jel se neko razumije u snove?
-
ivi
#1 jel se neko razumije u snove?
... sanjala sam vjencanje i onda neke zmije ... jel znaci to ista? ...

- Soul_Sista
#3 Re: jel se neko razumije u snove?
Vampirice, mislim da moras malo da opises taj svoj san. Nije samo dovoljno da kazes sta si sanjala, nego ko se vjencao, jesi ti nosila vjencanicu, sta je uloga zmija u tom svemu, kako su one izgledale, jesi pricala u snu itd...mislim da moras to sve malo bolje da opises. Meni je tumacenje snova jako intresantno..ivi wrote:... sanjala sam vjencanje i onda neke zmije ... jel znaci to ista? ...
Mama ima neki stari sanovnik (jos iz BL-uke
..za "Zmije" kaze: "Velika zmija je znak velikog neprijatelja ili gubitak, mala zmija oznacava malu svadzu. Ako u snu ubijete zmiju znajte da vas ocekuje uspeh".
Eh sad ja dosta mislim isto da ovo ima sa tim koliko covjek vjeruje u snove. Ne mora da znaci da ti ista znaci. Mozda si dan prije nego sto si usnila nesto razmisljala o vjencanici, vijdela na TV-u, cula nekoga da prica pa ti samo uslo u podsvijest i tako usnila...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
jedva da se ne nasmijem u sali punoj ljudi = špijunazoom66 wrote:tempora wrote:Zna li se ko je u vjencanici? Komi ili no-one?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja mlada će morati biti u krvavocrvenoj vjenčanici
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
bijela boja je boja nevinostitempora wrote:Komi hvala ti sto razbijas tisuc ljetnje mitove o nevinosti bijele boje. Vidim ja, bit ce nesto od te "zadruge"![]()
![]()
![]()
![]()
Ivi, imam bordo plisane zavjese, jedino te to moze izvuc' da komi promijeni misljenje!![]()
a danas se djeve puštaju u promet u 15.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#11 Re: jel se neko razumije u snove?
Ja se razmem ali moras malo opsirnije ispricati.ivi wrote:... sanjala sam vjencanje i onda neke zmije ... jel znaci to ista? ...
Posalji mail
-
regina
ivi idi na ovu adresu i protumači sama http://www.inter.co.yu - sanovnik 
-
regina
regina wrote:ivi idi na ovu adresu i protumači sama http://www.inter.co.yu - sanovnik
-
Mjesecarka
Imas i na http://www.bosnic.com sanovnik, a usput mozes protumaciti da ti nije neki forumas bacio kletvu pa si pod crnom magijom. Samo da znas kako god rijesila test ispasce ti da si pod crnom magijom.
- lejlica
#19 Re: jel se neko razumije u snove?
zmije su simbol za neprijatelje (sad sve zavisi kakve su bile zmije i sta su tacno radile)ivi wrote:... sanjala sam vjencanje i onda neke zmije ... jel znaci to ista? ...
a vjencanje je simbol za nesto lose i neprijatno, za neku nesrecu, u najgorem slucaju smrtni slucaj
to pise u mom tumacu snova
mozda ce ti pomoci...