
Seyfo
#15 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Ako osiguravajucoj kuci ovo ispricas i zaisces zivotno,odbice te. Reci ce ti:""ti si nama baksuz, zaobidji nas""
- Maraschino
#16 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
ali sto jeste, ostavilo je posljedica. 
-
DZONPI
#17 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Normala da ima Ali bolje i ovako ziv nego 2 metra ispod.Ja se nezalim a i gdje ces se zalit.Neko se nahladi i gotov a vidis nekom se neda.Ipak su to sve sudbine,nemozes vazda ni srece imat.Haj mu ga znaj.
- mali Ninja
#18 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
E mog oca su ozivljavali elektro sokovima, frajer se izvuko...
Kaze hechim da je tijetkost da te elektro pegle nekom produze zivot, obicno kaze samo pofrigamo covjeka bezveze...
Kaze hechim da je tijetkost da te elektro pegle nekom produze zivot, obicno kaze samo pofrigamo covjeka bezveze...
- biggrin
#19 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Casper-e, ti li si?apsidejzi wrote:Nisam nista prezivio
- zforumas
#20 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
E vidis, u tome se razlikuju hecim i doktor.mali Ninja wrote:E mog oca su ozivljavali elektro sokovima, frajer se izvuko...![]()
- mali Ninja
#21 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Ja vidim nesto sto ti ne vidis i znam sto ti ne znas.zforumas wrote:E vidis, u tome se razlikuju hecim i doktor.mali Ninja wrote:E mog oca su ozivljavali elektro sokovima, frajer se izvuko...![]()
- zforumas
#22 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
More bit'.mali Ninja wrote:Ja vidim nesto sto ti ne vidis i znam sto ti ne znas.zforumas wrote:E vidis, u tome se razlikuju hecim i doktor.mali Ninja wrote:E mog oca su ozivljavali elektro sokovima, frajer se izvuko...![]()
-
moonca
#23 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
DZONPI wrote:Pricamo neki dan o svemu i frajer kaze jedva osto ziv.U tom ja uletim.Vjerovali ili ne Ali 6 puta Sam izbjego smrt,Ali bukvalno ono mogo ili trebo riknut Ali evo me Jos mrdam.Prvi slucaj i nesjecam se Ali kazu ko beba tj bilo mi 6 mjeseci jedva osto ziv sanse bile male Ali izborii se.Drugi slucaj uletio SA poni biciklom pod kamion sreca bio visok pa Sam skoro proletio ispod,sjecam se virili ljudi kontaju ovaj gotov,Ali ja se izvuce.Treci ranjen tesko ,iskrvario i ko iz filmova stvori se frajer SA golfom,odvuce me u bolnicu i jedva me spasise,bio Sam vec van svjesti,iskrvario.4 imo srcani 2 puta,laksi i tezi udar,bio u bolnici prezivio.5 na poslu pala stangla na mene opalila me po glavi,u hitnu opet skoro bez svjesti,kazu da je pola centa blize ili dalje nemam pojma nebi prezivio.6 vozio auto frajeru pala viljuska ispred mene slepo,i to direkt na mene ja se vec pozdravio,Stade 2 metra ispred.Jel sadaka,sreca sudbiba ili nije Jos sudnji dan ko mu ga zna.Inace 56 kuka a nisam debo.
- mO k3
#24 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
2000 dom. rep . na plazi sam lezao , nedaleko do mene svirao je jedan harmoniku , covjek bukvalno nije znao da svira prisao sam mu da mu dam jedan dollar i vidio da nema oci . Sljedeci dan sam sa kajakom izasao na pucinu , imao sam prsluk na sebi radio sam kajaksurfing nesto
iza mene iz vedra neba veliki val od 5 metara se napravio i poklopio me . U tom trenutku vidio sam zivot u sekundi kao da me neko lupio po glavi i rekao ne otvaraj usta , bio sam pod vodom najmanje 30 sekundi bio sam kao u vas masina kada cijedi ves ......
- sadie_forever
#25 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.
Its simple-Nije ti jos sudjeno,Nije ni sevap ni nafaka ni sreca.svakome je zapisano kad ideDZONPI wrote:Pricamo neki dan o svemu i frajer kaze jedva osto ziv.U tom ja uletim.Vjerovali ili ne Ali 6 puta Sam izbjego smrt,Ali bukvalno ono mogo ili trebo riknut Ali evo me Jos mrdam.Prvi slucaj i nesjecam se Ali kazu ko beba tj bilo mi 6 mjeseci jedva osto ziv sanse bile male Ali izborii se.Drugi slucaj uletio SA poni biciklom pod kamion sreca bio visok pa Sam skoro proletio ispod,sjecam se virili ljudi kontaju ovaj gotov,Ali ja se izvuce.Treci ranjen tesko ,iskrvario i ko iz filmova stvori se frajer SA golfom,odvuce me u bolnicu i jedva me spasise,bio Sam vec van svjesti,iskrvario.4 imo srcani 2 puta,laksi i tezi udar,bio u bolnici prezivio.5 na poslu pala stangla na mene opalila me po glavi,u hitnu opet skoro bez svjesti,kazu da je pola centa blize ili dalje nemam pojma nebi prezivio.6 vozio auto frajeru pala viljuska ispred mene slepo,i to direkt na mene ja se vec pozdravio,Stade 2 metra ispred.Jel sadaka,sreca sudbiba ili nije Jos sudnji dan ko mu ga zna.Inace 56 kuka a nisam debo.